Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • IT
Днес бяхме на консултация, Мики е качил със 600 гр. за един месец и е пораснал 3 см.
noriscat да сте живи и здрави.
Малее разглезила съм си детето от всякъде, иска само а ръце.... и не иска много да лежи.
Юмруците постоянно са му в устата и се лигави.

# 391
  • Тук и сега
Цветулке, уби ме с това спане през глава. Много сте сладки. пу-пу.

# 392
Хах,ето я:
,само,че сега сме пак със зимният кош,защото и летния ни беше още по-страшен Laughing,ето го:

Бъзльо,язък му за размерите Joy

# 393
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
cvetulka   има такива чувалчета. Ние имахме едно с петънца на жирафче, но докато госложим и умаля. С копченца е отстрани и възчици, не с цип и с ръкавчета дълги и качулка си има с ушички даже Simple Smile На нас ни беше подарък и си нямам идея от къде се купува в Бургас, но Рибката имаше същото и каза че ще купува по-голямо. Ако може да обясни къде ги продават.

# 394
  • Бургас
Аз мога да кажа ,че едва сега с последните две деца се наслаждавам истински на майчинството,просто е различно,напълно различно от гледането на бебе за първи път,аз тогава си мислех че знам всичко,четях всичко,а съм правила толкова левашки грешки,че сега ме е яд ужасно.Постоянно се шегувам с големия ми син,че е бил опитното зайче,всички отричани сега неща са му прилагани,милия ми той.Едно си остава непроменено,изпитвам панически страх от температура,с всичко друго се справям без проблем,ама пусто вдигне ли се живака и няма сън за мен.
По въпроса с ваксините няма да пиша повече,информирайки всеех решение за 4ти път,че ще ваксинирам и това дете,ще разредя приемите и ще следя да е напълно здрава когато я бода.
Ади това мъжете са много страхливи , и в нас голямата щерка ги слага и двамата в малкия си джоб,ще видим и Стефания как ще е ,ама за сега нищо не я смущава.

# 395
  • Stavanger, Norway
Therisa, нем ога да повярвам, че има такива чувалчета  Mr. Green Дано и цената им е поносима  Peace
Рибката, моля те сподели от къде си купила чувалчето за малката, че да взема и аз такова  Rolling Eyes
Моят мъник направи 3 часа сън  Shocked Такова нещо не се беше случвало от не знам кога. Дано сега не скисне до довечера, че след този сън едва ли ще заспи скоро  ooooh!

# 396
cvetulka много се смях със снимката с тензухчето.

Ади, много ти благодаря за комплиментите.

Аз още не съм решила за ваксините и каквото се е писало ми беше от полза понеже ме мързи да ровя из нета, но ...

Сигурно на някой и за това му е писнало да слуша, но ще казвам нещо за захранването по-надолу, та да го прескочи вместо да ме псува. (На някой да му е писнало тук да си говорим за бебета? Може и за това да спрем да си пишем.)
Та в магазина вчера една жена купи "възможно най-леката" каша за да захрани детето си, което е на АМ и е на 2 месеца. Каза, че има магазин за бебешки храни и затова предпочита щом не кърми да захрани рано. Било кофти да се дава АМ до 6 месеца. А това е второто и дете и с първото е процедирала така. Тва ме хвърли в размисъл. Някой да знае нещо по въпроса?

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 17:03 от stone2009

# 397
  • в 1001-та нощ
за второто бебе  Hug -  мислим го да е 2г. след първото ( тогава да започнем), пък, то когато стане, сега мисля да съм 1г. с малкия в къщи, после 1г. на работа и да започваме работа "по въпроса"
доста майки ме упрекват/плашат че преди 2г е рано да даваме малкия на ясла...ама ще видим  Tired

първия път беше от раз и бях много изненадана, дори малко неподготвена, сега се надявам пак да няма проблеми; вече поне ще ходя по утъпкани пътеки и няма да разузнавам толкова  много неща за 1 път (около бременността особено - хич не беше лека  Peace )

# 398
Стоунче,да захрани с каша е горе-долу същото,като да даваш АМ,особенно купешките каши.Дори и безмлечните съдържат сухо мляко.Да захрани със сок или пюре от 3 м,по-разбираемо,но пак не виждам особен смисъл.Ивон също ми беше на АМ,но си я захраних в 6м Peace

# 399
Хмм, май и аз така ще направя - 6месеца и това е.
Забравих да се похваля, че се записах да уча следдипломна квалификация за даскалица по математика и информатика. Сигурно няма такива откачалки като мен.

# 400
Ами аз вече захраних със сок и плодово пюре.Нямаме проблеми-папка си ги с кеф.Въпрос на личен избор Peace

# 401
Сигурно на някой и за това му е писнало да слуша, но ще казвам нещо за захранването по-надолу, та да го прескочи вместо да ме псува. (На някой да му е писнало тук да си говорим за бебета? Може и за това да спрем да си пишем.)
Та в магазина вчера една жена купи "възможно най-леката" каша за да захрани детето си, което е на АМ и е на 2 месеца. Каза, че има магазин за бебешки храни и затова предпочита щом не кърми да захрани рано. Било кофти да се дава АМ до 6 месеца. А това е второто и дете и с първото е процедирала така. Тва ме хвърли в размисъл. Някой да знае нещо по въпроса?

Стоунче, имам племенници близнаци, които бяха на АМ, защото на снаха ми не й достигаше кърмата. Захрани ги след 6 месеца със зеленчуци. АМ замества кърмата и не пречи да се дава АМ до 6 месеца. Надявам се да ти е от полза информацията, въпреки че не е от първа ръка  Peace

# 402
Тине, баткото беше предимно на кърма до 1 год, въпреки че го захраних на 5,5 м...просто след кърмене му давах по 1-2 с.л пюре, а на морето си карахме само на кърма...просто за мен беше най-лесният начин за изхранване на детето. Wink

Стоунче, няма значение, че е на АМ, хубаво е захранването да започне към 5-6 м заради недотам добре развитата храносмилателна система на бебчовците. Peace

Наистина разликата между първото и второто дете е отговорността - първият път бяха чела само за окситоцина и се надявах да ми сложат епидурална, вторият отказах и двете; първият път сложихме ваксините по  ЗК, едната от който беше дори жива, сега се замислям за отлагане; преди безрезервно вярвах в традиционната медицина, сега - все повече се замислям за алтернативи. Peace

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 17:46 от AndyB

# 403
  • София
 ***Ади*** много вие  страшна количката,а за сенника да не говорим.  Joy Защо когато времето разрешава не му махаш сенника?
Аз вече захраних с плодово пюре,защото така ме посъветва лекаря ни.Храним се с АМ и мисля,че не може да се сравнява с кърмата!!!Нашия педи каза,че ако се кърмим може да се захраним и на 6 месеца,но щом сме на АМ било добре да се захраним по рано.

# 404
  • София
Дано не ме осъдите,че съм захранила толкова рано,но сметнах,че така ще епо добре  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт