Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз си мечтая за басейн топъл,ама цени ли са що ли е Shocked

# 121
  • sf
Иве, какво по специално гледаш?

# 122
  • София
Където има топло басеинче,Велинград Хисаря долна Баня и околности Чифлика под 1000лв няма

# 123
  • sf
Мен мисълта за навалицата ме спира пвече от парите. А и такива пари за една новогодишна вечер посмъртно няма да дам  Crossing Arms

# 124
  • София
Браво, Ками!

Янче, не се ядосвай - каквото-такова!

Момичета, да ви е правило впечатление наскоро в КиК дали още има едни пантофи, карирани в бяло и червено (мисля имаше и я бяло и тъмно синьо) с отворени пръсти? Гледам, че ги няма на сайта им, а пратих Христо с кая в мола да купуват, май ги пратих за зелен хайвер.

Наказала съм Кая една седмица без сладки неща, и днес на сайта на градината видях, че ще имат тия дни закуска филия с течен шоколад  Crazy

И ние гледахме наскоро за Нова година, в крайна сметка решихме да си направим с компанията един 3-дневен уикенд през ноември, а по Нова година за разнообразие май ще останем в София този път.

# 125
  • USA
1000лв какво включват?  Shocked
Аз също не обичам да ходя по ресторанти етц на Нова година. Предпочитам в домашна обстановка с приятели. Нещо много ми се иска дълъг уикенд вкъщи. Все не ми стигат 2 дена да си почина и да направя каквото съм си планувала. Отлитат ми уикендите. Вчера бяхме на РД и до едни магазини и денят свърши. При нас сега е дъждовно и мъгливо само да си седиш вкъщи.

# 126
  • София
За нищо Велина искат пари ама това е най ефтиното има и по 3000 в Гранда във Велиград за 3 дни без обед Twisted Evil
Аз също предпочитам на домашно за Нова година ама да има място както вие сте в къща.
Ками аз бях сигурна че всичко е наред Hug

# 127
изчетох ви  Laughing
Яна, дано си ги взела, не се настройвай предварително  Hug
Аз бях много ревнива едно време, все страдах от маниакални мисли , че Антон само ме използва ,че си има много други  CrazyСлед това улегнах ,а като родих Ева станах още по голям непукист.Сега той май ревнува повече  Thinking, ама не го показва съвсем ясно.
Ние на Нова година със сигурност ще сме си вкъщи  LaughingАз харесвам събирането в разни къщи, вилички, не си падам по ресторанти , лудница , танци и т.н.
Ева сика да й купя поличка за балерина, май ще сменя приложните изкуства с балет  Grinning
Мерси момичета  HugДани в 3та градска бях на преглед.Велковски ми беше казал да отида на вторичен в 33 седмица за да види развитието.Моята гинеколожка видя че едната пролука вече я няма , но аз все пак реших да го посетя пак  Peace
Мъжа ми се прибира след 2 часа, доста ми домъчна за него  Rolling Eyes

# 128
  • USA
Ками, аз си умирам за такива балетни полички (туту). Знам, че каза, че нямаш пари  Mr. Green, но гледам, че момичетата от фотографската тема купуват от тук. www.tutu.bg
Да си сложа магданоза и за ревността Simple Smile. Не съм ревнива и мъжът ми не е ревнив. Това за мен е недостатък, не качество. Личното пространство и свобода са много важни за мен.
Янче, споко! То си е в реда на нещата да те скъсат 1-2 пъти. Не му се връзвай на мъжа ти. Не знам защо, съм останала с впечатлението, че се изживява като възпитател и на теб редом с децата.

# 129
  • sf
Нещо не схванах идеята за тия балетни полички  Thinking малко хахо ми изглежда  Joy

# 130
Иска да танцува балет   Laughing
Мерси Велина, ние видяхме такива в Мола и тя се запали, после гледа един филм с балерини и се запали окончателно

# 131
  • На края на вселената!
Балетната поличка е два вида - класическа балетна пачка и шопенова пачка
Обясни й, че за балета се иска много старание, постоянство и прочие. Иначе една хубава пачка е над 50лв

# 132
  • USA
Как може такива хубави поли да ги кръстят "пачка"  Laughing? Тези са професионалните, които аз показвам са за фръцкане предимно.

Идеята, Донси, е детето да е като принцеса. За снимки е страхотно. Тук са много популярни и за моткане по улиците, де.  Laughing

# 133
едва ли ще схване че искам от нея старание и постоянство ,има да ме пита цяла вечер кое какво е   Laughing JoyЩе я пусна един ден на балет ,да видим дали ще й хареса

# 134
  • София
надявам се само децата се моткат така по улиците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт