Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 670
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте маминки и от мен  Simple Smile

Машонка - честита ви втора месечинка, да ти е жива и здрава сладката Ема   bouquet

Алхимика
- прекрасна ви е фотосесията, страхотно семейство сте, а малкият Влади е такъв бонбон   Party да го нацелуваш сладура

diana.pd - и аз се интересувам от книжката, само че ако я качиш в албума няма да мога да я видя(така и не ми дадоха новата парола), ако можеш пусни снимка тук  Praynig

Момичета вие вече водихте ли вашите бебчета на ортопедичен преглед и къде? Ние сме решили да водим Дани на детски ортопед в Горна Баня, но незнам при кой лекар да го заведем  newsm78
Някакви предложения...

# 91
  • Варна
geryaleksandrova, имала е нужда от едно кафе Йоана Joy.
Явно трябва по-често да ми се случва  Joy .
Тази вечер може с биричка или винце да я почерпиш  Laughing.
По този повод се сетих как излекувах коликите на Владко. Той имаше зверски колики и се започваше от 2-3 през ноща до 5-6 сутринта. След почти два месеца внимаване какво и как ще ям, една вечер с целия акъл добре си хапнах леща със зелена салатка, подправена със зелен чесън. Тази нощ беше рев, беше чудо и като се успокои всичко приключи.

# 92
  • В царството на мечтите
Днес нашето момиченце стана на 40 дни.

# 93
И аз нямам паролата за албумчето, затова си направих регистрация и ги качих.
http://diana11.snimka.bg/baby/masaj-i-gimnastika.541873.
Направих снимките с високо качество за да може да се чете от тях, обаче при качването автоматично се намалява качеството.
Който иска да ми изпрати пощата си на лични, за да ги изпратя с по - високо качество.

# 94
Благодаря, че споделихте за масажите. Вчера нашата педиатърка ни даде следния сайт - http://www.momentofpeace.net/category/massage_gymnastics
Аз още уча как се прави. Какво масажно олио използвате? Лосиончето, с което я мажа след баня дали не става? Ползвам на себамед, но имам и някакво на Бюбхен. Или може без олио?

Вашите бебчета по колко време спят? Днес е поредния ден, в който малката е отворила еееей такива очи!  #Crazy От 11 сутринта досега не можем да я приспим. Отвреме навреме подремва след ядене, и толкова. Естествено, на ръце. Държа я по половин час, с надеждата да потъне в дълбок сън, и точно когато мисля, че съм успяла, тя се ококорва. И така цял ден, вече съм изтощена, а за вършене на каквато и да било домакинска работа да не говорим. Сега и пускаме една музикална играчка и сме и тикнали биберона. Като го правим, все се сещам за онази ужасна реклама, в която майката оставя детето само в стаята с една играчка, вместо да го гушне. Чувствам се виновна, а всъщност цял ден с таткото и бабите я ухажваме.....При вас как е?

# 95
ХЕЙ ДЕВОЙЧЕТА МНОГО МИ ЛИПСВАТЕ  Hug  love001

НИЕ СМЕ ДОБРЕ , НО УТРЕ ЩЕ ПИША ПОВЕЧЕ ЗА НАС . МАЛКАТА СЕГА ПЛАЧЕ И НЯМА КАК,ЩЕ Я ДОНДУРКАМ .

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ .

# 96
  • Пловдив
И аз я имам въпросната книжка, за която diana.pd споменава. Даже в 2 екземпляра Laughing
Мога да я сканирам и да кача снимките, предполагам, че ще са с по-високо качество newsm78

Ето два полезни линка: http://www.vbox7.com/play:28eecdd0 и http://www.vbox7.com/play:7fb387c1. Пускала съм ги и преди, но мисля, че са полезни. Има и показан масаж.

boonboon, честито Ви Simple Smile И ние така, но не можахме да отидем на църква Sad Татито днес е дежурен, а колата точно сега намери да се бъгне - изгоряла бензиновата помпа Shocked Айде пак излишни разходи #Cussing out

Giada и ние цял ден сме така #Crazy Разнасяме се със слинга, че да успея да свърша нещо

Уф, след малко ще трябва да се къпем, а мен ме е страх ooooh! За първи път съм сама и не знамкак ще се оправя newsm78

# 97
  • Варна
Giada, тия дни и Дани не спи много. Но когато е спокоен и няма зор за храна или да му е пълен памперса, аз го оставям да си лежи самичък, макар и буден. Това, че бебето не спи, не означава автоматично някой да го държи на ръце. А и онази реклама беше просто безумна, не си вменявай вина, без основателна причина.

sweet_maniche, ще се справиш. Щом успя 9 месеца да го носиш и да родиш това прекрасно бебче, едно къпане ли ще ти се опъне  Wink. А ако много много се притесняваш, една вечер без баня с нищо няма да му навреди.

# 98
Здравейте и от нас мами  Hug
Машонка честито на малката ЕМА-цели 2 месеца,та тя вече е кака   bouquet
alximika уникална ви е фотосесията.Ейййй това е страхотен спомен след време  Peace

А сега да се оплача-май съм първата вече с МЦ  #2gunfire пуууу да беше се забавил още малко,ама ццццц.
Цял ден чистя и готвя,направо се скапах.Използвах татито,че почива и му връчих малчо,че къщата ми беше станала лудница.Като все сме на ръце не мога нищичко да свърша.Ами толкова за сега-отивам да си опъна гърба,че сега боли и заради МЦ-ейййй такъв карък като мен няма  #Cussing out

# 99
  • София
И аз я имам въпросната книжка, за която diana.pd споменава. Даже в 2 екземпляра Laughing
Мога да я сканирам и да кача снимките, предполагам, че ще са с по-високо качество newsm78

Ето два полезни линка: http://www.vbox7.com/play:28eecdd0 и http://www.vbox7.com/play:7fb387c1. Пускала съм ги и преди, но мисля, че са полезни. Има и показан масаж.

boonboon, честито Ви Simple Smile И ние така, но не можахме да отидем на църква Sad Татито днес е дежурен, а колата точно сега намери да се бъгне - изгоряла бензиновата помпа Shocked Айде пак излишни разходи #Cussing out

Giada и ние цял ден сме така #Crazy Разнасяме се със слинга, че да успея да свърша нещо

Уф, след малко ще трябва да се къпем, а мен ме е страх ooooh! За първи път съм сама и не знамкак ще се оправя newsm78

Ако не те затруднява можеш да я сканираш  Simple Smile .

# 100
  • Пловдив
Успяяяяяяяяяях, изкъпахме се съвем сами smile3521 newsm44 smile3521

Ето линкчета към страничките с масажа: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

# 101
аз реших проблемът с къпането като си взех анатомично корито и винаги сама си я къпя. просто няма друг вариант - нали някой трябва да се занимава и с каката.
Диана и Ева - ако искате парола за албумчето - пишете лс на Яничка. само тя я дава, а сигурно не успява да чете всички постове.

# 102
Колажа има нови подпълнения  Mr. Green ,за всеки случай пак пускам мейла си danielkka1983@abv.bg !Надявам се да ви харесва,защото съм още аматиорка в тая област  Mr. Green !
Цунки и гунки на бебешорите  Hug Hug Hug!
п.с.МояМЦ цуфна,ама е много слабичко  newsm78 ,утре трябваше да ходим на чиста молитва,а сега като съм така неможело  ooooh! !Щура работа!

# 103
sweet_maniche , много полезни линкове  Hug
Мами раждали секцио, как си опазвате белега? - установих, че ластиците на повечето ми бикини идват точно върху него и се притеснявам да не го направя нещо. А мажете ли го с нещо за заличаване на белези или е рано още?

# 104
Много благодаря за страничките с масажа! Да уточня, нашата мома като не спи, иска внимание. Опитваме се да я оставяме сама в количката, където обикновено си стои, но рядко изкарва повече от 5-10 минути. После почва да писука, и след малко писукането преминава в плач.  Сега след банята в 20 часа си мислех, че се е укротила, защото заспа сладко след кърменето, но това продължи 10 минути. После пак се почна задрямване, кокорене, прореваване, задрямване..... Накрая таткото взе нещата в свои ръце, тикна и пак биберона и почна да я вози напред-назад в количката. Сега е в нещо като просъница и си смуче биберона - почти 11 часа е! Надявам се, че е извънредно, защото ако и утре е така, ще почна да си мисля, че и има нещо......Питах майка ми как е било при мен, тя каза, че съм спяла само по 15 минути, и после съм почвала да рева. Явно си има и трудни бебета...... newsm78

Btw, след банята направихме първия си масаж, мисля, че много и хареса!

Общи условия

Активация на акаунт