Звездни компромати-81 част

• 52 112
  • 747
  •   1
Отговори
# 75

На мен ми прилича на мъж с тази челюст, като става дума за бразилки винаги трябва да се има едно на ум  Naughty
Joy
Бразилски миски ли гледахме веднъж тук на клип, една дето дръпна на Мис-ката перуката и се оказа, че е мъж?

# 76
  На Риана песента е хубава, но защо така се гаврят с нея , то коса ли е чудо ли ...

На въпросната моделка и веждите й са доста рунтави  Mr. Green

# 77
Текста много ми харесва и на клипа не е чак толкова зле, отколкото на снимките, които се пускаха тук

За гадните снимки на онзи изрод от предната тема се извинявам. не се съобразих   bouquet
Николета с приятелката тук косата изглежда още по-изкуствена, да не говорим за фотошопа, който са си праснали  Sick

# 78
Айде запис и аз...

# 79
# 80

Божееее, бях забравила какъв хит беше този човек... Laughing

# 81
# 82
!!! Мъдрост на деня - Емилия - "Изневярата е нещо необходимо на всеки човек" - от ТУК

# 83
Половината ДиС мисли по съшия начин, без мъжете им да са Коко Динев Simple Smile Хич не се изненадвам.

# 84
  • София

На мен ми прилича на мъж с тази челюст, като става дума за бразилки винаги трябва да се има едно на ум  Naughty
Joy
Бразилски миски ли гледахме веднъж тук на клип, една дето дръпна на Мис-ката перуката и се оказа, че е мъж?
Или по-скоро този случай:
http://www.sportal.bg/news.php?news=251919

# 85
  • София
Половината ДиС мисли по съшия начин, без мъжете им да са Коко Динев Simple Smile Хич не се изненадвам.
Да, но когато някоя дама си признае, че е любовница на женен мъж я разкъсват на парчета Wink
Ще търпи Емилия, ще търпи. Щом си е избрала фанансово привлекателен мъж ще стиска зъби и ще гледа философски на изневярата  Mr. Green

# 86
# 87
# 88
Joy
Или по-скоро този случай:
http://www.sportal.bg/news.php?news=251919
Аз за това говорех, ама ме е излъгала паметта, то си е било за т … , няма сензация:)

# 89
Цитат
Шефовете на ТВ7 отсега са се хванали за главата с какво да обличат Иво, защото всичките костюми, които имат от модните къщи, не му стават. Водещият е висок цели 190 сантиметра и затова се налага всичките му сака и панталони да се прекрояват, за да не му стоят в 7/8 вариант.

Joy

Общи условия

Активация на акаунт