Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 694
  • 702
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ние вчера бяхме на ваксина - Пентаксим и Синфлорикс, понесоха ги добре, и двамата имат малка подутина и втвърдяване там, където е поставен Синфлорикс-ът. Ясин е 56 см и 5 150 кг, а Арзу - 55 см и 5 070 кг. За подсеченото - ние се мажем с Дактакорт когато пъпките са малко, при всяка смяна на памперсите използваме СебаМед

# 271
Качих малко нови снимки на Димитър в албумчето да го видите  Simple Smile

Люляче, Дарка е уникално сладка..
да минат едни 20г  и я взимаме да знаеш  Laughing

Hug Hug Hug

# 272
Благодаря на всички за подкрепата  Hug
Малко добри и лоши новини около нас. Ходихме на ортопед за вратлето и се оказа, че от едната страна мускулчето и е малко по-късо, сега трябва да правим разни упражнения и ако не се оправи ще трябва операция, за да удължат мускула Sad Докторът каза, че трябва да сме много упорити и да правим упражненията и ще се оправи...дано!
Иначе днес Мая става на един месец...бяхме на консултация и тя е едно малко слонче Wink вече е 4.800кг, качила е 1.500кг за един месец, педи ни увеличи дозата витамин Д, защото много е наддала...ами хапва си детето.
Обсъждате кърменето...то е ясно, че си е много индивидуално за всеки, но на мен лично това ми е доста по-лесен, бърз и много удобен вариант за хранене и бих я кърмила колкото може по-дълго...най-хубавото е, че изобщо не мислиш кога и къде ще огладнее, храната е винаги с теб.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 17:14 от vesy_evi

# 273
vesy_evi, дано с редовните упражнения всичко да размине  Hug

# 274
  • София
Цял ден мажа дупето на Йоана с крем здраве и като цяло изглежда по-добре.
Аз също съм качила нови снимки в албумчето  Grinning .

vesy_evi Hug

# 275
Здравейте,

първо много благодаря за хубавите пожелания - да ви се връща  Hug

за дрешките- просто нямам време да ги снимам - нали сме си сами с бебка, а и тя нещо неиска да спи и ми е невъзможно да пиша тук,камо ли да снимам толкова много дрешки, но обещавам  Peace

и ние сме много подсечени - незнам какво да я правя вече .

ходихме и на ортопед - слава богу всичко е наред.

а и с тази кърма ми писна живота
хубавото е ,че открих начин да спим от 1:30 -2 :00 до към 12:00  Mr. Green , с редовните будения за хапване разбира се - в количката . от както спрях да я слагам в креватчето , това дете се поуспокои,но и започнах да я оставям да си поревава по-малко ,че вече душа нямах от преумора и има ефект - 5-10 мин. рев и си заспива,като между временно и бутам количката де.
само с бодуването от 18:00 до след полунощ още не съм се преборила - искам да будува сутрин ,амма кой ли ме пита  Joy

# 276
Хай, мамита!!!

Да питам мамите, които са били с предишното си дете изцяло на кърма, 4е почнах нещо да се притеснявам. Вашите деца пиеха ли от шишета и използваха ли биберони???? Моята нинджа, нито вода иска, нито шише, нито биберона само на майка си гърдата обича  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Почнах да си притеснявам как става после отбиването и дали  е било трудно да ползват шишета след това???  newsm78 newsm78 newsm78  Мисля. 4е май малко  сгреших с шишетата... че трябваше да изцеждам по малко кърма поне да свикне с шише. Не знам дали съм права, но пък като го оставя с баща му или баба му не трябва да ме няма повече от 1 час, че той все търси цица и изпада в лека истерия. А ми е много жал.

Галя, за будуването - вчера от 2 на обяд до 11 вечерта беше ококорил еййй такива очи  Shocked Shocked Shocked не реве ами си гледка, спа за по 10 мин 2 пъти. Щях да падна, че беше толкова спокоен и готов да си играе. Малък вампир. После се надявах, че най-накрая ще направи пауза поне от 5 часа вечерта - нъцки. Като по часовник в 3 часа -гладен и недоволен. Вече ми се плаче за нощна пауза ....... ама как той ще пропусне да не суче и да ме тормозка.  Naughty

Днес пак се сдоби с нова придобивка - музикална въртележка с мечо пух. Толкова много и се изкефи, 4е и аз даже.  newsm47
Забелязах, че от нялколко дни е почнал за 3 часа да си пълни памперсите яко. Преди не беше така.
 А за кърменето - хора за мен това е толкова естествено, че и аз не мога да повярвам.

# 277
  • у нас
E.L вземи си дермалибур крем на адерма. Освен него си вземи и охлаждащ крем- той се продава по аптеките санита и се забърква в тях. Мажеш с дермалибур върху почистеното дупе и отгоре на дебел слой от охлаждащия крем- той е ланолин, вазелин, деавит и калциева вода.. За 2-3 дни ти гарантирам да има резултат. Освен това спри олиото.
 Peace

честито на всички навършили един, два и три месеца. Да растете обгърнати с много любов и усмивки.

Наша Рая се е разсополивила. Пръскаме стеримар. Даваме вит. С и сега правим инхалации с лайка Confused

# 278
И аз да се включа набързо  Hug
Днес сефте се чувствам като бял човек откакто съм родила  Mr. Green
Бяхме на една по-дълга разходка а след това Ади спинка на терасата в количката.Успях да си ушетам къщата за първи път без да чакам тати да се прибере за да поеме грижата за малкия  Crazy
Аз съм май от тези мами дето се занемаряват след раждането  Blush не за друго а просто не ми остава време до WC да отида камо ли да се погледна.Ако бебо имаше някакъв режим щеше да ми е по-лесно,но след ядене спи точно 10мин. в кошарата.Като ревне естествено е на ръцете ми където си доспива поне още 2 часа  Mr. Green ама....така е.След нощтното ядене на малчо си скубя веждите,епилирам се но дойде ли ред през деня за разходка едва успявам зъбите да си измия  ooooh! да не говорим да сложа грим или някое бижу(слабост са ми и много обичам да се кича  Laughing)
С две думи-докато не започне да спи малко повече моето момче време за нищо няма да намирам  Tired

# 279
м/у другото E.L - да ти дам ли адрес за слинга  ?

# 280
  • В царството на мечтите
Аз да се оплача тази вечер бебка изобщо не иска да спи. Заспа в 4 и 30 и спа до към 14 после малко стоя будна до 16 и заспа. Сега обаче не и давам да спи да видим днес как ще е

# 281
На мен не ми остава време за епилация.Мисля или тази,или другата да ида на козметик.Ноктите ги оправям с малката в едната ръка,вежди вечер преди душ,грим рядко слагам,а относно дрехи,ако няма никой вкъщи си ходя по пижама цял ден,иначе с анцунг,а и с анцунг излизам.Не ми се обличат  други дрехи с този голям г–з(а и само един панталон ми става).

talktoher,Ивайла пие вода веднъж в седмицата,но шишето на Авент ѝ допадна,а иначе залъгалките си ги дъвче.Няколко пъти рева все едно от глад и я оставях по-дълго на гърда,но ми разрани зърната и вече не ѝ давам.Като видя,че се е нахранила,дърпам веднага!

# 282
Привет и от нас.
Ние днес бяхме на църква да ни четат молитва.Голямо обикаляне му ударихме,Влади горкия вече има много километри в стажа си Laughing

Даниелка,ама много сладка рошлата Дани. Flutter
E.L.,разкошна е Лора на тази снимка,имаме при февруарчетата една Раличка като Лора е ,в момента косата и е до средата на гърба Shockedгъстаааа,страхотна е.
antonia,то твойто средното и мойто "голямото" са с дни разлика,с теб може и в друга отчетна да сме заедно Grinning
за разкрасяването,боядисвала съм се бремена,кърмеща и нищо им няма на дЯцата.Като излизам на разходка гледам да приличам на нещо.На мен голям проблем ми е косата,много съм къдрава,а мразя да ходя така.Изправям я непрекъснато,а сега с двамата нямам време за това.Днес си купих преса ,че е по-бързо и сега съм доволна Mr. GreenИмам време за епилация,но къде има косми къде няма Mr. Greenбързата работа срам за майстора.Всичко е до организация bowuu
desunique,ама наистина как лети времето,ми то и Божидар на Руби след 10на дни на 5 месеца ще стане Crazy
Адреналинка, много яка снимка Grinningщом му е добре на детето така си го къпете Heart Eyes
vesy_evi,ние нали също си мислихме че Влади има такъв проблем и бая почетохме по темата,с постоянство и много упражнения ще се оправите Hug
talktoher,Мая беше изключително кърмена,но обичаше бибата(още я обича Mr. Green)вода пиеше също и то много,но подушеше ли друго в шишето не близваше,даже и кърма не искаше от шишето.По тази причина не съм мърдала никъде без нея за повече от 3 часа докато не я захраних.

Прекалих,лека вечер  bouquet

# 283
talktoher, аз съм кърмила дъщеря си 1 година, през която тя не ядеше почти нищо друго. Вода не е пила изобщо - не я щеше, нито биберон е ползвала, плюеше го. Няма да имаш проблем с въвеждането на шише и т.н., просто сега бебето е супер малко и затова иска все да суче. Дани прави 3 часа паузи само когато съм на работа. Ако съм наоколо, само иска да яде и на втория час е пак на гърдата.

# 284
desunique Честита ви месечинка.   bouquet

E.L. прави въздушни бани, колкото можеш повече да е без памперс, ние пу-пу не сме се подсичали още. Също и Бочко можеш да пробваш, макар че като гледам май бая кремчета си пробвала.

АДРЕНАЛИНКА малко тъп въпрос ама слагаш ли бебо на дъното някак или просто го държиш  newsm78, изглежда ми доста удачно и да взема и аз така да пробвам, че и ние врещим много като се къпем.
talktoher ние сме само на кърма, но бибата я смуче, даже напоследък без нея не заспива. И аз не съм съгласна да съм биберон Mr. Green

Аз чакам мъжо да излети от Сенегал, че и полета до София е през Париж, че да видим дали ще си дойде, нали стачкуват  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт