Докторът каза, че трябва да сме много упорити и да правим упражненията и ще се оправи...дано!
вече е 4.800кг, качила е 1.500кг за един месец, педи ни увеличи дозата витамин Д, защото много е наддала...ами хапва си детето.
. Почнах да си притеснявам как става после отбиването и дали е било трудно да ползват шишета след това???
Мисля. 4е май малко сгреших с шишетата... че трябваше да изцеждам по малко кърма поне да свикне с шише. Не знам дали съм права, но пък като го оставя с баща му или баба му не трябва да ме няма повече от 1 час, че той все търси цица и изпада в лека истерия. А ми е много жал. 

не за друго а просто не ми остава време до WC да отида камо ли да се погледна.Ако бебо имаше някакъв режим щеше да ми е по-лесно,но след ядене спи точно 10мин. в кошарата.Като ревне естествено е на ръцете ми където си доспива поне още 2 часа
да не говорим да сложа грим или някое бижу(слабост са ми и много обичам да се кича

щом му е добре на детето така си го къпете 

, изглежда ми доста удачно и да взема и аз така да пробвам, че и ние врещим много като се къпем.
Препоръчани теми