!Danielkka , прекрасна темичка
/както винаги!/ и с колажа си се справила повече от успешно!Как намираш време, често се чудя...
!?van4etooo , не се безпокой!Крисито също беше с криви стъпалца в началото, след раждането.Като бях бременна тя беше от долу, а брат и върху нея и затова.Педиатърката ни още на първата консултация /в къщи/ ни показа масажа и на следващата /на 20 ден/ каза, че се е оправила!Така, че спокойно!Прави гимнастиката и всичко ще е наред!
Масажи правим отдавна, дори и гимнастика и упражнение за обръщане от гръб по корем, защото имахме няколко случайни обръщания вече.Всичко това ни го показва отново педиатърката, с подробни обяснения как и с какъв натиск.
За спането:през нощта спим без пробуждане и двамата от банята до към 3,00.После заспиваме пак до 7,00ч.През деня се редуват или единият спи или другият.Цяло чудо е и двамата да спят едновременно!Но като цяло не е зле
Така ми е по-лесно да се справям, когато съм сама /а през седмицата сме самички през деня/.Но аз гоня режим от първия ден на раждането, защото с две не мога да си позволя да храня когато някой си поиска 
Лека нощ на всички
!
!

. Попаднах на една стара тема в бгмама, в която майки описват страничните ефекти от ваксини - няма да ви я пускам, да не се стресирате и вие.
. Ако не искаш да използваш химии за бебешка козметика, по-добре заложи на преварен зехтин
Писах ви вече, че навремето си изпатих здраво, задето се доверих с големия ми син на педиатърката и го почнах от 40-я ден със сокчета, а от втория месец с пюрета. Сега се чудя къде ми е бил акъла
Но тогава просто нямаше тази информация, която я има сега. Всички приятелки захранваха рано невръстните си бебета и аз направих същото. Само дето на моето дете хич не му понесе добре. Та сега самата ни педиатърка ми каза: "Аз на вас няма да ви препоръчвам захранване, вие ще ми кажете какво сте решили"