Даже сега,докато се сещам за това,ми се присвива нещо вътре.
Ама веднъж годишно жената успява така "хубаво" да ме зареди,че ми идва да не я виждам десетилетия напред.
Направи й забележка!
- щв се взема в ръце за напред. Даже му се извиних преди малко и сега се чуствам като нов човек. Абе не съм вярвала, че един форум може да помага толкова и то по всякакви въпроси хихи
Благодаря ви!

Само като си помисля, че някой може да се държи така и полудявам. Не знам как бих реагирала ако моята свекърва го направи, но със сигурност нямаше да е положително
Иначе аз от свеки не мога да се оплача
Не е идеална и имаше едни моменти, в които супер ме дразнеше (например на разходка ми казваше да се прибирам заповедно и аз с всичкия си акъл тръгвах
), но тези моменти намаляха до минимум с времето. Аз уж на шега един ден (нареждах на малкия за свеки
) и си казах това -онова и тя май се усети. Беше нещо от сорта :" Ех, мамо, другия път баба като каже на мама да си ходи, ще й кажем тя да си отива!". Абе казвам ти бульо, сещай се снахо
Обаче хората като ни видят все си мислят, че тя ми е майка, а не свекърва. Пък и тя ми помага много и мога да оставя малчо без притснения (или поне без големи). Досега не е вършила нещо, което няма да ми хареса и за което не ме е питала предварително. Съобрази се дори с недаването на вода, въпреки, че беше на друга позиция. Ако направя чай ще даде, ако не - няма 
Прибрахме се за мако да го нахраня и да отида до тоалетната и хайде пак навън
Интересното е, че втория път малчо направо си поиска разходката (млъкваше само на терасата,а вътре пищеше) 
И самото дете стана някак по-спокойно откакто давам тези капки. Може да е защото започнахме 4-ия месец,а може да е от капките, но според мен е и от двете. Опитай все пак
То не беше рев, превиване, пръцкане, мрънкане и гризане на ръцете. А вече сме на 4 месеца - колики ли са това?! Даваме и Биогайа и Ентерокинд и пак си се гънем и приплакваме като акаме, а акаме на всяко хранене
И направо ще си отхапе ръцете да ги гризе. Баща й вика дай да и дадем поне биберон - е да ама не. Най- демонстративно си стиска устата и ако успеем някак си да го набутаме или го изтиква с език или го вади с ръка и после пак започва да си "опитва" ръчичките
Добре, че реши, че й е време за следващото ядене и посука и заспа... че вече сигурно е към 7кг и като я нося с часове съм като разглобена
а ако я оставя надава дори по-силен рев 
Ние нищо вече не щем от шише - само сучем и т'ва е, а биберон май не ядем от както виждаме по-ясно какво ни се тика в устата. Че като се изнерви и да суче не ще и само носене и рев 
Дере се докато не си го взема аз
И свекървата вече си е научила урока и сама "доброволно" си ми връща детето да си го успокоя 
НАправо всичко ми се свива като се сетя. Пък и ако ми звъннат, че не ще да яде Стара загора си е на няколко часа път - докато се върнем ще се е одрала да реве. А тя не е от тея дето се "наревават". Като е крива реве направо в градация и се ядосва и се търкаля и трепери от разочарование, че не е на найното. Абе има си характер детето както казва педиатърката.
Но щом му харесва... И друго - как давате чайчетата на ХИП? Аз имам 2 вида и все като видя тези изкуствени гранулки вътре и ми се отщява да дам на Алекси
И си седят така върху пералнята в кухнята да събират прах
Направихме хубава разходка
Цветулка, Кирова и Звездичка-жалко, че не дойдохте.
Таня, между другото, ви носеше и карти за отстъпка, ама нямаше на кой да ги даде

Нямаше кой да ме докара, а пеш до морската... нищо другия път. Нашето беше като това последното но крачетата му са съединени. Този магазин Випкидс ще го навестим значи. Пък аз днес го мерих нашия с рулетката и го измерих 67см. Мин месец на 30ти беше 63см как няма да му омалее. 

. На мен би ми било обидно да пазят бебето от мен като че ли кой знае какво пренасям