Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 364
  • 671
  •   1
Отговори
# 465
страхотни придобивки, момичета
имам въпрос към Tia_e  Hug Харесала съм си една рокля от Асос, Tia_e я има, става въпрос за черна рокля без рамо, искам да я попитам какъв е нейния размер, аз съм със същото телосложение, много се двоумя какъв размер да поръчам  Thinking

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 12:26 от Анонимен

# 466
Няколко неща от днес:
Пола
Шапка
Лента за коса
Чанта на Ted Baker, но моята е в лилаво

desuri, ботушките и якето са много хубави!!!

Лу, дадохме по едно рамо в надпреварата. А ти сега я кажи що дириш при Вечната Амбър?!? Аз нали съм си простакеса с грим и токчета, та не следя в Клюто, но сега хвърлих око на гласуванията и ми стана странно  Thinking

# 467
  • Belgium
Ах, Милейди, полата  Heart Eyes Откъде е моля ?  Flutter

За рамената благодаря, обичам ви всичките  Grinning

За Амбър и аз не знам какво да ти кажа - има ме народа за фръцла и туй то  hahaha Може да съм без грим и токчета, ама това е моят форумски образ явно  hahaha Важното е, че се забавлявах от сърце и душичка.

# 468
От Асос е, но ако ще взимаш, то поне един размер по- малка- аз взех 8 и пак ми е дъъъълга и леко широка. Или аз съм нещо сгрешена в пропорциите или тая пола е недоизкусурена.  Tired

А за фръцла....ми щом така е решило мнозинството, фръцла си. Глас форумен, глас Божи, дет се вика.  Twisted Evil

# 469
  • Belgium
Мерси и фръц  Flutter

# 470
  • София
аз последния път от асос си купших една риза уж UK 10 както винаги ама ризата беше огромна, та си играхме да я пряеправяме с много. Hug

# 471

Миледи ,да питам за шапката  Flutter , откъде е ,защото  съм ги виждала тук там , но повече приличат на китеник . Sick

# 472
  • Варна
Благодаря Милейдии аз се влюбих в чанта и полата ти Heart Eyes

# 473
И на мен в полата ми останаха очите и доста се замислих дали да не се сдобия и аз с една такава, но имам подобна и все не съм намерила повод да я сложа. Ако не е много нагло един въпрос към Милейди къде й влиза в употреба такава красота?  Embarassed

# 474
Милейди, чантата е трепач!
Искам да те питам за колко взе шапката?

# 475
 Hug Много се радвам, че ви харесват новите попълнения

Плачи, шапото е също от Асос. Прилична е и седи готино, но тя пък е лееко тесничка и е за по- дребни главици. Пък аз нали съм много умна, освен че съм красива и талантлива, та лееекичко ми идва по- тясна от съвсем конфортното  Whistling Laughing

Абе то какво излиза- главата ми е голяма, долната част несъразмерна...Да се депресира човек от тия злобари от Асос  Naughty

Tinkerbella, поличката е доста тънка, така че съм я оставила за лятото. А тогава ще си я нося навън при разходки най- вече. Не е никак задължаваща или особено официална на вид и седи напълно ежедневно за топлите дни  Peace

winter princess , 20 паунда е шапката. Има я в сиво също мисля.

Eто още няколко неща:
Дълга рокля и облечена
Горнище на анцуг с дебела и мекичка подплата от "козинка"
долнището- и двете са в много готин кафяв цвят, но на снимките така и не можах да го уловя правилно
Рокля с къдрички на деколтето, които пак не се виждат от моите неповторими фотографски умения  Tired

# 476
Мерси много за разяснението. Моята е по-задължаваща и тъкмо днес като ви се оплаквах, че няма къде да я облека ми се появи повод.
Милейди, пращаме те на червеният килим и теб тази година с някоя такава рокля като синята, да заместиш Ева Лонгория, че тя и без това ще е в депресия от развода.

# 477
Две блузки, не много в сезона  cold, но сега поне има защо да си търся черна къса жилетчица. Whistling Mr. Green Wink
http://ralkka.multiply.com/photos/photo/9/365
http://ralkka.multiply.com/photos/photo/9/366

Миледи ,роклята е страхотна и ти седи ного добре./ да махнеш тоя аватар ,че само заблуждаваш хората/ Naughty

# 478
Плачи, от къде са? Връхчета са и двете просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да си ги носиш със ЗДРАВЕ в този студ и да им намериш една жилетчица посестрима  Heart Eyes

А за аватара- това ми е музата на мен снимана там- татуирана, пин ъп гърла на печка със сладиш в ръка  Crazy  Laughing  А те хората що му вярват пък?! Аз що зли кита видях, дет се крият зад разни закачливи имена и аватари....И аз от тях- зла и грозна зад весел аватар и благородническа титла...Ех, комплекси, комплекси  Twisted Evil

Tinkerbella, а сега кажи какво пиеш след дребния шрифт  Wink  bouquet

# 479
Хахахахах и на лимонада съм доволна Laughing  Blush
Аз все само гледам и се любувам, рядко показвам покупки.
Днес скромно едни обеци и две роклички, които довечера пристигат с една приятелка, но те са си подарък Simple Smile

http://www.asos.com/Mango/Mango-Lace-And-Sheer-Pencil-Dress/Prod … t=2&clr=Black
http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Contrast-Sash-Bandeau-Dress/Prod/p … clr=NavyCreamSash

Общи условия

Активация на акаунт