Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Варна - Бургас
Дории, при нас еднократен прием на Туберколин не помогна и сега приехме по-продължителен на LM1 потенция, после еднократно 200 С, а май и това няма да е краят. Хомеопата каза точно това, което пише и в статията.

Нозоди не трябва да се дават в потенция по-ниска от 30С.

# 166
Здравейте, извинявам се предварително, ако въпросът е бил обсъждан вече - става въпрос за баща ми, който е на 80 години и е с диагноза "Остра миелоидна левквмия" (в епикризата диагнозата е въпросителна). Диагнозата е отпреди 5 години, като допреди 3 месеца все още не се беше налагало кръвопреливане, но сега хемоглобинът му започна да пада всеки месец, вдига температура.
Въпросът ми е дали това заболяване може да се повлияе от хомеопатично лечение при човек на такава възраст?

Благодаря предварително и още веднъж се извинявам, че питам така неподготвена.

Винаги може да се повлияе, независимо от възраста!

Благодаря за отговора, а можете ли да ми препоръчате подходящ хомеопат в София (евент. на лични)?

# 167
  • София - Варна - Бургас

Абе потискайте си, потискайте...после хомеопатията лоша...   Naughty

# 168
  • Пловдив

Абе потискайте си, потискайте...после хомеопатията лоша...   Naughty

Никой не е казал това...пак си съчинявате!
Защо тогава не препоръчате нещо,а?Какво да направя като не намирам отговор от хомеопата-да се чеше до кръв и после вие ли ще ни помогнете?????

Моля,не се изказвайте така,защото не ми помагате!А може би не искате...

# 169
  • София
И какво е нозоди?

# 170
Аз пък искам да питам възможно ли е да няма никакъв ефект от взимане на хомеопатично лекарство? Нито доказване, нито влошаване, нищо видимо...

# 171
Цял месец да избиват обриви тук-там, така кофти сърбящи и хомеопатът да не предприеме нищо....Ега ти чистенето, ега ти чудото....Не съм съгласна! Знам какво е да вадиш токсини от кожата под формата на обрив....ама тия тяхните пъпки като монети.... #Crazy (простете ми езика)
Александър, знам, че ти не би го направил. Най-малкото щеше да пратиш човека на лекар да се види от какво са тези пъпки, аджеба. Така мисля, де. Crossing Arms

# 172
  • Пловдив
Мече, Hug!

Аз спирам до тук,а ако искам да напиша нещо-на лични!Но все пак форума е за споделяне,а не за упреци и гадни шегички!

# 173
  • Пловдив
Защо не трябва да се дават нозоди с по -ниска потенция от 30СН?

# 174
ама мног сте странни - подтискате и какво искате да ви потупат блаженно по рамото и да ви кажат - бравос, само така.. 
да и ние сме чакали много с обрив.. и нищо не сме мазали.. след време минават.. нищо което е излязло навън не бутам навътре.. и да не се чеше не казвам.. сърби го чеше се.. до кръв понякога .. поддържам добра хигиена до колкото мога, режа нокти и така.. а през какви сърбежи сме минавали - с вашите бълхи сте ми направо смешни..

# 175
  • София - Варна - Бургас
tandonova79

Цитат
Никой не е казал това...пак си съчинявате!
Защо тогава не препоръчате нещо,а?Какво да направя като не намирам отговор от хомеопата-да се чеше до кръв и после вие ли ще ни помогнете?????

Моля,не се изказвайте така,защото не ми помагате!А може би не искате...

Аз го написах до Мечка, не до Вас, нали? Ние с нея си имаме приказка. На Вас конкретно не съм писал, извинете ако така сте го приели!
  Бих Ви помогнал, но нали имате хомеопат, който е запознат мн. добре със случая, мн.по-добре от всеки друг хомеопат.
  Все пак за облекчаване на сърбежа, щом ме питате, бих Ви препоръчал крем "ДАР" а също вижте дали сърбежа на детето не се влошава нощем, съответно сутрин. Peace

Сега се върнах назад и прочетох 1-вия ти пост - а и че хомеопатичката ти няма да ти е на разположение до 3.XI! Кажи, кога последно му давахте хо л-во и какво, ако искаш да ти помогна де? 

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 21:10 от Aleksander

# 176
  • София - Варна - Бургас
Защо не трябва да се дават нозоди с по -ниска потенция от 30СН?

Защото така са ни учили, а и се споменава на международни хомеопатични конгреси.
   Grinning

# 177
Пак оспамихме темата ние с Тандонова Confused

Ама, Скай, ще ме прощаваш, но ако не те е хапала бълха (при условие, че е бълха!) хич не е за подценяване, особено при малко дете. Върви и хапе наред, пъпките са огромни, сърбят почти денонощно и сърбежът не спира след ден-два като при комар, а може и два месеца. (моите, когато се случи, преди години почти бяха изчезнали след около двайсетина дни, а продължаваха да сърбят)
Видяхме снимка на детето все пак...
Така че шегите ти са неуместни!

И стига с това потискане, щото при условие, че не са ходили на кожен, дерма или квото трябва там, въобще не може да се говори...
Тандонова, идете на лекар, защото не може да се вкопчваме в хомеопатията и да се извиняваме за всичко с нея!!! Няма какво повече да мелим тук.

И на мен ми е интересно какво е нозоди, между другото.

# 178
  • София
И аз питах един път за нозодите, заради Осцилококцинум, но ми беше отговорено, че не може с няколко думи да се обясни нещо, което се учи години... и не питам вече  Simple Smile

# 179
  • София - Варна - Бургас
Цитат
...И на мен ми е интересно какво е нозоди, между другото...

Нозод е специфично Антимиазметично хомеопатично л.во.

Общи условия

Активация на акаунт