Подсъзнанието може всичко 31 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 126 110
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
....Убедена съм, че ни лекуват  лекарствата на които вярваме!  Grinning

Подкрепям, защото точно аз съм абсолютният пример как работи това правило. Уловката обаче е, че работи, когато вярваме АБСОЛЮТНО БЕЗРЕЗЕРВНО И ДО УСПЕХ, колкото и пъти да паднем по пътя, което пък често се случва с хроничното. Колкото и да боли, колкото и да има рани, недобри изследвания или критики/ съмнения от неверниците около нас. Колкото и "доброжелатели" да привеждат примери за неуспешност на методи, подобни на нашия. Колкото и други лекари да критикуват нашия подход/ да обиждат, да нападат (защото и това съм виждала)......

С алтернативните методи особено, докато има "Ако не сработи това, ще направя Х, Y, Z", не става, защото подсъзнанието се поддава на съмнението и всяка дребна промяна в околното връща изходната позиция на болестта. Поне при мен беше така. Не обвързвам никого с това мое мнение. Споделям аз как оздравях. Вяра в силата на метода, с който работя, и очистване от застоите от миналото, които носех в себе си с години.

# 121
  • София

РУНИЧЕСКИ ФОРМУЛИ

http://runa-odin.narod.ru/am/a/a.htm

# 122
  • в света на неограничените измерения
 Бианка:
[quote
В тази връзка се сещам, че имам диска, който върви с книгата на Пол Маккена ''Как да откажем цигарите завинаги''. Ако на някой му представлява интерес, ще се опитам да го кача.
[/quote]

Бианка, ще ти бъда благодарна ако се опиташ да качиш диска на Пол Макена тук.
Може и за други да е полезен.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 20:21 от vanvel

# 123
  • Шотландия
....Убедена съм, че ни лекуват  лекарствата на които вярваме!  Grinning

Подкрепям, защото точно аз съм абсолютният пример как работи това правило. Уловката обаче е, че работи, когато вярваме АБСОЛЮТНО БЕЗРЕЗЕРВНО И ДО УСПЕХ, колкото и пъти да паднем по пътя, което пък често се случва с хроничното. Колкото и да боли, колкото и да има рани, недобри изследвания или критики/ съмнения от неверниците около нас. Колкото и "доброжелатели" да привеждат примери за неуспешност на методи, подобни на нашия. Колкото и други лекари да критикуват нашия подход/ да обиждат, да нападат (защото и това съм виждала)......

С алтернативните методи особено, докато има "Ако не сработи това, ще направя Х, Y, Z", не става, защото подсъзнанието се поддава на съмнението и всяка дребна промяна в околното връща изходната позиция на болестта. Поне при мен беше така. Не обвързвам никого с това мое мнение. Споделям аз как оздравях. Вяра в силата на метода, с който работя, и очистване от застоите от миналото, които носех в себе си с години.
Един прост пример в потвърждение на горното:

Моята майка не обича да взима лекарства. В миналото, като я пипне вирус - караше на естествените сили на организма. Веднъж случайно й казах - майче, какво да ти взема, че да оздравееш. Тя се замисли много и внезапно каза - шоколад! Толкова ми се е доял шоколад, сигурно ще ми стане по-добре, ако си хапна малко. Естествено, веднага й купих шоколад. Ако искате вярвайте - но се оправи за ден след това... Оттогава, като се разболее, все я питам - шоколад ли искаш или пилешка супичка - и двете ги обича. Което си избере - й помага веднага!  Laughing

# 124
*Мила* Peace Което е поднесено с любов има магически сили! Hug

# 125
  • Варна

Бианка, ще ти бъда благодарна ако се опиташ да качиш диска на Пол Макена тук.
Може и за други да е полезен.

Тук има и двете книги с дисковете - http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1
Само трябва регистрация  Hug

# 126
Amar  bouquet Благодаря!   bouquet

# 127
  • Universe
Д-р Мария Папазова в "На 4 очи" /от 38,17 минута нататък/ - http://play.novatv.bg/play/234184/?autostart=true

- за традиционната и холистичната медицина;
- за приятелите-болести и викът на душата;
- за лечението с любов, кристали, мантри, медитации;
- за вредните навици;

Което е поднесено с любов има магически сили! Hug

Браво на нея - лекар с позиция smile3501

Енита, Hug Heart Eyes вярвай, че си направила най-доброто и не приемай своята позиция като провал Peace Все пак не знаеш с какви обети и задължения е дошло детето ти на Земята. И, моля те, не се вкопчвай в тревожните мисли - енергийно си свързана с Яна и, без да искаш тревожиш и нея Heart Eyes
 Two Hearts Изпращам Ви енергия - и на двете! Two Hearts Two HeartsTwo Hearts

Amitola, липсваш в темата и на мен персонално Heart Eyes

txtloves Благодаря на всички Ви за споделените мисли, поздрави за Рози и Рози.

Благодаря Ви, че за поред път оценихте труда ми по темата   newsm51

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 02:05 от lenny_pld

# 128
За Енита и детенцето и Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

lenny_pld  Hug   bouquet

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 06:16 от СИНЬО МЕЧТАНИЕ

# 129
 newsm51 Благодаря на leni_pld   !
Благодаря, че ви има момичета!
За Енита и детенцето й Two Hearts Two Hearts Two Hearts babydust7.

# 130
Добро утро мили момичета и успешна и радостна седмица на всички, изпълнена с много благодат!
За Енита и детенцето й newsm76  Nature Sunny
За всички

# 131
# 132
За Енита и детенцето й 

Благодаря , leni_pld     newsm51

# 133
  • София
Благодаря на Лени за филмчето с лечителката!!! Толкова се радвам, че сред лекарите има осъзнати и интелигентни души  Peace

# 134
Успешна  седмица и от мен прекрасни момичета! newsm51 newsm51 newsm51
Нека е изпълнена с много щастие!

Синьо мечтание, с умиление си припомних сладурските руски анимационни филмчета от детството!  bouquet
  Lenny_pld снимките на дъгата са много красиви и едни такива зареждащи батерийките Grinning

Общи условия

Активация на акаунт