Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз предпочитам да им дадат филия със шоколад от колкото ежедневно да го карат да яде сирене. Беше изпаднал в тотален отказ да яде каквото и да било заради това сирене  ooooh! Вчера им направих забележка да не го карат да го яде, да го насърчават да обира другото, че беше изпаднал направо в истерия.

Ками, браво, следващата добра новина да е че си се обебила (ама ти сега да не вземеш да се разбързаш)   bouquet

Яна, ще го вземеш изпита, мисли позитивно.  Hug

# 151
  • София
Шуши как върви диетата?

# 152
Привет  Hug
Дани, на твое място и аз бих била бясна  Twisted Evil Може би им трябва време на учителките да свикнат с децата.
Аз в момента съм по-спокойна, защото и Мимко влиза спокоен в градината, на всичкото отгоре май започна да поопитва от храните там  Praynig  Снощи голяма майтап - мъжа ми ходил да вземе Мимко, но го нямало в стаята. Проверил при танцуващите /където е записан/ и там го нямало. Питал къде е и го завели при децата, които учат английски - нашия там с приятелката си Марта /и тя не записана/, тъкмо нещо вдигали ръка  Laughing  Голямо желание за този английски  Crazy
Ками  Hug
Янче, не е болка за умиране едни листовки. Следващия път със сигурност ще ги вземеш  Hug

# 153
Само в нашата градина ли няма достъп на родителите до стаите на децата  newsm78Ние звъним и ни ги водят , не ни позволяват да се качваме по групите.Та в този ред на мисли не съм виждала Ева в тяхната обстановка.Те гледат ТВ също ,но мисля че само следобяд, сутринта са доста по ангажирани.Вчера Еви ми каза едно стихче и беше много горда със себе си  Grinning
Бубе и аз съм така, мога да правя какво ли не , но все се чувствам зле и се упреквам ,че сег аможе да съм с детето си.
Шуши  Hug, няма да бързам да се обебвам.

# 154
  • Бургас
Шуши как върви диетата?

Върви ама нещо ми е циклично и съм го зациклила, трети ден кантара показва едно и също  Twisted Evil иначе първите три дни минус 1,7  Embarassed

# 155
  • София
Шуши,не се отказвай ще има резултата,аз също съм така пред МЦ.На мен лично ми е много приятна и сега към края се плаша какво ще ям като я свърша.Имам 10 кг свалени,още три ми трябват до целта която бях поставила.
Ради натъпка ароматизатора пласмасов в тоалетната,не го виждам,пускал е и водата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ужас бяха кротки до сега

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 12:50 от Ива&СиЕ

# 156
  • София,
Иве еми браво - на мен ми направи впечатление онзи ден че много си отслабнала, направо ти се възхищавам. Аз уви още не съм я почнала пуста диета, все отлагам хайде от утре, уж от утре, и уж все гледам да не ям ,ама така май правя по лошо Rolling Eyes.
Били вярно Тедо пък го бяха облекли с момичешки дрехи, ама съм и аз - бели кахъри. Нищо де вече ми мина. Аз най вече на таткото бях бясна и на нея и се карах, тя уж си познава дрехите,  newsm78. При вас децата наистина са супер много Shocked, при нас май са 28 по списък.
Ками не само при вас положението с оставянето и взимането е така долу пред вратата. На една приятелка децата са по същия начин - пред входа ги взимат и връщат,това в Изток една градина  родители вътре не се допускат. Тук в Студентски град едната градина е на същия принцип. По мое мнение не е много удачен, знам ли, така наистина нямаш ама никакъв достъп и нищо неможеш да видиш. Но пък от друга страна не се внасят мръсотии с обувките в градината newsm78, нали обувкикте и на децата са долу до входа.
Ох, аз бях на една лекция, но после имам три часа дупка, пихме кафе с една приятелка и сега съм си в къщи след малко пак ще излизам, нещо такова обикаляне и прибиране цял ден хич не ме устройва, ама пък по добре в къщи отколкото по кафетата и по магазините Embarassed че съм с едни широки пръсти ужас.
Бубе не се упреквай, защо пък да работиш сега не ти е позволено, почивай си, радвай се на бременността и си избий всякакви мисли. Даже сега ти е времето да излизаш с приятелки и по магазини, че след някой и друг месец ще се вържеш в къщи и тогава и да искаш няма как да излизаш.

# 157
  • Асеновград
Аз пък къде съм бляла , хич не съм разбрала , че Ками е имала някакви притеснения за бебето.Радвам се , че всичко е наред , сега  Hug.
Дани , аз просто исках да дам съвет , да я предпазиш да не се случва пак и да ти кажа , че и на други се случва  Wink.Не ми беше проблем , че Тедо е с момичешки дрешки , беше ми ужасно смешно , учителката се притесни и започна да обяснява , а аз се кисках.
При нас официално не пускат на втория етаж , където е групата на Тедо.Там има две групи - Тедовата и една трета група.От големите деца едно стои дежурно навън и вика детето , чийто родител дойде.При малките лелята трябва да го прави това , но тя си тръгва в 4,30 и след това родителите се качват.Да ама в петък момиченцето от голямата група решило да се прави на тарторка и да вика и малките деца.Гошо като отишъл да го взима и казал Теодор , тя отишла да вика Теодора , Тедо тръгнал да излиза , тя му казала "не ти , Теодора" и не го пуснала , той се разплакал , голям цирк.После беше стресиран от какичката , дето не го пуска да си тръгне.
А докато учех , съм ходила няколко пъти с моята приятелка да взимаме детето и от детска градина в Студентски град , там им събираха пари всеки месец за калцуни и така влизаха родителите в градината.
Бубе , това е временно , пък и ти толкова помагаш , я се отпусни.Сега ти е времето да не работиш , като пораснат децата ще има да рабоооотиш.

# 158
Бубе аз от години съм в твоето състояние,така се чувствам и аз.Незнам от зодията ли от какво,ние сме много чувствителни а и свръхактивни,в смисъл не си даваме вътрешна почивка по-скоро.На мен и има кой да ми натяква де,че нищо не правя.Аз вече си знам,че и три деца да родя и на работа да ходя,все другите ще правят повече от мене.Затова се опитвам с разсейване и разумни доводи да не мисля по въпросът,на моменти си мисля да не си докарам нещо,някоя болест от тези мисли.

# 159
  • На края на вселената!
От големите деца едно стои дежурно навън и вика детето , чийто родител дойде.При малките лелята трябва да го прави това ...
Дете предава друго дете на родителя? Правилно ли съм разбрала?!  Shocked Ами, ако дойде да го вземе съседа без знание на родителите, или родител без права над него?

# 160
  • Асеновград
Ами горе-долу да.Това е за слизането от втория етаж на първия , където на входа винаги има някой дежурен , ама той няма как да познава всички деца и родителите им.Мисля , че при нас не се замислят много за сигурността , нещо от рода на  - малък град , ние всички се познаваме.Ето и аз не се бях замислила , че всъщност учителката не вижда кой взима големите деца.

# 161
Янче, точно така е както го описваш. Това е много вредно, съсипваме се с мисли, които изобщо не трябва да допускаме. Моето най- щастливо време беше, когато Дели беше малък.Тогава усещах, че съм много важна за някой и това ми изпълваше душата. Тогава сигурно две години не бях плакала.

# 162
Бубе и аз така... докато малчо беше малък ми се осмисляше всичко.. Сега като порасна и ми остана време за мен и за нас с баща му и видях проблемите в семейството  Confused

# 163
  • На края на вселената!
Били, силно се надявам да няма зложелатели, че не ми звучи много отговорно.

Мая, Бубе, Яна, не си го слагайте на сърце. Всичко си идва на мястото в даден момент.

Досега с Лина четохме приказка (нещо отдавна забравено от мен тази )

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 20:52 от Томасе

# 164
  • Асеновград
Мими , много си права , благодаря , че ми обърна внимание.Трябва да си поговоря с тях , уж на думи обръщат внимание , ако искат някой друг да взима детето , трябва да дадеш писмена декларация , че разрешаваш , а всъщност - не контролират кой го взима.
Ей бременните , я не се давайте на такива мисли , скоро пак ще имате някой , за който ще сте целия свят.

Личи ли ми колко съм работна днес  Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт