Звездни компромати-81 част

• 52 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  Моделът-моделка  или там както се нарича, на Givenchy  никога не е крил, че е това каквото Е , дори е дългогодишен приятел на Рикардо Тиши, а в статията са го написали така все едно изневиделица се е оказъл мъж и едва ли не е било тайна за някого. Може би само за тях.

# 91
"Той бил в банята, подготвяйки се да празнува шумно празника си, докато в същото време Ели била наблизо до мобилния му телефон, подновявайки лака си на калинки с точици."

newsm62

# 92
# 93
извинявам се, но какво е ДиС?

# 94
  • София
Дом и семейство  Grinning Има доста интересни неща там!

# 95
Дом и семейство  Grinning Има доста интересни неща там!
отивам  Mr. Green мерси много

# 96
Вече е Семейни отношения  Wink

# 97
Запис и от мен   bouquet

# 98
Щом си е избрала фанансово привлекателен мъж ще стиска зъби и ще гледа философски на изневярата  Mr. Green

Shocked А ся де... това значи ли, че всички дето мъжете им са финансово красиви трябва да стиснат зъби?

# 99
Хич не е до това какъв мъж имаш. А е до жената, до това какъв човек е тя.

Митко, Марайчето и Мария в гръб  пак

Митко и Марая 

# 100
  • Русе/София
  bouquet  bouquet

# 101
Хич не е до това какъв мъж имаш. А е до жената, до това какъв човек е тя.

И до колко може да търпи....  Mr. Green

# 102
Според мен всичко зависи от двамата. Не може с категоричност да се каже, че жената е виновна или мъжът е виновен.
Бразилката с неепилираните ръце и рунтави вежди е страхотна, много ми харесаха и снимките й, а корицата на Наоми ми изглежда страшно изкуствена и самата тя не ми хареса как изглежда. Не че имаше някакво значение, ама да си кажа.

# 103
  • София
Щом си е избрала фанансово привлекателен мъж ще стиска зъби и ще гледа философски на изневярата  Mr. Green
Shocked А ся де... това значи ли, че всички дето мъжете им са финансово красиви трябва да стиснат зъби?
Това го написах конкретно за Емилия Peace Имала съм нещастието да попадам на нейни интервюта по тв-то, по време на които ръсеше такива безподобни нелепости и глупости относно мъжете и тяхното финансово състояние. Оттогава имам силна неприязън към тази особа.

Току-що изгледах една реклама с Икебаната барабар с Алисия  Mr. Green

# 104
Щом си е избрала фанансово привлекателен мъж ще стиска зъби и ще гледа философски на изневярата  Mr. Green
Това го написах конкретно за Емилия Peace Имала съм нещастието да попадам на нейни интервюта по тв-то, по време на които ръсеше такива безподобни нелепости и глупости относно мъжете и тяхното финансово състояние. Оттогава имам силна неприязън към тази особа.

А, не сме се доразбрали сега перфектно те разбрах  Peace Аз това го преглътнах горе-долу, ама си спомням едно интервю в "Горещо" мисля че беше, тъкмо беше забременяла и основния ѝ проблем беше фигурата и как ще се развива кариерата ѝ след това  ooooh! Аз понеже не съм раждала, но се замислих - не са ли други притесненията на една жена, която е бременна и не очаква ли детето с някакъв особен трепет, а не като "ся това дали ще ми прецака кариерата!?" Ето оттогава за мен е една куха лейка и нищо повече  Tired

Общи условия

Активация на акаунт