Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 256
  • 671
  •   1
Отговори
# 660
Нямат магазин в София, преди даваха на едро на магазин в София, но хората може да са се отказали да зареждат, незнам. По принцип техните дрехи ги има на Илиенци на минимум половин цена.
А кои са те ? Rolling Eyes

# 661
Limited editions outlet.

# 662
  • Варна
Поръчах си наскоро нещо от тях, определено нищо общо със снимките, а и да не говоря, че и размера бяха сбъркали, за касов бон не са чували, доставка след 3 дни....няма да повторя. Оказа се че същото нещо което съм си го поръчала, както и други от сайта им ги има в кварталния магазин за китайски дрешки на половин цена.

# 663
Напълно подкрепям мнението на  Bubuto,доста от нещата съм ги виждала по други магазини на половин цена  thumbsup

# 664
  • София
Тиа и аз да отбележа страхотните обеци. Лу, надписа мнооого ме кефи Laughing
Това чакам тези дни за рождения ден
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=307652&limit=recent

Разкошен е!  Flutter
Може ли малко инфо от къде е ...  Blush

# 665
Лу, Веселушко благодаря ви Hug
*Kontessa* от ибея е елечето Simple Smile

# 666
*Jeny* моля те като пристигне дай реална снимка и кажи дали отговаря на ибейската,че тия китайци са ми рискови,а си търся такъв елек много  Crazy

# 667
  • Там, където ме обичат
Сакото с много сладурско, от къде е и на каква цена?

# 668
Сакото също е от Limited editions outlet.
Аз лично съм доволна,нещата идват за един ден и изглеждат така както на снимката. За цените-понякога наистина са завишени,къде в София сте срещали подобни на предлаганите дрехи  Rolling Eyes

# 669
И аз имах някакви такива спомени, че нейде из Бояна или в тези райони имаха, ама вчера ги питах на скайпа и казаха, че нямат магазин в Сф, само в Пловдив и се зачудих, но си помислих, че аз нещо съм се объркала. Явно го крият   Thinking.
Ще чакаме значи Плачи, да каже къде е и да ги навестим  hahaha.

За магазина в Бояна още съществува, обаче не зареждат вече /ако изобщо са зареждали оттам Thinking/ от Пловдив.Аз от Пловдивския магазин имам една блузка и  изглежда точно ,като на снимката, дойде за няма и ден и нямам забележки.

# 670
Честито на всички! Grinning
Жени,елечето наистина е трепач! Crazy

шалче

рокля

секси комплектче

и още едно

# 671
  • Belgium
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=546920.new#new

Общи условия