Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • На края на вселената!
Да, съгласна съм, че целите са различни  Wink Иначе за терминологията би трябвало да идва от френски, макар за пачка да не съм убедена  Laughing

Ками, в началото на всички мъници им се струва доста трудно, но след първата година става много по-лесно. Та не е само фръцкане, доста труд си е. Струва ми се, че са малко балетните педагози, които ще се заемат с 3 годишни. Поне 3 познавам и искат да са на поне 4год.

# 136
  • USA
Галена, само деца съм виждала засега, като се изключи Кери Брадшоу  Laughing. Но, никак не бих се учудила ако видя и по-възрастни дами в тези полички  Laughing.

# 137
  • София
Леле голяма игра с едни кукли за куклен театър купени от джъмбо,снежанка джуджета,мащехата и принца.Радослав разиграва чудеса,дано не е от ден до пладне.Иска и баща му да прави шоу Joy

# 138
  • Асеновград
А Тедо , ако знаете с какво си игра до преди малко.Долу имат хамстери - 2  , Бони и Клайд.Та влачи нашия две компютърни мишки за кабелите , казва им Бони и Кайт , разхожда ги и ме кара да ги галя.

# 139
 Joy

Янче, ако не този, другия път, какво толкова Hug

Ками, пропуснала съм, но браво за добрите новини

Тия пък с тези филии с шоколад се излагат  Confused

# 140
  • София
Добро утро.

Ками, радвам се за добрите новини. Hug
Интересна игра си е измислил Тедо. Laughing
Бързо оздравяване на малки и големи. Hug

Ние сме си в къщи с Виктор. През нощта кашляше, а вчера видимо не видях хрема. Оставих го да следя ще се разболее или ще се оправи. Опасенията ми се потвърждават. Точно три дни изкара без да пие ериус  и... Confused Не мога да си го държа само тук, не мога и да давам непрекъснато противоалергични и да го тъпча с химии. Rolling Eyes А може и вирус да е, Гого беше с хрема за събота и неделя, в понеделник - нищо. Мен нещо ми е некомфортно и студено... Мразя болестите.

Лек ден.

# 141
  • Асеновград
Добро утро.
Тедо също е вкъщи , с признаци на разболяване , но не съвсем болен.Сигурно е най-често спирания от градина , чудя се дали постъпвам добре така , но от друга страна съм сигурна , че ще се влоши , ако го пусна.

# 142
Добро утро!
Ками,хубави новини!
Ау дето се похвалих вчера,днес беше кошмар с оставането.И Надина неискаше на градина,трудно ги събуждам в тва сънливо време.Убеждавах я сумати време да ходи и после почна Никола да пита ''къде отиваме''.Всяка сутрин пита,а много добре знае и аз като се бях ядосала и му отговорих ''къде отиваме Никола,на кино къде'',знаете лафа.Обаче този се вързал и като стигнахме пред детската като се почна един рев що не е на кино,ужас някакъв.Аз немога да му съблека якето,а учителката седмнала и си пише нещо.И й казах ,айде ако обичате д аго поемете щото така няма да стане.Знам ,че и е писнало но тва й е работата.
Вчера на изпита ми дойде,а днес са едни болки ,чудо,имам да готвя,а и за гумени ботуши ще ходя.Видях,че цените им са от 25 до 35лв. и съм си отделила.
В частната Веда до нашата също има за слетобедна филия с течен шоколад.При нас след 4 проверки са им забранили такива шоколадови,но явно тва не е лошо децата всички го харесвали и ядяли,незнам.
Ува,тук за противоалергичните и аз незнам какво да мисля.Мъжът ми цяло детсво е изкарал на противоалергични,месеци всеки ден са му биели инжекции,много алергии е имал и затова не е ходил на детска,но когато пораства всичко отшумява.Сега с дерматита на Надина като се влоши така и тя изкара три месеца само на противоалергично,но състоянието й само се успокоява леко,в никакъв случей не приминава,а хомеопатите смятат че то подтиска и всички са против твърдо за него.Обаче аз не познавам случей с хомеопатия да се е справил някой с алергия,явно всичко е подържащо.Някой да каже повече ако знае.
Почнах да се замислям за подаръците за Коледа.Верно рано е но искам да съм подсигурена,за д ане свършат желаните неща и после да търся като шашава в лудницата.Та Иве едното нещо е точно този куклен театър,кажи какво му е качеството.А другото искам лаптоп на български,все още ги има в Хипото.

# 143
  • София
ДУ
Яна театъра е от 5 кукли-12лв има и 3 кукли и по една,качеството не е кой знае какво,но мисля че интересно ако има кой да разиграе.Аз съм купувала и хубави но по 20 лв.В джъмбо има също компютри но не видях дали има на български.
Да знаете какви са сополи и от двамата,все едно са плюещи извънземни,ужасссс.
Ува питай за препаратите,сигурно от тях кашля.
При нас ще е в къщи тази седмица,ако ги пусна така рискувам да стане много по лошо.

# 144
 Hug
Ками, радвам се че всичко е наред   bouquet
Пак се започнаха хремите, секретите  ooooh!
Дано всичко мине бързо при мъничетата  Praynig

# 145
Да задръж ги докато са стъбилни,все пак там като плачат също много секрети и отслабва имунитета и от това,от стреса.
От тази белина там,от препаратите като си взимам децата направо дрехите им миришат на белина,на измито някак а слагам ароматизатор като пера само зимата слагам,защото много банво съхнат дрехите и си губят миризмата на чисто,ох кога ли ще ме огрее сушилня,ама то верно място няма.

# 146
  • Sofia
Пуснах Сашо на градина. Ама още няма парно и го обякох с чорапогащник ...
Забравих да занеса бележката и учителката малко се намуси. Обаче като чу как едно дете бухаше и бързо-бързо се съгласи следобед да я занеса.
Да се оправят децата бързо - много неприятно.  Hug

# 147
  • София,
Добро утро
И аз я заведох днес - но беше сърдита и намусена, не е ревала, но ми се видя странна. Но те сутринта с батко и нещо се разлигавиха и те и баща им им се скара, а тя като ревна в къщи, ужас, така виеше че на моменти едва си поемаше въздух, уплаших се да не направи пристъп Tired. После в колата се оправи, но сега ми е притеснено. Иначе и аз да почна да се оплаквам вече от нашата ДГ. Вчеря следобед я пратили сама до тоалетна, обаче тя си опишкала панталоните явно не си ги е свалила добре и са я преоблекли, но не с нейни дрехи, ами взели от друго шкафче, а нашите мокрите дрехи ги оставили там. А и баща и каква е шматка ама хич не обърнал внимание, видял че е с дурги дрехи, ама че нейните ги няма, абе ужас , навсичкото отгоре и свалили чорапогащника, и после като и обули някакъв къс клин - половината и крачета бяха голи. А вечерта направо беше умряла от студ. Днес им обърнах внимание че забранявам да и свалят чорапогащниците, независимо колко е топло. Накарах ги да ми намерят нейните дрехи и им обърнах внимание да са по внимателни като ги преобличат , странно как може да объркват шкафчетата и децата. Ами ако трябва да ги надпишат, те уж са сложили едни картинки и ги различават, но явно това с картинките не е удачно Sick. Снощи направо бях бясна и си го изкарах на мъжа ми. Сутринта му обърнах внимание с какво точно съм я облякла Crossing Arms.
Нещо не им достигал персонала и едната ни госпожа са я пратили в друга грепя, а нашите са ги оставили сутрин с лелята и отвреме на време идвала педагожката  Shocked. Само следобед са с другата им госпожа, но пък без лелка, нещо хич не ми харесва така. Сетринта бяха надули телевизора на Мики маус и сигурно цял ден само това ще правят. А закакво дадохме тези пари за учебни пособия, за да гледат телевизора ли Twisted Evil
Яна аз съм сигурна че си успяла - ще стискаме палци на шофирането Peace

# 148
  • Асеновград
Дани , ако е както при нас , филмчето сутринта е да не разхвърлят играчките преди закуска , веднага след закуската имат занимания и ако трябва да подреждат не им стига времето.Тедо го бяха облекли с момичешки дрехи и никой не беше забелязал , че нещо не е наред , какво ли са си помислили за горкото дете , че майка му е куку  Mr. Green да го праща така на градина.Те се ошашкват като трябва да обличат всички деца или повече отидат до тоалетна наведнъж.Научи я тя да си помни дрехите и да настоява за нейните  , ако се намокри , показвай и какви са и резервните дрехи.
По колко деца има в групата при вас , сега четох една тема в Нашите деца и пак се обидих на провиция , че в София било претъпкано по градините , а в провинцията групите били по 10-15 деца.Нашата група е 36 деца по списък и във всички градини е така.Та разбирам , защо се получават такива недоразумения понякога.

# 149
Ками, супер много се радвам за вас Hug
Мисля, че хомеопатията беше помогнала за алергията на мъжа на Марти, тя да каже.
Аз днес си дадох сметка, че колкото и да се боря с това да не се чувствам виновна, че си седя вкъщи, а мъжа ми работи, не мога да се справя. Това не е нормално. Приятелките ми са свободни, мога да ходя на разходки, кино, но аз не мога да се отпусна Confused
В градината на Дели вече е доста топло. И на тях им дават филии със шоколад. Много му харесва и ме кара и вкъщи да му правя.

Общи условия

Активация на акаунт