Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 331
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ето я моята буболечка, когато някой я занимава  Mr. Green

Цялата брадичка е в лиги, както обикновено  Mr. Green

# 256
Моят мъж (ММ както се казва из форума  Wink) изобщо не "помага", а просто си поема неговата част от задълженията (и удоволствията  Mr. Green) по гледане на малката.

Самата аз по принцип не съм гушлива, но малката много обичам да я гушкам, да я нося, да си играем тя легнала в скута ми и т.н. Слава богу, не държи да е постоянно на ръце (не че би имала нещо против), така че не ми тежи изобщо.

скарли, какво изразително лице има Габи  Heart Eyes. Косата й рижави отенъци ли има, или е от снимката?

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 21:24 от Juturna

# 257
Ума не ми стига как мамите със секцио са се справили след раждането.

Не питай, че хич не беше кеф  Confused.

буди се на всеки час през нощта, но не за да яде, а просто си се буди, плаче,  сърди се направо незнам какво и е.През деня спи по 30 мин 3-4 пъти и това е сили нямам вече Tired Няма признаци да е болна или да я боли нещо

Същото  Tired. Първо мислех, че е криза на растежа на 3тия месец (то май си съвпадна и със съответната криза), после мислех, че е зъб, после бяхме настинали аз и мъжа и мислех, че и тя е настинала, после реших че е криза на растежа на 3тия месец  Laughing. Както се оплаках в чужбинската, че е криза, криза е  Laughing, но не знам каква. Сутринта се събуди със същия плач, с който обажда, че е превъзбудена и преуморена  newsm78. Сега съм нагънала трите книги за съня да видим ще измисля ли нещо. По този повод: вашите бебета по колко често и дълго спят през деня? Като че ли там ни е проблема (или един от проблемите).
Ох не ми говорете за спане както бях споделила две придремки по половин час Mr. Green

# 258
честито на всички празнуващи!!!

аз за ваксините и ЗА,и ПРОТИВ вече спрях да чета и не прочетох какво пишете за аутизма.неискам. психирам се,плаша се и съм тревожна,нещастна и т.н. вреди ми само тази информация,а немога да взема решение да НЕваксинирам.дори започнах да ваксинирам.имаме един прием аналога на пентаксим.....и Бог да ни пази викам.то ние сме безсилни да повлияем на всичко в живота си.
[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 абсолютно на същото мнение съм     Peace

# 259
 И други хора са ми препоръчали тази книга.В това число и един медик. Peace Благодаря ,nlight!
  Аз самата още не съм взела окончателно и безобратно решение. Факт е,че каквото решение и да взема,то ще има своите несъвершенства.(Вече съм го писала).

scarly,много е сладко "буболечето"!  Явно е и много общително!Как внимава само!  Heart Eyes

# 260
  • Sofia
Скарли, дъщеричката ти е страхотна Simple Smile Очите и са като маслинки, много са хубави!
Относно ваксините, истината за мен е, че не бива да си заравяме главата в пясъка, но и страха, че може детето ти да се зарази от страшните болести, остава. Ни така, ни иначе. Аз имам още малко време да взема решение, на 27-и сме на консултация. Наистина много трудно решение.  ooooh!
Хубава ви вечер!

# 261
   Светлана,и аз го имам този страх от евентуалната зараза.Но е факт,че ваксините не предпазват от болестите на 100 процента.Като пример съвсем скорошната(преди 1-2 години) епидемия на Коклюш.... Rolling Eyes

# 262
Селме, мерси за линковете. Ще ги прегледам и аз ще пусна по-натам, тези от които ние с мъжа ми четохме. Само че ще е след няколко дни. Днес просто сме съсипани с мъжа ми и нямам никакво настроение за нищо. Свекър ми е много зле и прогнозите за него никак не са добри  Cry Praynig

Скарли, много е сладка Габи  Heart Eyes

# 263
Според мен, ако се вземе решение да не се бият ваксини, трябва детето да е на хомеопатични хапченца. Нали основната им цел е да засилят имунитета? Само че аз още не смея да го заведа на хомеопат. Има една хомеопатичка, благодарение на която може да се каже, че забременях Simple Smile Но мисля като стане на годинка. А сега с тези ваксини се вкарах най-накрая и аз в един филм  newsm78 Започвам да се замислям дали да не е по-рано.

# 264
Размишлявам си тук относно това, че децата не може да ходят на детска градина, ако нямат ваксини. Но те и да имат като гледам пак е твърде вероятно да не са на детска, защото нали няма места. Та представяте ли си да си натровя сега детето, за да е на детска и после да не ми го вземат - кофти тръпка. Следващата ми мисъл е: В частните детски трябват ли ваксини? Но пък те са толкова скъпи, че ако се съберат две деца спокойно може за същите пари да се вземе детегледачка. Последват вече разни доводи "за" и "против" детските градини. Но според мен, не е загуба ако не ходи на детска - стига аз да мога да ходя на работа. Малко егоистично звучи, но не стигнах до този извод само заради своето благо.

# 265
Стоун, не е загуба, ако не ходи на детска градина, категорично  Laughing Има 1000 места, където детето може да се "социализира" (пиша го в кавички, че нали това е най-големият страх на застъпниците на ранното даване на ясла и детска градина - ако не ходи там, детето нямало да се социализира  ooooh!)

Моят голям син, на 2г.3м. не ходи на ясла, но го водя на детска музика, на занималня, не пропускам събиране на негови връстници (познавам много майки с деца на неговата възраст и ги събираме често да играят). Отделно се стараем доста да пътуваме и да посещаваме интересни места, където той е винаги с нас и нещата му се обясняват и се правят негово достояние, доколкото е възможно според възрастта му, естествено.

За частните ДГ - някъде искат ваксини, но на други места е по-свободно положението. Освен това, бидейки частни, издръжката им зависи от броя деца в групата, така че в техен интерес е да вземат повече деца, със или без ваксини. И те прекрасно го разбират това  Peace

# 266
  • Stavanger, Norway
Therisa и ние сме със същата тактика сутрин - малчо и татко се гушкат до следващото хранене  Mr. Green
Да се похваля - вчера имахме годишнина от сватбата. Излязохме на ресторант и познайте - приключихме за час и нещо  Shocked Crazy Нали свикнахме да се храним набързо като че ли ни гонят  hahaha Подари ми сребърни обеци, изкарахме си мног хубаво и се забавлявах.  newsm44 newsm68
Сега ще водим дребчо на хомеопат, заради ваксините и ще видим. Май утре няма да позволя да му сложат ваксините (нали беше със зачервено гърло в събота  Tired). Айде, отивам да се приготвяме за излизане, а после може и в морската градина наразходка да отидем. Ако някоя от бургаските ами е там да звънка  Peace

# 267
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро Утро!

Cvetulka  честита годишнина на патерици   bouquet  Още дъъъъло да се гушкате, обичате и да се слушате ! Много добър подарък браво на мъжа ти Simple Smile Аз все казвам, че най-обичам подаръци в малки кутийки  Laughing

Stone както каза марита  само се филмираме с повече инфо аз за това се отказах да чета.  Crossing Arms

Слънцето ту се показва, ту се скрива, дано става за разходка после. Аз онзи ден казах, че нямаме космонавт още и бабите веднага се активизираха (като отряд за бързо реагиране са ей) и сега вече имам два  hahaha

Вие слагате ли космонавти или е още рано?  newsm78

# 268
Момичета влизам с въпрос.
На моя много добра приятелка и двете дечица са с бронхиолит.
Момченце на 2 г. и бебче момиче на 4 месеца.
Лекуваха ги вкъщи (педиатърката назначава лечение), после се стигна до болница - лежаха 5 дни във белодробна клиника на ВМА.
Сега са изписани и пак са вкъщи. Били са на антибиотици, инжекции, инхалации.
Но големият продължава да кашля и не е добре детенцето.
Искам да попитам за добър хомеопат (Сф) и въобще подходяща ли е хомеопатията в този случай.
Те утре пак са на преглед при педи, но исках да ви питам за хомеопат, защото знам, че много от вас ходят....
Благодаря!

# 269
Добро утро!
Danito_d ,за съжаление не мога да дам никаква информация, но ще стискам палци да се оправят бързо мъничетата.
Момичета, аз пиша за да се похваля. Моят МАрти снощи заспа в 22:30 и се събуди днес в 9:30 хапна и сега пак спи!!!!!!!! Аз от както съм родила никога не съм спала толкова.Направо днес се чувствам супер.
cvetulka ,честита годишнина на патерица и ви пожелавам да празнувате още много и все повече да се обичате!
Относно ваксините аз до сега нищо не съм казвала,защото темата ми е много болезнена.Аз не съм ваксинирана - имам само манту от родилното,поради причината,че майка ми е имала друго дете преди мен ,при което се получава така,че при приема на ваксини,които са били забравени и са бити 3 на куп, се разболява от левкемия.Майка ми решава ,че на мен ваксина няма да се бие.По онова време не е било много лесно да не дадеш на детето ти да се направи нещо задължително.Така,че аз съм много наплашена от ваксини ,аз самата не съм ваксинирана въобще с нищо и да чукна на дърво за сега съм си добре и нямам проблеми.Но въпреки всичко моето дете го ваксинираме.Но в никакъв случаи не давам повече от една ваксина да се бие! Не чета никаква литература за ваксините ,защото само се сдухвам.Даже и повечето от вашите постове относно тази тема не съм чела.Съжалявам ако съм разстроила някой,но реших да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт