Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 406
  • 702
  •   1
Отговори
# 435
  • София
sterretje, да ти е жива и здрава Ели! Все така да слушка и да радва мама и тати!   newsm51

akspet, мммм страхотно кафенце! Мерси!  Grinning
stefufu, и аз не давам вит Д. Смятам Никола по естествен път да си набавя нужните му витамини.

За разходка го обличам, като върху дрехите, с които е вкъщи слагам поларен гащеризон и шапка и завивам с дебела пелена. Обаче днес сутринта излязохме още в 9,30 и се наложи да облечем космонавт, защото температурите бяха близо до нулата.

Пожелавам ви приятен уикенд, а аз отивам да дооправям багажите, че довечера ще водим Никола на първото му пътуване.

# 436

ОФфф обличате излизате блазе ви аз не съм излизала от  нас 30 дни само веднъж до педито и един път до аптеката още не ни дават а моята мома количка хич не е виждала още няма и да види май до пролетта Crossing Arms
 Shocked защо така ?!

Sterretjeq честито бебче !!!

stefufu, и аз не давам вит Д. Смятам Никола по естествен път да си набавя нужните му витамини.

Peace Peace Peace а и знам, че предозирането с вит Д е по-опасно дори от недостига, а пълен недостиг е трудно да се получи /освен ако не живее в страна зад Полярния кръг/.
 за излизане обличам : боди с дълъг ръкав и тънки ританки, отгоре дебел плюшен или поларен гащеризон, шапка - рядко, и завивам д одеало или чувалчето на количката. 2-3 пъти се наложи да слагам космонафта, но беше под 10 градуса.

# 437
 Ехаа, 4 часа разходка с други мами ..кеф Simple Smile.  Облякох го със жилетка и панталонче над бодито с дълъг ръкав, и беше завит с одеало и май му беше топло... Simple Smile. А и шапка имахме, ама той нещо от сега не ги уважава шапките. Страхотно топло  слънчево е Wink. Дано има по-често такива дни, защото иначе се чувствам като затворник вкъщи..

Гери, това синичкото полареното ни го дадоха приятели, останало от техния син.... та е купувано преди бая години, идея нямам откъде.

# 438
mixilena, ние също бяхме на hipp-а, но го сменихме именно заради акането.Голям зор беше и ден е прескачал дори. Сега сме на Фризолак 1. Попитахме педи преди да го започнем, той го препоръча за акането. Сега пак се напъва малкия, но акаме по 2 пъти на ден  Peace Аз съм доволна.

Ние за разходката днес бяхме облечени с плюшено боди, а под него тънко боди без ръкавче. Завих го с по-плътна пеленка, като олекотено е горе-долу, и сложих покривалото на количката. Имахме и тънка шапчица - и ние нещо хич не ги харесваме шапките още от сега, ноооо няма как.

Аз исках да ви попитам - слагате ли възглавнички на бебчовците вече?  newsm78

# 439
А забравих за млякото: ние сме с дохранване - Нутрилон. Ака по 3-4-5 пъти на ден Simple Smile. Дали заради млякото, дали заради кърмата, ама почти всеки памперс е наакан.

Относно възглавничката - аз знам, че до годинка не им трябва Simple Smile. и не слагам. Само пеленка тънка под главичката - ако повърне да пера само нея Simple Smile

# 440
Аз също не слагам възглавничка  Peace
Един въпрос за коликите:някой дава ли капки Ентерокинд и ако е така има ли полза от тях  newsm78

Искам и нещо да споделя  Embarassed
Когато моя мъник плаче гледам винаги да го гушна,за да се успокои.Опитвам се от време на време да го оставя,но се чувствам супер гузна  Sad
Всички ми казват:"не го свиквай на ръце",да ама като ми се къса сърцето от неговия плач.На моменти се обвинявам,че не съм добра майка  Cry
Я споделете вие оставяте ли бебковците да си поплакват?
От постоянното носене вече ме боли гърба,но...това е положението.

# 441
Здравейте и от нас с Мити,
и ние бяхме на голяма разходка от 12.30 до 15.30 ама тука доста духа както каза Герито.
събрахме витамин Д в промишлени количества нали знаете че 30 минутки на слънчице е колкото 10 такива капки Вигантол
аз Деавит изобщо не давам няма смисъл за мен от него след като всеки ден сме навън.
Gerito и ние се нахранихме и почна една хълцучка Мити се ядосва ,а колко е смешен  Laughing
вие къде се разхождате? аз тръгвам от ритуалната целия център богориди морската лазур сарата военна болница и у дома Simple Smile ако видиш една руса хала с черен Hauck - аз съм... Wink

Palmirka защо не може да излизате?

а момичета искам да ви попитам за тези активни гимнастики...
от колко месечни се препоръчва да се слага? и има ли значение каква да си купя? препоръки?

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 17:05 от LITA_

# 442
  • София
Аз също не слагам възглавница засега. vany666, по мое мнение толкова малко бебе не знае какво е да се глезиш и си има нужда от гушкане. Виж, като поотрасне и стане на 4-5 месеца е друга работа - те са такива манипулатори, че идея си нямаш колко са хитри Wink Grinning

# 443
LITA_, ами...понеже съм от Меден рудник и се разхождам из махалата, но когато мъжо почива, излизаме с количката до Морската. Ако видиш някой път в Морската една откачалка с оранжева количка Бертони Карера, тип триколка, да знайш че съм аз  Mr. Green .

Относно възглавниците - и аз не слагам!  Peace
vany666, и аз моята мърморана така я успокоявам, иначе не се търпи, не мисля, че ще я разглезя. И аз мсиля, че сега имат нужда от повече гушкане.

# 444
Искам и нещо да споделя  Embarassed
Когато моя мъник плаче гледам винаги да го гушна,за да се успокои.Опитвам се от време на време да го оставя,но се чувствам супер гузна  Sad
Всички ми казват:"не го свиквай на ръце",да ама като ми се къса сърцето от неговия плач.На моменти се обвинявам,че не съм добра майка  Cry
Я споделете вие оставяте ли бебковците да си поплакват?
От постоянното носене вече ме боли гърба,но...това е положението.

за минутка не го оставам да плаче. винаги е на ръце или гушнат с мен в леглото
постоянно е в мен и до мен, даже мъжа ми се чуди защо сме я купили тази кошара  Laughing
бебето има нужда от топлина майчина ласка и внимание
хич да не ти пука че щяло да се разглези... глупости  гушкай си го колкото можеш,че след едни 15 годинки вече няма да ти дава  Laughing

# 445
  • София
Еййййййййййй, ще ме побъркат моите хубостници - тъкмо се кротна мадамата Арзу и хоп - Ясин се събуди, все едно се наговарят Laughing. Момичета, моята мома все едно е била на курс по естетично смучене на палеца Joy - плюе бибата и така умело си пъха палеца в устата, че все едно 9 месеца в корама ми само това е правела hahaha

# 446
Пропуснах да ви се похваля - голямото ми момиче най-накрая тръгва на ясла  newsm44 Толкова сиеразвълнувах преди 2 дни като разбрах - сякаш не в ясла, ами в Езикова гимназия са я приели  Laughing. Тук е голям проблем с яслите - от 9 месеца чакаме.
Та покрой тия яслени вълнения забравих да се отчета след 1-вата консултация - на 19-ти беше. За 35 дни е качила 1400гр и е дръпнала с 4 см. Ниска и дебела върви май  Mr. Green А подсеченото почти се оправи. След като дадох над 30лв за мазила, се оправи с едно правено в аптека кремче за 2,70лв  Laughing - на основата на ланолин и вит А и Д.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 17:15 от E.L.

# 447
Еййййййййййй, ще ме побъркат моите хубостници - тъкмо се кротна мадамата Арзу и хоп - Ясин се събуди, все едно се наговарят Laughing. Момичета, моята мома все едно е била на курс по естетично смучене на палеца Joy - плюе бибата и така умело си пъха палеца в устата, че все едно 9 месеца в корама ми само това е правела hahaha

аз с едно едвам се оправям а с две направо трябва да хвана гората
 Mr. Green

# 448
  • София
E.L. - браво за наддаването и честито за яслата.  LITA_, какви 15 години - баткото е точно на 3г. и 6 месеца и когато искам да го гушкам бяга като дявол от тамян Grinning . Ставам, че и двете реват в синхрон

# 449
Гери изпуснала съм те днес,аз се чудих дали не е прекалено силен вятъра и така и не излязохме да видим какво става из махалата Laughing
Вани,не си мисли такива глупости,аз се опитвам да го науча да заспива в кошарата,но свършваме или на ръце или в стола за колата/добре че имаме два-един дежурен в колата и един за спалня Laughing,в него се люляме и така заспива/,иначе и ние си ревем и да ви кажа според мен си разбират прекрасно вече,като го оставя почва рев и скърцане,като го взема се успокоява,тоест вече се е научил Crazy,нямам нищо против но много ми натежава,като стане още по голям как ще се носим,май ще трябва да заяквам hahaha
А да видите,като го оставя да му приготвя АМ,малииии рев,рев,чак сълзи текат и му трепери ченето/а приготвянето ми отнема точно 3 мин. #Crazy,но пусти глад!

Общи условия

Активация на акаунт