Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добър ден Simple Smile

Попаднах на много добра статия за храненето, обаче е на испански  Confused   Струва ми се че сред вас има испаноговорящи (по никовете съдя, извинете ме ако греша) затова я пускам тук : http://es.tendencias.yahoo.com/salud/refuerza-tu-rendimiento-int … article-m0da.html
Това което на мен ми направи впечатление, е че когато учим за изпит или се опитваме да запомним бързо важна информация е напълно погрешна консумацията на шоколад. Нали знаете как като отидете на озпит и всички са с шоколад и мин. вода. Да ама не! По-полезно е да изядете една порция спагети напр. Другото което пише е, че вит. В9(фолиева кис.) и В12 предпазват от алцхаймер. Това накратко.
За пюрето аз също съм чела, че се започва с един плод/зеленчук и с 1 лъжичка, но станалото станало. Вярвам, че бебка скоро ще си върне румените бузки  Hug

Пък нашия калпазанчо снощи не ме остави да спя  Tired  и сега ми е едно "чоглаво". Правих си гимнастиката, кафе пих, изкъпах се обаче още ми е едно такова никво. Не ми се спи ама не съм и както обикновенно -  изпълнена с енергия  Confused
После една разходка ще направим дано ме ободри.

# 541
Therisa, аз с испаноговорящия ник сега го изучавам испанския, че ми е любим език  Simple Smile даже мисля да се запиша другия месец на курс по испански - хем да понауча нещо, хем да се срещам с хора - обичам да ходя на езикови курсове, че са ми нещо като групова терапия  Grinning
Благодаря ти за статията - ще я прегледам с един речник под ръка  Grinning

# 542
Аз уча за изпити, ама нещо не усвоявам EmbarassedЕ ще си направя спагети, много обичам и ми се приядоха, стига бебка да не реши да ми виси по ръцете пак цял ден.

# 543
spanish fan на мен вътрешно ми е неприятно да ми го вземат,но за щастие на този етап няма кой Mr. Green сами сме тук.единствено ако ми се наложи,а то ще се наложи да почна работа.тогава ще го гледа детегледачка.ние вече се запознахме с нея и тя го подържа,а мен не ме питай какво ми беше.бях разстроена и аха,аха да ревна.като ненормална съм.снощи се откри едно място за две седмици (по заместване0 във фирмата на мъжа ми и шефа му предложи да ида аз,но отказах.то е за първите две седмици на ноември.отказах,защото немога да оставя детео.ако иска да ме убие,ама не го давам! (той настоява да работя дори и минимално)

мерси момичета за отговорите по моя въпрос за страха.дано да е нормално.

# 544
Селма, Марита, успоикоихте ме, че не съм психясала така да не си давам бебето  Laughing
Направо инстинктивно ме обхваща тревога като го вземе някой  Embarassed , но аз съм и майка и знам най-добре Simple Smile

# 545
Аз го давам да го подържат на приятелки например и не ми е зле. Но свекървата като го вземе и ПОЛУДЯВАМ. Не знам защо, но всеки друг, ако го държи нямам проблем. И наистина се чуствам гадна, но го отдавам на това, че му казва "синко" и "ооо на мама".  Shocked Тва ме дразни.Още ми е зле и направо я чувам ...

п.п. абе имаше тука из форума една тема за свекърви май - ще взема да я намеря да си изливам там мъката да не ви занимавам, а и да се успокоя, че има и много по-зле от мен сигурно Simple Smile

# 546
Леле,Стоунче!!!!Няма кой да не се подразни от такива "обръщения" към СОБСТВЕНОТО му дете.

# 547
Аз го давам да го подържат на приятелки например и не ми е зле. Но свекървата като го вземе и ПОЛУДЯВАМ. Не знам защо, но всеки друг, ако го държи нямам проблем. И наистина се чуствам гадна, но го отдавам на това, че му казва "синко" и "ооо на мама".  Shocked Тва ме дразни.Още ми е зле и направо я чувам ...

п.п. абе имаше тука из форума една тема за свекърви май - ще взема да я намеря да си изливам там мъката да не ви занимавам, а и да се успокоя, че има и много по-зле от мен сигурно Simple Smile

Стоунче, следващия път като каже "ооо на мама" я поправи "на баба", леко натъртено. Simple Smile

Аз проблеми с даването нямам. Истински кеф ми е да дам малката на някой да я подържи, да я гледам как се радва и как ѝ се радват. Може би ако се случи да я държи човек, който ми е неприятен ще е друго. Но аз неприятните ми хора ги отбягвам...

# 548
Ех, малко ми поолекна като чух, че и други хора смятат, че не е нормално. Все живеех с мисълта, че аз нещо не съм в ред да се дразня до толкова на такива неща.
Намерих ги темичките и сега ще чета там Simple Smile Ще стана и аз злобара. Има даже тема: Фен-клуб "Проклетата свекърва" - хаха. Ама ми олеква като чета, че и други са на моя хал, но много по-зле май няма  Sad А преди да се роди малкия ми изглеждаше толкова добър човек, недоумявам...явно ревността си казва думата.

# 549
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Но свекървата като го вземе и ПОЛУДЯВАМ. Не знам защо, но всеки друг, ако го държи нямам проблем. И наистина се чуствам гадна, но го отдавам на това, че му казва "синко" и "ооо на мама".  Shocked Тва ме дразни.Още ми е зле и направо я чувам ...

И при нас е така.... Трябва и аз да я изровя тая тема за свекървите. Като я видя да го държи и направо нещо в корема ми се преобръща все едно се возя на влакче на ужасите. "Ох на мама " и нашта вика...като се сетя и направо  newsm61

Аз мисля да си полегна малко... че както вървя и ми се завива свят нали снощи Борко реши да купонясва...

# 550
Цитат
Като я видя да го държи и направо нещо в корема ми се преобръща все едно се возя на влакче на ужасите.
- и аз така. Явно породата "свекърва" си има отличителни белези. Ще видим ние как ще сме след време - ох, дано не съм и аз така!

# 551
  • в 1001-та нощ
в началото имах желание хората, които го обичат - да му радват и той да има разнообразие - като обмен на радост с доброжелатели

обаче те се държат с него, като с маймуна - дали има гъдел, бибит по нослето - еми това не ми харесва

учат го да плюе - което е абсурд....

еми това е детето ми, не е маймуна

майка ми и сестра ми НИКОГА няма да направят подобно нещо, както и аз на друго дете, можешда се радваш на едно малко чудо и да го обичаш-без да си брутален и .....хайде без епитети  Crossing Arms Naughty ooooh!

# 552
Здравейте, красиви майчета  Heart Eyes Аз не съм влизала от няколко дена и вие сте писаааааааали дооооста  Laughing Ох, пак темата за свекитата.Ама аз пак нямам време да пиша за моята.Просто е уникална.Като всички де  Laughing Аз си мисля,че най-добрите свекърви са тези,които живеят далеко и ги виждаш веднъж годишно  Laughing Имам въпросче.Ние в неделя ставаме на 3 месеца и още ни мъчат колики    newsm78 Колко време ще ни държат? Моля,някой да ми пише,че вече се побърквам .Много го боли малчо и много плаче.

# 553
Абе нашия и той от вчера май някакви колики - аз не знаех какво е това, нооо сега проявява всички признаци. То дано да е това, а не нещо друго с коремчето. Но ака и топченца, а на 20тина дни като беше спря. Та до кога е това с коликите - аз мислех че е до 3тия месец, нооо явно не.

# 554
ето полезна информация за захранването :
http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html

Общи условия

Активация на акаунт