Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 733
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Вероятно в Ст. Загора няма такъв който да едновременнно лекар и класически хомеопат...

А кой каза,че трябва хомеопата да е и лекар?Нали повечето Класически - не са?!Или аз бъркам... newsm78

# 226
  • Варна
Ами нали според бг закон е задължително. Въможно е да са започнали някакви преследвания на тези,които не са. Някой е раздухал нещата. Май от време на време започват да се бунтуват срещу хомеопатите. От страх най-вероятно. Та и от дружеството може да се пазят, ако има някакъв скандал...

# 227
Вероятно в Ст. Загора няма такъв който да едновременнно лекар и класически хомеопат...

А кой каза,че трябва хомеопата да е и лекар?Нали повечето Класически - не са?!Или аз бъркам... newsm78

Именно, затова ХО пращат политически коректен отговор - не могат да препоръчат лекар класически хомеопат и нямат право да препоръчат класически хомеопат, който няма диплома за лекар...

# 228
  • Пловдив
Предавам се... Joy

Hug

# 229
  • И аз не знам къде...
В Стара Загора има класически хомеопат  Peace!
Името и телефона ми го даде Aleksander  Peace!
Но не е лекар! Което не я прави по-малко добра според мен (надявам се  Praynig)!

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:52 от Дариии

# 230
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Хомеопатията може ли да въздейства положително на неврологични заболявания при малки деца?

Аз не се изразих правилно  Embarassed! Въпроса ми е за нервно-мускулни заболявания.

# 231
 Heart Eyes Нямаше ме доста време, затова с малко закъснение - ЗАПИС. Wink

# 232
Темата е вече на 16та страница, а аз някакси съм я изпуснала....явно съм чела през телефона последните постове на старата.

Я кажете кога се прави интервю на новородено и въобще дава ли се нещо веднага след раждането на бебето? newsm78

# 233
  • Разград
Имам един въпрос, надвам се да можете де ми помогнете. Синйт ми е на 10 год., често кашля и винаги кашлицата е ларингитна. Та вчера сутрин се събуди без глас, след около час се оправи. Днес отново се събуди така, но вече е по-зле. Давам му по принцип по 1 капсула Коластра и  1 капсула Аквсорс водорасли. От вчера ги увеличих по 3 на ден. Може ли да му правя и инхалации както преди, че това ни беше решението за тези кашлици?

# 234
Темата е вече на 16та страница, а аз някакси съм я изпуснала....явно съм чела през телефона последните постове на старата.

Я кажете кога се прави интервю на новородено и въобще дава ли се нещо веднага след раждането на бебето? newsm78
Може да се дава, ако има причина за това. Ако бебчето си е добре, за какво ще му даваш нещо? Естествено тук се появява "любимият" ми отговор: - Хомеопатът трябва да прецени състоянието и да каже какво, колко и кога. Ако има проблем обясни му първо по телефона за какво става въпрос и той ще прецени ситуацията най-добре. Hug

# 235
  • Пловдив
Имам един въпрос, надвам се да можете де ми помогнете. Синйт ми е на 10 год., често кашля и винаги кашлицата е ларингитна. Та вчера сутрин се събуди без глас, след около час се оправи. Днес отново се събуди така, но вече е по-зле. Давам му по принцип по 1 капсула Коластра и  1 капсула Аквсорс водорасли. От вчера ги увеличих по 3 на ден. Може ли да му правя и инхалации както преди, че това ни беше решението за тези кашлици?

Кократно на въпроса ти...ДА инхалации може да правите, доколкото ми е известно това е единтвения начин за облекчване на ларингит Peace.
Може би не е точното място за въпроса в този форум, поне аз не виждам, къде е хомеопатията тук newsm78.

# 236
А при хрема, лекувана с класическа хомеопатия, може ли да се правят промивания на носа със Стеримар? Става дума за малко дете, което не винаги успява да си издуха добре носа?

# 237
  • Пловдив
А при хрема, лекувана с класическа хомеопатия, може ли да се правят промивания на носа със Стеримар? Става дума за малко дете, което не винаги успява да си издуха добре носа?

Нашата хомеопатка само това разрешава Peace.

# 238
A тази на сина ми и това не дава  Cry

# 239
  • Бургас
И на нас хомеопата ни каза, че може да се ползва физиологичен разтвор. Аз преди време питах за сребърната вода, но все още не съм попитала нашият за нея.

Общи условия

Активация на акаунт