Звездни компромати-81 част

• 52 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Пуснала си снимки на двама мой любимци.Синди както винаги е зашеметяваща

# 256
Преслава: Дай Боже, Коко да ме разкара, най-после

http://www.blife.bg/article-5290
Много ми е истинска и сладка Преслава
И за някои неща откровено си лъжи  Mr. Green
абсолютно,обществена тайна са:)))

# 257
ako и за нея кажете критика,направо..............
Ти коя от двете имаш предвид, Хатауей или Диляна? Rolling Eyes
Диляна

# 258
Преслава: Дай Боже, Коко да ме разкара, най-после

http://www.blife.bg/article-5290
коментар под статията:

fen_sagapao - 20:29, 16 окт

Ех този Коко Динев голям мъж, голям плейбой - нямам думи,какво да кажа и аз живея до Преслава и съм виждала как г-на досажда на Преслава.Първо си мислих, че наистина се виждат и че живеят заедно, но уви истината е далеч по друга. Виждала съм го как се прави на спайдермен по терасата и, ако има връзка между тях Коко каква работа има да влиза през терасата? Кажете ми вие всички, които четете жълтата преса и вярвате на абсурдни неща, такива в които вярвах и аз преди да се уверя с очите си за какво точно става въпрос. Явно г-на не е свикнал да му отказват фолк певиците и за това е решил да се превърне в спайдермен или в батман и кой знае още какво, само и само да го забележат?...Упех г-н Динев следващия път влезте през покрива, може да се издигнете в очите на слепите ....но явно не и в тези на Преслава
 Joy Joy Joy
За секунди си го представих, какъвто е набитичък как се набира по парапета.

# 259

Както почти всичко писано в Шок, и това няма как да е вярно. Първо защото, заедно са давали интервюто за Стори, в което има тяхни снимки заедно. Mr. Green  цък

# 260
  • София
Аз тази снимка съм я виждала, но се зачудих дали и тя не е стара, затова питам...а и понеже Елена ми е една от най-симпатичните в бранша.

# 261
И Елена я дават в момента в Станция Нова.
А тя е последната, която ще тръгне да си прави ПР с измислени връзки. Изобщо не е такъв тип.

# 262
Направо си го представих този топчест Спайдърмен да се катери по фасадата към терасата на мечтания обект  Joy

# 263

Както почти всичко писано в Шок, и това няма как да е вярно. Първо защото, заедно са давали интервюто за Стори, в което има тяхни снимки заедно. Mr. Green  цък

много са ми сладки двамата  Whistling

# 264
Чета (чак) сега новия Плейбой. Красивата Диляна дължим на новия- стар редактор Ивайло Нойзи Цветков, който ще промени облика на списанието.  Цитирам " Изумителна, нежна красавица, която дава тон на културния, неагресивен сексапил в революционизирания Playboy". Oще :" Ще страним единствено, доколкото е възможно, от приложната култура на чалгите, белките, златките и невестулките". Grinning

# 265
Тия снимки на Преслава ги обсъждаме вече за 5-ти път.

Анелия ще е гост след малко в Станция Нова, при Отчаяните съпруги.

п.п. Мноооого е отслабнала, браво!

Едвам говори. Винаги ми е било голямо мъчение да я слушам. Защо така и не се научи да се изразява, незнам. А съм имала контакти с майка и преди време, ми жената си се изразява нормално, дори бих казала, че е интелигентен човек. Явно не винаги семйната среда влияе...

# 266
Ама защо се учудвате? Да не е първото й интервю? Всичките й са такива, на мен вече даже не ми прави впечатление. Mr. Green Joy

# 267
  • Видин
Запис на 18 страница  Tired

# 268
Ама защо се учудвате? Да не е първото й интервю? Всичките й са такива, на мен вече даже не ми прави впечатление. Mr. Green Joy

Ма да ти кажа, не знам къде беше на скоро и май по- добре се справи! Обаче не помня...
За мен лично, по-добре да се държи естествено. Като не намира думите, да си праска как й дойде, а не да търси начин, да изглежда интелигентна.
Направо умрях в началото, когато я представяха "отчаяните съпруги", такива небивалици наприказва тая Мая.  Crazy - "сладурки"

# 269
Спряганият за ново гадже на Мадона. Прилича на бащата на Лурдес.

Общи условия

Активация на акаунт