Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 346
  • 671
  •   1
Отговори
# 480
Прекрасни придобивки Simple Smile Честито на всички!
Ето моите новички:
рокля
пола
цвете към полата

# 481
  • София
Eех отдавна не бях плакнала окото в тази тема  Simple Smile
Чесити красоти на всички!

Аз се сдобих с
чанта и
ботушки

# 482
Плачи, от къде са? Връхчета са и двете просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да си ги носиш със ЗДРАВЕ в този студ и да им намериш една жилетчица посестрима  Heart Eyes

Мерси , срам не срам   Embarassed от Теранова са, за крупната сума от 6.90лв всяка.Аз оттам съм се зарекла да не пазарувам , че качеството е под всякаква кртика  #Cussing out Naughty  ама... пусто сърце не трае ,като види  брокат и тюл. Crazy

# 483
  • In The Middle Of Nowhere
placholina, обаче са много готини и най-важното не изглеждат толкова евтини Mr. Green и изобщо нещата от албума ти са стрхотни, точно в мой стил  Laughing Hug

# 484
  • Belgium
Маци и аз подценявах Теранова, но последните ми дънки са от там и за сега са чудни  Grinning

Със здраве да си ги носиш блузките  Hug

Вчера най-после и аз бях в Sofia Outlet Center, добри неща има там  Laughing

# 485
black angel ,благодаря  Flutter

Маци , аз един пуловер оттам имам, стана като за мъжа ми след две пранета, та затова, дънките ги гледах ама нали не смея вече. Thinking,Аз още не съм ходила до  този Аутлет  Blush

# 486
  • Belgium
Малко си е игра на тото в Теранова наистина, но могат да се улучат и приятни неща  Laughing

Ще пусна какво забърсах в Aутлета. Имат много голям магазин на Trend Box с наистина прекрасни неща, както и Miss Sixty  Heart Eyes

# 487
Плачи блузките са страхотни,от поне 7-8 години не съм влизала там и сега ще отида заради тая с крачетата ,че и другата.  Grinning
Лу покажи дънките та да знам какво да търся.
Милейди роклята е страхотна и ти стои божествено  Heart Eyes   bouquet  Моля те оправи линковете и покажи анцуга,че го няма  Laughing

# 488
  • Belgium
mimozata, ще ги снимам, няма проблем  Laughing

Но да те предупредя, че са скини с ниска талия. Ако не харесваш такива модели, няма да ти допаднат  Peace

# 489

Ще пусна какво забърсах в Aутлета. Имат много голям магазин на Trend Box с наистина прекрасни неща, както и Miss Sixty  Heart Eyes

Мац, лоша си , Naughty Stopне ме подкукуросвай Twisted Evil

Плачи блузките са страхотни,от поне 7-8 години не съм влизала там и сега ще отида заради тая с крачетата ,че и другата.  Grinning

Мерси  Grinning, има една камара такива блузки  с интересни надписи  ,но най- смешното е че на едни и същи блузи има различна цена  Shocked  или 6.90 или 9.90лв , но на касата минават като 6.90лв  newsm78, българска му работа. hahaha

# 490
Susi,Лара, честито и на двете ви!  Много хубави новини си имате  Simple Smile

Мимоза, пак съм спала като съм слагала линковете  Embarassed Тук се вижда горнището. Долнището си е ок до колкото видях.

Плачи, Теранова са ученическа радост за джобни пари, но понякога наистина имат попадения. Друг е въпроса дали не светят в тъмното тези бои на дрехите, но хайде сега  Whistling Ще видя дали и аз ще се докопам до тези тениски- много ми харесаха. Благодаря, мило другарче, че сподели  Hug

Лу, чакам да ни се фръцнеш!

# 491
Не знам дали е за "гардероба",но със сигурност е придобивка  Laughing,от вчера,много съм радостна. Mr. Green
http://silvermountain.files.wordpress.com/2010/10/nokia-e72.jpg

# 492
Лу, айде чакам снимки Blush
Милейди,бъди по-внимателна като показваш такива красоти,щото вече знам къде живееш  Mr. Green и току виж те ограбя Mr. Green

Плачи,блузките са много сладки,особено тая с крачетата.

Аз имам 2-3 неща нови,но напоследък нямам време ,нито да ги покажа, нито да си купувам нови неща.

get.more,честита" негардеробна" продобивка Crazy

# 493
mimozata, ще ги снимам, няма проблем  Laughing

Но да те предупредя, че са скини с ниска талия. Ако не харесваш такива модели, няма да ти допаднат  Peace
Харесвам само дето скинине винаги ми пасват  Simple Smile
Милейди, сладко е  Peace

# 494
  • Благоевград
Страхотни придобивки!!! Да си ги ползвате със здраве!!!  Hug
Ето и от мен:
http://hissii.snimka.bg/daily/drehi.426875.21515661 - страхотен мек шал в синьо, но на снимката изглежда черен
http://hissii.snimka.bg/daily/drehi.426875.21515665 - и от близо

Общи условия

Активация на акаунт