Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Аз се сещам, че аз като бях в детската градина беше така - имахме дежурен, който викаше децата, НО имаше и учител с тези дежурните....

Абе вие двенките - Яна и Бубето, коя зодия сте?

# 166
.....................
Абе вие двенките - Яна и Бубето, коя зодия сте?
И аз това се чудя  newsm78
Наслаждавайте се на моментите, момичета  Hug
Мими, може ли да ми пратиш на лични линк към приказката  Praynig Нещо не ми се отваря линка тук  newsm78

# 167
  • sf
Стрелец.

Яна, айде казвай резултатите, не ни мъчи- да пием ли вече по едно?!

# 168
  • На края на вселената!
Веси, приказката е за две човечета Чук и Пук, които живеят в зъбчетата на едно момченце Антон. Ще ти я пратя на скайпа, ако искаш.

# 169
  • Sofia
Може ли и на мен?
Аз ще я кача някъде да могат и другите да я дръпнат. Simple Smile

# 170
  • София
Искре като виден хакер Wink трябват ми едни тренировки,на Джилиън 30 дневките от къде да ги дръпна с хубаво качество?
Яна само черпи някъде

# 171
  • Sofia
Иве, ще ти ги дръпна сега и ще ти ги пратя Grinning
http://www.amazon.com/Jillian-Michaels-30-Day-Shred/dp/B00127RAJY - това е - нали?

# 172
Чук и Пук майка ми я изнамери на село и отдавна съм обещала на Мариян като отидем в Русе да я четем  Grinning И като всяка вечер си мием зъбките, за да не дойдат Чук и Пук  Wink

# 173
  • София
Да Искре,има и още едни 10 Minute Solution за начинаещи,може ли и тях.http://www.the10minutesolution.com/series/index.html най долу е тази която ми трябва.
Страшна си  Hug да ти имам че от диетата какво стана висна висна,къде ще ми ги пратиш

# 174
Мими, може и на скайпа  Hug Hug Hug
Но утре ще го включвам,  че вече тръгвам към вкъщи
Оспамих извинете  Embarassed Embarassed Embarassed, но приказката си я спомням и беше много хубава

# 175
Прибрах си момчето ама направо срам ме хвана защото ухапал едно момченце дето уж са пиятели.Питам го защо а той ми казва защото той ме биеше и беше върху мен .Ох направо ме хваща страх за понатам какви ще ги свърши. ooooh!

# 176
  • USA
Иве, какви са тези на Джилиан? Тя и в България ли се е прочула?   Laughing От 10 минутните имам това http://www.anchorbayentertainment.com/details.asp?projectId={AC1 … 079-9C0800E596F5}. Много е хубаво, само дето много рядко се организирам да го правя.

Не трябва ли да надписвате дрехите в детската градина? На мен също би ми било неприятно да си го прибера с чужди дрехи. Обаче, той е много суетен и си познава дрехите и сигурно не би им позволил. Освен това все ме осведомява кой каква дреха има. Като видим нещо в магазина и ми се казва - Едикойси я има.

Хриси, то не се знае другото дете какво е направило, няма за какво да се срамуваш толкова.

Бубе, по-добре се радвай на бременността си, скоро 2 човечета ще имат нужда от теб.

# 177
Няма ги още резултатите в нета и аз незнам защо,само от 12 ти са още,не са пуснали новите.Изчаках си чакането,не съм на себе си цял ден,направо пред нервна криза.Незнам да съм се тормозила толкова и се чудя що си го причинявам,а и всеки ме пита и на всеки се обеснявам,така е като не мога да си мълча.Трябваше като Мими чак като взе книжка писа,ама не аз все се жалвам и все си разказвам майчиното мляко.
Децата те запълват в един момент но този момент отминав аи оставаш пак сам със себе си,това е неизбежно.Някак трябва да се научим да се чувстваме добре когато сме сами и когато сме си ние такив акаквито сме,с недостатъци  и плюсове.Много комплекси са намесени тук,освен зодията,а тя е стрелец.

# 178
Янче, просто трябва да се обичаме Simple Smile
Не се тормози, сега ти се струва от голямо значение, а след време ще ти е смешно, при мен така беше.
Днес като взех Дели от градина и се целува по устата с едно момиченце и се прегръщат. А тя ми казва- ама ние с Делян сме приятелки Joy
После го водих в една сладкарница на открито и падна яка игра. Сега у нас е с неговия любим батко- седемгодишния и ритат. Никога не го виждам толкова щастлив, колкото когато е с  този негов приятел.

# 179
  • sf
Яна, инсруктора не знае ли? Една приятелка по телефона ги научи от него. Същата имаше луд късмет, щото кормуването й се падна изпитващ,дето е приятел на баща й не се били виждали от години  ooooh! ей така без договорки, та й даде книжката,може-не може да кара. А сега съвсем ли не може да се пплаща, питам от любопитство  Money

Общи условия

Активация на акаунт