Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 754
  • 702
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Точно в това се  състои объркването ми.Упътването е супер зле преведено ,хем е след баня и хем се отмива  newsm78 и в следващия момент е тоалетно мляко .Сериозно ме вкара в размисъл  newsm78 .
Ами чети оригинала, а превода го прати на м.... си  Mr. Green

v_spasova, и моят мъж ме гледаше странно като споменах за първи път за корекция на бюста, но вече свикна с идеята и даже я подкрепя.

# 166
  • у нас
ООООО Tommelise  ,ти се появи!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 тук съм - дебна ви  Laughing

това което са ти подарили е тоалетното мляко за хидратиране на бебешката кожа след баня, НО ако искаш може да го ползваш и за почистване на дупето с тампон когато има аки или остатъци от протективен крем Peace

трябва да е това 200 мл

хидратиращото кремче за бузки за студено време е др- не са те изментрили Peace

а това 50 мл

Peace

# 167
  • София
Tommelise , Peace това е !

antonia ,другия проблем ,че са го лепнали в/у това на англ. и не се отлепя , а аз други езици незнам  Blush и затова срам не срам питам тук.

# 168
Едно бързо включване от мен за варненските майчета.
Д-р Живков преглежда 2 дни в седмицата в Майчин дом, записват за ноември в момента. Цената на прегледа е 54 лева, като това включва и ехография.
Ще ви пиша повече като мине прегледа ни в сряда.

# 169
Роси, благодаря за съчувствието Simple Smile , така е наши са си ще си ги гледаме, а и те не са виновни, че са такива....гени, темперамент...всичко си е от нас Wink Но явно все пак се забравя като гледам, че си се навила на второ Wink дано сега ти е по-леко...
Ние днес сме на ортопед да ни види вратлето, че нещо ме притеснява...държи си го предимного на едната страна, не че не може на другата, но си има предпочитание, а като е по корем въобще не го обръща на проблемната страна...някои тук май беше споменал да такъв проблем...да видим какво ще никажат. Педито каза, че се получава понякога от раждането нещо с мускулчетата от едната страна и с масажи и упражнения се оправяло...

# 170
  • в мечтите си
Здравейте на всички!
Не съм писала 2-3 дни ,но при нас е ужас.
Малкия се влоши,и в следсвие на това Хриси сега също е с хрема  Cry
Отделно от 2 дни вечер я мъчат зверски колики придружени за изключително трудно изхождане,за което незнам на какво се дължи.
Напъва се милата,гънесе и плаче.Неиздържам да я гледам така,не помагат нито масажи ,нито нищо.Накрая към 11-12 за да й олекне й правя клизма,от което още повече ми се къса сърцето,но поне и става по-добре.
Та такива са нашите перипети.
За капак от нерви и носене напред назад,забравям да ям и пия каквото и да било...това доведе до факта,че кърмата ми намаля драстично  Sad Sad Sad,и се налага дохранване на всяко хранене единствено нощем е само на кърма.
А и аз съм с болки в гърлото и лека задна хрема.
Вече не издържам и ми иде да се гръмна  Sad
Така исках да се кърмим дълго този път ,без допълнителни боклуци,но уви усещам как скоро и това което имам ще спре.Знам ,че аз съм виновна и се чувствам още по-зле.И този път се провалих с кърменето

П.П Съжалявам за негативния пост момичета! Просто ми се насъбра много и ми се искаше да споделя с някой!
Лек ден и голяма прегръдка на всички!  Hug

# 171
ilik123, разбира се, че щом си имаш доверие ще постъпиш така. Аз за първи път чувам този метод -  с рентген, затова се изненадах Peace А и избягвам рентгеновите снимки винаги, когато мога и колкото мога поне.

И аз имах доверие на нашата педиатърка, но откакто ме подкара с ранно захранване с големия ми син и не можахме 4 месеца да спрем ужасно разстройство на бебето, край с доверието към лекари. Тогава ми побеля косата от притеснение и защо - защото послушах лекарката. Не вярвам сляпо на никой лекар - няма начин просто  Peace Особено при моите деца, които са склонни към алергии.

mixilena, и аз съм с гърлобол, и на Дани оправихме конюнктивита, но имам чувството, че хремата не му е разминала напълно  Confused Не се отчайвай, само пий повече течности, пък колкото успееш да кърмиш - толкова  Hug

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 12:52 от Dana_2010

# 172
Привет Hug

vesy_evi,аз бях споменала,че Влади си държи главата само на една страна,даже от едната гърда не иска да суче,едвам го нагласям.Но бяхме при Алексиев и човека каза,че всичко си е наред.Дано и при вас не е нещо сериозно.

За захранването,с какта започнах някъде към 5 месец,но тя вече премляскваше като ни гледаше ние да ядем.Започнах с картофи защото не искаше каши PeaceПлодовете ги въведох чак към 7месец тя просто не ги искаше.Сок честно да си кажа май и дадох чак след годинката,но тя си пие много вода+чайчетата на HIPP.

antonia,то така се почва,коледа,нова година,Василов ден,Йорданов,Иванов....и край нямат празниците hahaha

# 173
Нашата девойка пак смени режима - снощи рева от колики до 23 часа, и оттогава насам само спи с кратки прекъсвания в 6 и 11 сутринта, в които я преобувам и яде малко. Даже твърде малко, сега пък това ме притеснява. Да видим, дано всичко си е наред.

Колкото до пораженията след бременността и раждането, моите са големи. Стрии по корема, дупето, гърдите и бедрата отпред - и то на гърдите излязоха като ми слезе млякото; гърдите ми толкова тежат, сигурно всяка от тях е по кило и половинам 10 кила отгоре, които тепърва ще свалям, коремът ми още не се е прибрал; дано поне притесненията ми за отдолу  Embarassed се окажат неоснователни. Изобщо, сега осъзнавам колко много дължа на моята майка, само за това че ме е износила 9 месеца и родила, а че ме е отгледала, търпяла тийнейджърските глупости и неблагодарност, да не говорим!

# 174
Аз нямам стрии изобщо, но имам 8 излишни кила и май всичките са ми на корема. Нямам против да си остана с тези задни части и крака, но корема ми е ужас. Едвам се навирам в дънките си и отгоре пускам някоя по-широка блуза да го крия.  Confused Изобщо не знам как ще го оправя, коремни преси едвам правя по 5  ooooh! Гърдите ми и те са огромни, но не се оплаквам, те ще се оправят лесно  Simple Smile Трайните поражения са ми на талията, там ще се боря.

# 175
  • София
Аз ззапочнах от днес с коремните преси  Laughing  .Край на мързела  Grinning !

# 176
  • Варна
Браво на вас ентусиастки за упражненията  smile3501.
По въпроса за ортопеда -  аз съм водила дъщеря ми на такъв специалист, защото имаше проблем. Нашият педиатър видя разминаване в гънките на крачетата и ни насочи към ортопед. Отидохме, потвърди диагнозата дисплазия на лява тазобедрена става. Носихме ортопедични гащи и каишки, и нещата се оправиха. Прегледите на 2,4 и 6 месеца ги правеше с ехограф. На контролния в 9 месец, трябваше да направим рентгенова снимка, защото вече плътността на костите е доста висока и ехографа нищо не показва. Владко не съм водила на ортопед, нямаше индикации за това. Сега за Дани ще видим на следващата консултация, какво мисли педито.
alximika, като сме безделници, да не сме без празници  Joy. Ние сега сме в почивка, нооо като почнем от 5.12 до 14.09 всеки месец имаме по два-три повода.

Люляк не се е включвала скоро. Да не би да пътуват насам?

# 177
Аз ззапочнах от днес с коремните преси  Laughing  .Край на мързела  Grinning !

Мда. Аз днес ходих на контролен преглед след секциото и лекарката ми каза всичко е ОК, може да започваш да спортуваш  Laughing running

# 178
Аз също нямам никакви стрии и вече съм си колограмите от преди бременността, а ям доста, но то от умора и недоспиване така се получава...хич и не смятам да правя допълнителни упрежнения, търчането със и покрай малката по цял ден ми е напълно достатъчно.

# 179
  • Варна
 Аз пък съм много зле в талията особенно  #Cussing out ужас е немога да се гледам.Днес започнах с вибриращия колан, но само на бедрата на корема ме е страх заради операцията.Поръчах си стягащ клин с един размер по малък от мерките ми пък да видим дали ще вляза въобще Joy

Общи условия

Активация на акаунт