Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 54 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
имам питане- какво ще ми препоръчате на първо време да прочета, предвид това че почвам да ползвам хомеопатия
чела съм повърхностно и откъслечно, а не искам да давам нещо под давлението на модерни течения или препоръки
искам да зная какво правя и защо го правя
мерси предварително

# 601
Мини, прочети темата Информативно за хомеопатията в същия този подфорум и мисля, че ще ти стане ясно.
Няма мода. Всичко, писано там , е на векове.

РалкаБалка, не мога да коментирам лечението, нямам тези знания, но ще ти бъда благодарна, ако ми отговориш на въпроса дали детето ти има пневмококова ваксина или пентаксим.
 Защото открих за хемофилус инфлуенце (съставка в пентаксим) - "Инфекциите най-често са ларингити, но могат и да бъдат и по-тежки като пневмонии...." http://drmaneva.com/?p=611

# 602
Оф, има пентаксим.

# 603
Rolling Eyes и пак аз с въпрос, смятате ли че е удачно и аз да почна прием на ХЛ заедно с детето
идеята- когато детето прояви някакви симптоми веднага ме обсебва мисълта, че ще направи спазъм
ставам неспокойна, тревожна, не мога да ям, да спя, изобщо не съм адекватна и само я наблюдавам
предполагам е състояние, което трябва да овладеем

# 604
  • Варна
Rolling Eyes и пак аз с въпрос, смятате ли че е удачно и аз да почна прием на ХЛ заедно с детето
идеята- когато детето прояви някакви симптоми веднага ме обсебва мисълта, че ще направи спазъм
ставам неспокойна, тревожна, не мога да ям, да спя, изобщо не съм адекватна и само я наблюдавам
предполагам е състояние, което трябва да овладеем

Мини, в началото когато започнахме хо лечение, нашата лекарка препоръча същото, аз да си взема от моето лекарство. Бях същата като теб, на първото протичане на нослето си втълпявах че ще се влоши, не ядях, не спях, през цялото време исках само аз да съм с нея. Но ти знаеш ли какво да вземеш, мина ли интервю?

# 605
И аз препоръчвам интервю и за майката , защото нещата се предават. Децата са перфектни антенки и усещат всяка промяна в нас.

# 606
И аз потвърждавам! Усещат най-малките притеснения. Аз отслабнах 10 кг от притеснения. Сега съм по-спокойна. Очаквам и да напълнея  Wink

# 607
Не, за себе си не съм правила интервю- само за нея
ще си направя при всички положения значи

# 608
Здравейте!Преди 12 дни започнахме хом.лечение на дъщеля ми (на 6год).Лекарството което и дадоха е Med 1M.На вторият ден след приема на л-вото започна влошаване (леч.криза).Температура (3 дни),кашлица със гнойни секрети и хрема също със гнойни секрети.Най-обезпокоителното за мен е че и заглъхнаха(както тя казва) ушите,не чува.Това го установихме със сигурност и при лекар УНГ,макар че не беше нужно защото си познавам детето и мога да преценя когато е така.Както казах посл. оплакване ме притеснява много защото в миналото(преди около 2год. )имахме същият проблем.Тогава загубата на слуха беше много голяма, с едното ухо чуваше но 60db с другото на 80.Наложи се да и направим операция с поставяне на импланти (тръбички) в тъпанчетата с които стоя 9 мес.Преживяванията около това бяха много неприятни.За щастие тогава детето се възстанови и не ми се иска никак да го преживяваме отново.Та според лекуващият ни сега лекар състоянието е нормално и трябва да отмине.Дали  е така?На 11 ден от лечението ни изписа и Sulp 30CH за три поредни вечери, преди лягане,като ни увери че от него трябва да започне подобрение,изчистване.Но днес след вторият прием на последн. л-во кашлицата дори се засили и подобрение няма никакво,за слуха не мога да преценя дали се влошават нещата но определено детето не чува.
Ще съм благодарна ако някой сподели мнение!Дали лечението протича нормално и дали наистина оплакванията с ушите ще отминат?Надявам се притесненията ми да не са  основателни но няма как. Sad

# 609
А може ли да се пие понякога бира или червено вино заедно с хомеопатичното лечение?

# 610
Хомеопатите са се скрили и не отговарят  Wink. Аз да кажа как вървят при нас нещата. Сутринта дадох капките. Последва обилно сополоотделяне. Към 11.00 спря изведнъж. Няма никакъв секрет, а носа е запушен. Дишането съответно е малко шумно и трудно. В момента спи, със затворена уста, но от време на време сумти през носа при дълбоко вдишване. Лежи по гръб и странно си е сгънала краката в коленете. Никога не е спала така досега. Спокойна е, игрива, и неплачлива. Дано се включи някой!

# 611
Цитат
Здравейте!Преди 12 дни започнахме хом.лечение на дъщеля ми (на 6год).Лекарството което и дадоха е Med 1M.На вторият ден след приема на л-вото започна влошаване (леч.криза).Температура (3 дни),кашлица със гнойни секрети и хрема също със гнойни секрети.Най-обезпокоителното за мен е че и заглъхнаха(както тя казва) ушите,не чува.Това го установихме със сигурност и при лекар УНГ,макар че не беше нужно защото си познавам детето и мога да преценя когато е така.Както казах посл. оплакване ме притеснява много защото в миналото(преди около 2год. )имахме същият проблем.Тогава загубата на слуха беше много голяма, с едното ухо чуваше но 60db с другото на 80.Наложи се да и направим операция с поставяне на импланти (тръбички) в тъпанчетата с които стоя 9 мес.Преживяванията около това бяха много неприятни.За щастие тогава детето се възстанови и не ми се иска никак да го преживяваме отново.Та според лекуващият ни сега лекар състоянието е нормално и трябва да отмине.Дали  е така?На 11 ден от лечението ни изписа и Sulp 30CH за три поредни вечери, преди лягане,като ни увери че от него трябва да започне подобрение,изчистване.Но днес след вторият прием на последн. л-во кашлицата дори се засили и подобрение няма никакво,за слуха не мога да преценя дали се влошават нещата но определено детето не чува.
Ще съм благодарна ако някой сподели мнение!Дали лечението протича нормално и дали наистина оплакванията с ушите ще отминат?Надявам се притесненията ми да не са  основателни но няма как. Sad

При нас днес нещата са все така зле както описах снощи.Снощи беше последният трети прием както ни беше предписано на Sulp 30CH.Да добавя и че след приема на първото л-во настъпи промяна и в емоционалното състояние на детето.Стана по-раздазнителн,анервна,плачлива.Нормално ли е?Все още тая надежда някой да ми отговори!

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 16:04 от keisi-r

# 612
Днес ми пристигна поръчката с куриер, дадох Карцинозин
възможно ли е да направи конюнтивит като някакъв вид реакция
стана от следобедния сън с леко подпухнали очи, целите са в капилярчета, особено дясното имаше малко секрети, а тя по принцип никога не е имала
но всъщност от два дена се почесва повечко по очите, казва че я сърбяло оченцето  Tired

# 613
А може ли да се пие понякога бира или червено вино заедно с хомеопатичното лечение?

Индивидуално е, трябва да питаш хомеопата си. Например на мен ми е забранено, но моя позната може да пие по малко, стига да не се напива.

# 614

Индивидуално е, трябва да питаш хомеопата си. Например на мен ми е забранено, но моя позната може да пие по малко, стига да не се напива.
И аз мога да пийвам

Общи условия

Активация на акаунт