.А и друго си мисля-нали бактериите се лекуват с антибиотик-би ли помогнала само хомеопатия при бактериална инфекция,при вирусна е ясно ,че антибиотика няма място,но иначе?Аз си мисля,че ако настинките започнат да се борят още в най-ранен стадий с хомеопатия,много често няма да се наложи да се стигне до болнично лечение. 

Нооо много ми се кара, когато започна самолечение, защото така дефакто стопирам нейното. Не знам дали се разбра. А и цял ферман изписах...извинявам се, на когото съм била досадна.

Направо съм във възторг от малчо
Такова нещо май за първи път ни се случва - що народ го гушка и му се радва, а то не гъкна. Спа си през цялото време. Абе кротушко си беше
Ех, ако занапред са ни все така разходките ще спра да се оплаквам 
Някакм и писна да ме правят на будала за тяхно удобство
И си пи разни други неща за да смъкне (той от традиционните лекарства неможе да смъкне вкл. и Нимезил, Аулин...). За съжаление нашия синковец май се е метнал на него по реакциите на ваксините и Т
И други примери за хомеопатията мога да дам, но все пак ще изпробвам разнихомеопатични неща преди ваксините да видим дали ще облекчи реакциите все пак
рев до пресипване половин час, защо беше цялата работа не разбрах, накрая заспа за 20 минути и като се събуди я накърмих. Вече яде на 3 часа, но се буди и през ноща за две кърмения. 

Препоръчани теми