Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 22 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
dunaika дано се оправи детенце.....сигурно много е болезнено... Praynig newsm17

# 181
  • София по рождение
Днес Константин навършва 4 месеца!smile3510 Почерпете се за наше здраве.
Да ни е жив и здрав и много безгрижен!
Водихме го да се почерпим, ей това дете голям е безделник, само навън иска. От няколко дни спи на разходката непробудно по три часа.

# 182
Честита месечинка на Константин и на останалите бебчета!

dunaika , Филип също е с вероятен АД и АБКМ. Мажа го с олио-душ гел и балсам на д-р Тайс и много добре му действа. Peace

Аз също съм много параноична след потреперванията,които имаше, но реших да спра да мисля и да се радвам на бебчо.

Натали, какво казаха при вас лекарите? Hug

# 183
Хели, честити ви четири месеца, много да е здрав и послушен Константин.  bouquet
Ако имаш профил във Фейса, ако искаш ми го прати на лични да ти пратя покана.

# 184
Привет и от мен момичета. Моля, приемете и мен във фейсбука.Моят профил е Jeni Kirova.

# 185
AndyB,във връзка с потрперванията на Филип ,какво стана с ваксините при вас?(Извинявай,ако съм пропуснала... Rolling Eyes )

И моят Алекс имаше АД(продължава да си го има ,де).Чак до кръв му се е разранявала кожата на места.Горе-долу около 3-месечна възраст се сдоби с него.....Не знам защо,го свързвам с първия Пентаксим.... Thinking

# 186
Здравейте и от мен.Днес беше 1 много приятен ден и с бебока направихме 2 разходки,чак сега едвам се движа.
Ние твърдо от няколко седмици сме на 6 хранения и спи от 8:30 до 5-6,храни се и пак спи до 8-9,перфектен ми е този режим.Досега все съм давала и от двете гърди и ги изпразваше.Сега 2 дни почти на всяко хранене яде само от едната няколко минути и почва едно вътене  и явно се наяжда,т.к. си е спокойна до другото хранене.Дали съм увеличила кърмата като сутрин изцеждам тази,от която не яде?/само 2 сутрини/
За памперсите след като минах през жълт,бял и син  на ПАМПЕРС,Хъджис и Пуфис.Мога да кажа,че за моята бебка стават само сините на ПАМПЕРС и белите,ако сме в средата на кг от номера.Сега сме на 4 и не са ни големи.Почна да ака 1 път на ден и не пропуска,въпреки голямото количество,а от Хъджис и Пуфис изпускаше всеки 1.Беше ми писнало да пера дрешки ,добре 4е беше лято.
Незнам какво става,Юлка скоро става на 4м и все още сме си само с ваксините от родилното.Само при нас ли още не са доставили?

# 187
AndyB ние ходихме при Литвиненко, каза че е от по ранното раждане. Трябвало да отшуми , но пак да го заведен към 5 месец, когато вече можел да хваща.. аз си мисля че доста намаля трептенето и се надявам да изчезне напълно. Инъче разреши ваксинирането, че не искаха да го ваксинират заради това трептене... това е общо взето, надявам се при вас всичко да е наред..

# 188
Селма, отложиха ваксините с 1 мес, но по-скоро заради АБКМ, а според невроложката, а и д-р Драганов, потреперванията са нормални и ще отшумят, което действително се случва. Praynig

Точно в момента чета за ваксините и вече съвсем не мога да взема решение...определено не искам да ги слагам (особено като чета за нарастналия брой на деца с аутизъм), но в същото време не съм готова да поема отговорността. Confused Ти какво реши?

nataly_gs, радвам се, че и при вас отшумяват и дано скоро да изчезнат напълно. Hug

# 189

Точно в момента чета за ваксините и вече съвсем не мога да взема решение...определено не искам да ги слагам (особено като чета за нарастналия брой на деца с аутизъм), но в същото време не съм готова да поема отговорността. Confused Ти какво реши?
  Юлика има 2 ваксини от болницата.
  Останалите засега ги отлагаме по различни причини.
  При нашата педи знам,че децата с АБКМ не се подлагат на ваксинации.

В темата на майчета на аутични деца някои майки твърдо свързват състоянието на децата им с ваксините(до един момент децата са се развивали напълно нормално и изведнъж ,обикновено около 1 г. и половина,развитието им се променя и.....след време следва диагнозата). На сайта на център Тацитос също се говори за такава връзка.
   Една лекарка ми каза,че не е сигурно дали самите ваксини причиняват Аутизъм или това ,че те се слагат в такова огромно количество в толкова кратък период време (1 г.),така в новородения организъм изведнъж се натрупват купища тежки метали (от консервантите) ,които имат изключително неблаготворно действие в/у мозъка.
    Някои деца успяват да ги изсхвърлят(говоря за живак,формалдехид и алуминий).Други не....Най-ужасното е ,че никога не можеш предварително да заеш,дали твоето дете ще се справи с изчистването.
   Друго медицинско лице се изказа,че ваксините объркват имунната система.Каза и разни други неща....Много са.....  Confused

Трудно е да се вземе решение.  Peace Но каквото и да решиш,все ще има някакви несъвершенства.Уви!  Tired

# 190
  • София по рождение
Хели, честити ви четири месеца, много да е здрав и послушен Константин.  bouquet
Ако имаш профил във Фейса, ако искаш ми го прати на лични да ти пратя покана.
Ще си направя, вес се каня, ама много социални мрежи нещо...
Ще ти пиша...макар, че си имаме телефоните, може и да се видим направо.
Ще се разберем, виж, че става все по-лесно.

П.П. Разбрах, че съм се изразила малко объркващо относно самолетните полети. Имах предивд, че ме предупредиха, че бебетата ни са още малки за полети, предвид ухото като орган. Там се намира вестибуларния апарат, вътрешното, средното ухо и най-малко може при голямото налягяне да се спука тъпанчевата мембрана, което си боли. Затова засега ще си стоя в България или ако пътуваме някъде ще е с кола.

# 191
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
nataly_gs, AndyB  какви са тези трептения за които говорите? Извенете ме ако сте писали,а аз съм пропуснала темата  Embarassed
На Борис му трепереше долната устничка като се разплачеше преди, но вече не. Педиатърката каза, че е хиперактивност, която ще отшуми и за това питам.

# 192
селме,сетила съм се да те питам нещо.спомням си,че едно време каза,че искаш да научиш бебето да яде два пъти от една и съща гърда (разбрах го два поредни пъти)....незнам правилно ли съм разбрала,но да питам защо? аз примерно по стечение на обстоятелствата и с оглед моето удобство напоследък май кърмя само от една гърда нощем и сутрин.събират му се няколко хранения все от една и съща.даже имах проблем,че тя значително по-функционална от другата стана,но го оправих като давам пък нея денем.дефакто едната ми е за нощем,а другата за денем,но се чудех дали не е зле за мен така.дали няма да станат много различни нещо...

# 193
ДУ!

Днес бебка става на 3 месеца, почерпете се от нас  beer

Все се надявах да почне да реве по-малко, ама къде ти. Сега си иска внимание и като не я занимавам с нещо реве  Crazy

# 194

Добро утро/пак дъждовно/!

Честито на всички бебоци, които днес имат месечинки smile3525.Да растат здрави и малкоо по-спокойни Hug
Ние вече трета вечер не спим Sad, буди се на всеки час през нощта, но не за да яде, а просто си се буди, плаче,  сърди се направо незнам какво и е.През деня спи по 30 мин 3-4 пъти и това е сили нямам вече Tired Няма признаци да е болна или да я боли нещо с изключение на яростното сърбене на венците ама ми се струва рано чак за такива безсъния. Замслям се да взема Дормикинд да видим ще има ли ефект.Ако някоя мама го е ползвала да сподели с мен моля Hug

Приятен и спокоен ден, този дъжд няма ли да спре вече newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт