Че и 5 смъртни случая имаше доколкото си спомням.
Че и 5 смъртни случая имаше доколкото си спомням.
Просто тук във Варна положението с градините е много зле... 
Ти пък си груба, изказваш се гадно..както направи и с Клер... изобщо, трябва малко да се погледнеш отстрани и после да даваш класификации, кой бил смешен или пък лоша майка която си държи детето гладно

Нали нейното дете е ваксинирано -> следояателно не можеда бъде заразено и да се разболее.? Нали така? Защо тогава тя се притеснява да го пусме на градина?

Нали нейното дете е ваксинирано -> следояателно не можеда бъде заразено и да се разболее.? Нали така? Защо тогава тя се притеснява да го пусме на градина?

) - живото доказателство за НЕваксинирането е глухонемият ми брат. Това не е по-малко страшна диагноза и "леко" заболяване! Осакатен е за цял живот просто защотото не са му сложили една ваксина. Сега приятелите му се броят на пръстите на 1/2 ми ръка (в Бургас има толкова много глухонеми!) за работа няма да ви говоря, за социалната му пенсия изобщо. Да не говорим как това НЕваксиниране е объркало живота на родителите ми да се мъкнат по квартири в Пловдив (заради училището) при положение, че имаме 2 апартамента и къща в Бургас. А ние с брат ми и братовчед ми (жертва на друга нелепост) да живеем в гарсониера. Ето до това доведе НЕваксинирането...Според мен си е чиста хипария да не ваксинирате, честно! Препоръчани теми