Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • в матрицата
Да се отчета, след като дадахме по-висока потенция от ХЛ детето буквално за една нощ се подобри значително. Ако не го бях видяла с очите си нямаше да повярвам, че е възможно от няколко капки...в нашия случай 3 да се постигне такъв обрат. Благодаря на всички които ми дадаха кураж, че признавам доста се бях уплашила.
Бравро!! Много се радвам!! За пореден път доказателство, че ако е правилно лекарството, резултати се виждат бързо. Какво лекарство даде?

# 301
  • Пловдив
Питане...
Приблизително след колко време след прием на х.лек. може да се наблюдава нещо???Като напр. повръщане?

# 302
  • Пловдив
Да се отчета, след като дадахме по-висока потенция от ХЛ детето буквално за една нощ се подобри значително. Ако не го бях видяла с очите си нямаше да повярвам, че е възможно от няколко капки...в нашия случай 3 да се постигне такъв обрат. Благодаря на всички които ми дадаха кураж, че признавам доста се бях уплашила.
Бравро!! Много се радвам!! За пореден път доказателство, че ако е правилно лекарството, резултати се виждат бързо. Какво лекарство даде?

На 18.08 пи Хистамин30, след това направи т.н криза на 21-22.09 до 29 повторихме Хистамин. Сега като се разболя, хомеопатката пак каза Хистамин, давахме 2 дни...детето беше зле, каза да направим разреждане на ХЛ и да давам през 2 часа. Дала съм два приема вечерта и един сутринта, към 11ч вчера нещата сякаш изведнъж се оправиха.
Знам, че звучи невероятно, за това и го споделям само с хора които знаят за класическата хомеопатия.
А за нашата лична, която искаше да влизаме в болница.... Sick

# 303
Питане...
Приблизително след колко време след прием на х.лек. може да се наблюдава нещо???Като напр. повръщане?

Веднага

# 304
  • Варна
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали класически хомеопат във Варна, който би ми помогнал при алергичен ринит.(разбира се на лични) В момента посещавам такъв, но след 2 месеца лечение и вече 3 лекарство се чувствам много по-зле от първоначалното състояние. Затова се замислям за смяна на хомеопата.

# 305
  • Бургас/Пз
Вярно ли е,  че когато се приемат хомеопатичните препарати, не трябва да се приемат продукти коит съдържат мента, евкалипт , кафе, какао . Има ли други съставки, които трябва да се избягват при прием на хомеопатични лекарства?

# 306
Вярно ли е,  че когато се приемат хомеопатичните препарати, не трябва да се приемат продукти коит съдържат мента, евкалипт , кафе, какао . Има ли други съставки, които трябва да се избягват при прием на хомеопатични лекарства?

За какаото и шоколада няма проблем, освен ако човек не е специфично чувствителен към тях.

Да се избягва контакт с битова химия !

# 307
  • в матрицата
Въпрос - Antimonium tartaricum и хистамин едно и също ли е?

# 308
Въпрос - Antimonium tartaricum и хистамин едно и също ли е?

Не, това са две съвсем различни ХЛ.

# 309
Здравейте, бих искала да ви попитам-синът ми от тази сутрин е с жълтозелени гурелчета (не твърди, а течни) и със сополки в същия цвят! LaughingБихте ли ми казали какво мога да му дам поне за събота и неделя докато стане време за работното време на нашия хомеопат в понеделник!Аз се сетих за осцилококцинум и меркуриус солубилес, но незнам дали е удачно!Какво ще ме посъветвате? Praynig Peace

# 310
goguna, аз действам в този случай със сребърна вода външно.

# 311
И аз. Също и мед.
(простете, но не мога да се сдържа за ...."работното време" на хомеопата Shocked Shocked Shocked Добре, че акушерките нямат такива почивни дни Shocked)

# 312
Мечка Малинарка, ами да, аз също ползвам неговите услуги.
уикенда не е на линия,
че чак от петък следобяда.
обажда се уикенда, само на пациенти, на които прецени.

# 313
Здравейте, бих искала да ви попитам-синът ми от тази сутрин е с жълтозелени гурелчета (не твърди, а течни) и със сополки в същия цвят! LaughingБихте ли ми казали какво мога да му дам поне за събота и неделя докато стане време за работното време на нашия хомеопат в понеделник!Аз се сетих за осцилококцинум и меркуриус солубилес, но незнам дали е удачно!Какво ще ме посъветвате? Praynig Peace

Нито едно от двете ХЛ не е подходящо, даже е противопоказано ако ги дадете за така описаните симптоми!

# 314
  • Пловдив
И аз. Също и мед.
(простете, но не мога да се сдържа за ...."работното време" на хомеопата Shocked Shocked Shocked Добре, че акушерките нямат такива почивни дни Shocked)

Мече,сподели за меда...как действаш с него?

Общи условия

Активация на акаунт