Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София - Варна - Бургас
А миризмата на омекотител от съхнещи дрехи антидотира ли? За около 5 минути сушилката беше в стаята и после я изнесох.

Не! Laughing

# 541
  • София
Инфлуцида много го изписват, да. И доста мои познати майки дават... някои са и доволни, как става това?!  Rolling Eyes Другите две не съм ги и чувала.

# 542
  • София - Варна - Бургас
Инфлуцида много го изписват, да. И доста мои познати майки дават... някои са и доволни, как става това?!  Rolling Eyes Другите две не съм ги и чувала.

Изписват го масово като Антисимптоматично л-во, а за това няма нужда от хомеопатично образование!  Laughing

Надеждата им е, че колкото повече хо л-ва съдържа тази "смеска", белким поне едно да успее да потисне и елиминира симптом... и наистина понякога успява да потисне симптом като това потискане се представя като Лечение...

# 543
Здравейте и моите уважения за хуманната тема    bouquet
Искам да попитам относно вечния проблем на много жени, а именно вагиналните гъбички. Изчетох доста мнения във форума стигащи до там, че гъбичките са в кръвта и лечение няма, освен венозни вливания на антимикотични вещества. Въпроса ми естествено е могат ли да се излекуват с класическа хомеопатия, ориентировъчно за колко време и партньора също ли трябва да посещава хомеопат, за да се лекува или при мъжете става и с антимикотични лекарства?  newsm78

# 544
  • София - Варна - Бургас
Здравейте и моите уважения за хуманната тема    bouquet
Искам да попитам относно вечния проблем на много жени, а именно вагиналните гъбички. Изчетох доста мнения във форума стигащи до там, че гъбичките са в кръвта и лечение няма, освен венозни вливания на антимикотични вещества. Въпроса ми естествено е могат ли да се излекуват с класическа хомеопатия, ориентировъчно за колко време и партньора също ли трябва да посещава хомеопат, за да се лекува или при мъжете става и с антимикотични лекарства?  newsm78

Толкова си могат - това си говорят. А между другото, Анти-биотиците са най-големия "доставчик" на гъбички в организма. Така че омагьосания кръг се затваря!

Хомеопатията лекува това, като прави човек НЕВЪЗПРИЕМЧИВ към тях и.... те сами си намаляват и изчезват.

# 545
Тъкмо щях и за да пиша това Laughing
(антимикотичните лекарства увреждат толкова, колкото и помагат - в добавка)

# 546
Здравей, Issabella !

Преди няколко месеца излекувах гъбична инфекция именно с хомеопатия! Аз, която бях послушно опитно зайче и редовно си приемах всякакви препарати, с чести инфекции, беше ми писнало ...
Въобще не вярвах, че ще ми се размине с няколко глътки от разтвореното ми хомеопатично лекарство, но така и стана. В моя случай половинката не пи нищо, но аз си мисля, че така трябва. Доколкото съм чела гъбичките си живеят в нас и в определени ситуации нараства техния брой. Зависи от организма дали ще им се даде. Благодарение на хомеопатичното лекарство последния път аз не им се дадох!

Виждам, че вече са ти отговорили  Simple Smile

# 547
  • Добрич
Palia, за какъв период/месеци или седмици/ пребори гадните гъби, аз не успях докато бях бременна.
Сега пък са ми са се обострили гъби между пръстите на краката имам и поразени няколко нокътя  ooooh! Aleksander , в този случай предполагам ще е дълго лечението докато израстне здрав нокът, как ще се разбере, че ХЛ действа в правилна посока след като ноктите растат бавно  Thinking

# 548
  • София - Варна - Бургас
Palia, за какъв период/месеци или седмици/ пребори гадните гъби, аз не успях докато бях бременна.
Сега пък са ми са се обострили гъби между пръстите на краката имам и поразени няколко нокътя  ooooh! Aleksander , в този случай предполагам ще е дълго лечението докато израстне здрав нокът, как ще се разбере, че ХЛ действа в правилна посока след като ноктите растат бавно  Thinking

Първо ще се разбере... м-у пръстите.  Laughing

# 549
Може ли един бърз въпрос? Днес ни е 5-ти ден на Меркурий, изписан след болки в ушетата, хрема ... май друго нямаше. Добре сме, беснеем, но сутринта ми каза, че я сърби ухото (болящото преди) и си го дърпа, за да го чеше. Вечерта - пак каза, че я сърби отвътре ухото. Какво може да означава това - че се излекуваме вече - надявам се или ..., че не превим нещо като хората

# 550

При мен ставаше въпрос за изявена вагинална гъбична инфекция с всичките й неприятни симптоми. Отшумя за около седмица след приема на лекарството и оттогава /вече осем месеца/ не съм имала проблеми, т.е. няма как да сравня дали напълно съм се преборила.

# 551
Благодаря на всички за отговорите и най-вече за това, че бяха обнадеждаващи  Laughing

Пропуснах само да попитам - възможно ли е при лечение с хомеопатия да има рецидив на заболяване (например при гъбична инфекция) преди пълното им и трайно изчистване и предразположение на организма да се бори с тях?

И още нещо - прочетох, че е неправилно да се дават две или повече различни хомеопатични лекарства в един и същи ден. А допустимо ли е да са две различни лекарства, но не в един и същи ден, а например да се редуват - единя ден едното, на другия другото и така?

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:32 от Issabella

# 552
  • Добрич

Първо ще се разбере... м-у пръстите.  Laughing
Благодаря  Laughing  Joy

# 553
Аз пък преди да почна хомеопатията бях по съвсем друг начин.
Толкова съм"киселинна", че.... ooooh!

Когато ме оперираха 21 дни почти бях на антибиотици, вливания по 3 пъти на ден...после орално...Паралелно ми бяха изписали и противогъбични препарати, които така и не взех, само те ми липсваха....Ми...така и не ми се появиха никъде гъбички, та лекарите ми се чудеха Tired (то това не е за хвалене, защото и така не е добре, писах го само да знаете, че има и ответна страна)

# 554
  • София - Варна - Бургас
Мече, ако не ме лъже памета, някъде там си получи и хомеопатичния симилимум, та може и затова да не са ти се появили... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт