Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Малко смешен въпрос - след приема на хомеопатичното лекарство може ли да говоря по gsm или да седна пред компютъра - нали то трябва да се пази от лъчения?

# 361
  • Пловдив
Има био продукти, които могат да заместят част от битовата химия, която използваме в ежедневието си, и дотолкова сме свикнали с нея, че дори не ни прави впечатление. Говоря за течен сапун, препарати за съдове, душ-гел, шампоани, рол-он и т.н.

# 362
Всички  Grinning Друг да чисти, вместо вас  Grinning

Те само заради това си струва да почна да лекувам и себе си с хомеопатия!  Mr. Green
Извинете, но не се стърпях  Blush

# 363
Малко смешен въпрос - след приема на хомеопатичното лекарство може ли да говоря по gsm или да седна пред компютъра - нали то трябва да се пази от лъчения?

Нали вече е прието! Влезло е в контакт с лигавицата, няма от какво да се притесняваш! Спокойно сядай пред компютъра

# 364

Те само заради това си струва да почна да лекувам и себе си с хомеопатия!  Mr. Green

Ти кого лекуваш с хомеопатия? Първо пускаме децата и ако с тях стане, тогава и ние  Mr. Green

# 365
 Joy

предимството на малкия град. За 60 лв месечно жена ти чисти къщата всяка събота. Mr. Green

# 366
1. Кога за пръв път може да се заведе едно дете/бебе при хомеопат?
2. Трябва ли детето да е много болно, за да го заведем за пръв път?

Питам, защото хомеопатката на сина ми през цялото време ме питаше ама на него какво му е. Ами хрема имаше, когато го заведох. Това е й най-честия ни проблем. На нея сякаш не й се видя достатъчно сериозен проблема ни. Нито от първото предписано лекарство имаше ефект, нито от второто. В продължение на 20 дни имаше 2 хреми и те видимо не се повлияха от хомеопатията. Както и личността му като цяло - не стана по-спокоен, няма по-здрав сън.

# 367
1. Кога за пръв път може да се заведе едно дете/бебе при хомеопат?
2. Трябва ли детето да е много болно, за да го заведем за пръв път?

Заведох го на 2 седмици да го види хомеопата, но дефакто той го познаваше от 5-та г.с., повече не съм го водила, само обяснявам какви симптоми има и какво е поведението. Тогава не беше болен, доста по-късно ми потрябва лекарство.

# 368
  • Пловдив
Питане...дали ще пречи Рибено масло/сироп/ ако се дава след прием на ХЛ?Напр. давала съм 5дни ХЛ и на 6-7 да почна да давам маслото???

# 369

Ти кого лекуваш с хомеопатия? Първо пускаме децата и ако с тях стане, тогава и ние  Mr. Green

Абе ти се смееш, ама то точно така се получи при нас  Rolling Eyes. Неволята си ме накара да го използвам като опитно зайче  Rolling Eyes Добре, че поне има супер благоприятен ефект, та не съм чак толкоз гузна  Whistling

# 370
Питане...дали ще пречи Рибено масло/сироп/ ако се дава след прием на ХЛ?Напр. давала съм 5дни ХЛ и на 6-7 да почна да давам маслото???

Питай хомеопата си по-добре, защото на мен например не ми разрешиха да приемам рибено масло. Мислех си, че е безобидно и направо щях да си почвам да го пия, но си рекох я да питам  Peace .

# 371

Нали вече е прието! Влезло е в контакт с лигавицата, няма от какво да се притесняваш! Спокойно сядай пред компютъра

Благодаря.

# 372
Моля и аз за малко пояснение..... Praynig

Малката беше с кашлица, повлия се мн.добре от хомеоп.лечение, което приключи преди 2 дни.
Въпросът ми е ако сега пие ментов чай, яде шоколад и т.н. може ли да го антидотира?До колкото днам то действието му си продължава.

Не искам да звъня на Хомеопата, защото и без това му звънях всеки ден, горкия човек няма спокойствие.

# 373
Моля и аз за малко пояснение..... Praynig

Малката беше с кашлица, повлия се мн.добре от хомеоп.лечение, което приключи преди 2 дни.
Въпросът ми е ако сега пие ментов чай, яде шоколад и т.н. може ли да го антидотира?До колкото днам то действието му си продължава.

Не искам да звъня на Хомеопата, защото и без това му звънях всеки ден, горкия човек няма спокойствие.

Може да антидотира, но може и да не антидотира. Все пък въздържайте се още няколко дни.

# 374
  • Пловдив
А нормално ли е да се наблюдава загуба на апетит?Дори и на такива ястия,които преди детето е обичало??? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт