Звездни компромати-81 част

• 51 967
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Ауу, горката Скарлет, че тя като заговори английски в непринудена обстановка направо звучи по-зле и от мен в принудена обстановка. А аз съм наистина мноо зле. Ужас. Добре, че беше тя да обясни на Джей Лено, че рибата тон плувала. муахахах, тия са направо за бавноразвиващото. hahaha

# 496

Направо се вбесих като изгледах клипчето! Тая тъпа крава тръгнала да обеснява, че България не е туристическа дестинация...била яла там риба тон..и Лено: "риба тон?!?!?"Уау в България има риба тон?"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Стига де, тя не казва чак лоши работи..
Напротив, приятно изненадана е от тази не-туристическа държава..
Може и да не я разбирам много правилно  с този американски.. Laughing

# 497
Сестратa на Теди Бургазлиева е в критично състояние.Нуждаят се от кръв.Дано не е нищо сериозно.  Praynig Praynig Praynig

# 498
Сестра ти на Теди Бургазлиева е в критично състояние.Нуждаят се от кръв.Дано не е нищо сериозно.  Praynig Praynig Praynig

Какво му е на това момиченце? Уф, клюки, кюки, ама някой път и известните си имат грижи като всички. Дано се оправи момичето.

# 499
Не е момиченце, явно е вярно.

"Моля,помогнете,обръщам се най-вече към живущите в град Варна,моля дарете безвъзмездо кръв за дъщерята на моя колежка,която в момента е в реанимация в болница "Света Марина" в град Варна,младата жена е само на 24 години и е в критично състояние,вселдствие на бременност е развила синдром на Hellp и е загубила детето,в момента лекарите се борят за нейния живот и всяка минута и капка кръв са важни,поради тежката ситуация имам изричното разрешение на моята колежка,т.е. майката на момичето и на ръководството да изнеса даннте,с които бихте могли да помогнете:Момичето се намира в "Света Марина",а кръв може да се дари единствено в кръвния център в "Света Ана",пак в град Варна,огромната ми молба ако решите да помогнете и да дарите кръв за това момиче е да кажете на място,че дарявате кръв за Яна Евмилова Бургазлиева от град Поморие
Благодаря на всички предварително
"
 Confused

Ето още инфо:
"Скъпи съграждани,
Обръщаме се към Вас със Зов за помощ!
Дъщерята на нашата колежка Миланка Бургазлиева – Яна Бургазлиева е със синдром на Хелп /рядко срещано заболяване, проявява се при бременност/и крайно се нуждае от постоянно кръвоприливане.
Кръвопреливането може да се осъществи единствено в кръвния център към МАБ „Св. Марина“ във Варна. Има осигурен транспорт всеки ден от ПГ по туризъм „Алеко Константинов“ гр. Поморие
Телефон за връзка Д. Гильов 0887 630999, В. Георгиева 0885 137122
"- от сайта на Радио " Милена "

# 500
Еееей, ужасно е това Sad
Каква кръвна група се търси? Не съм от Варна, но имам приятели там и мога да помоля за съдействие...

# 501
Всяка кръвна група може да дари.

# 502
Хора от всяка кръвна група могат да дарят кръв!!!

Кръводаряването може да се извърши само в гр. Варна, Кръвен Център до Окръжна Болница. И изискванията при момичетата да са над 50 кг, за всички- да не са пили алкохол, да не са пили никакви хапчета в последните 24 часа,да не са боледували от Хепатит! Искрено ви благодаря,мили хора!

"Кръвопреливането може да се осъществи единствено в кръвния център към МАБ „Св. Марина“ във Варна. Има осигурен транспорт всеки ден от ПГ по туризъм „Алеко Константинов“ гр. Поморие"

# 503
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162714620422909&set=a … =100000531154540#!/photo.php?fbid=141309842565563&set=a.150478781648669.27650.100000596431110

Само прочетете коментарите под снимката.

# 504
Брей, той за Алисия не се ожени, дали заради Николета ще сложи халка  Thinking

# 505
# 506
Тия от Хайлайф пак са качили снимките на конкурса Ноу Лимит. Ако някой е изпуснал да ги види тия тигрици, сега е моментът.
ПС: Наредих ги, изтриха ми коментара:) Но не се отказвам лесно Grinning

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 23:58 от Heltah

# 507
Меган Фокс и на-този-му-забравих-името   Grinning харесвам ги и двамата  Flutter
Браян Остин Грийн. И аз ги харесвам много Blush

# 508
Брей, той за Алисия не се ожени, дали заради Николета ще сложи халка  Thinking

в интерес на истината имам усещането, че май май може и до сватба да се стигне. Колкото и да не харесвам Алисия това ще бъде голям шок за нея  Tired

# 509
Меган Фокс и на-този-му-забравих-името   Grinning харесвам ги и двамата  Flutter
Браян Остин Грийн. И аз ги харесвам много Blush

мерси   bouquet знам,че беше едно дълго такова  Laughing
(Кийт от ''Отчаяни съпруги''  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт