Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Незнам и дума не е станало с моят инструктор,той още от начало ми каза че не работи така.В момента още не могат да се ориентират в ситуацията с камерите.Късат повече,защото преди са правили малки компромиси а сега не става за момента.
Никола още не е направил контакти в детската.Гледам ,че все до момчета стои.А и най-сетне ми каза защо не иска на футбол и на танци,защото бил гладен много гладен.А те верно са слетобед и как да рита и играе детето като ме чака за храна.

# 181
  • София
Велина ти като не влизаш в диетите  Joy Тук ги няма оргиналните,а и на мен ми харесват.Струват ми се добри,ще опитам да ги правя,ако разбира се не ми разрешат пилатеса който е съседния блок и е супер.Ще взема да си ги поръчам ако Искра не ги Х.
Яна на мен ми се изчака чакалото Laughing

# 182
  • Sofia
Иве, ако си на skype пиши ми да ти пусна това дето е 30 дни
10 минутките ще ги потърся и ще ти кажа.

# 183
  • София
Имам способности Искре писах ти преди да съм прочела форума Hug

# 184
  • На края на вселената!
http://dox.bg/files/dw?a=848cb64a10
Нов линк към Чук и Пук

# 185
  • София,
Благодаря Мими и аз си я изтеглих приказката и ще я разгледаме още тази вечер, особено баткото. Вероника няма проблеми с миенето на зъбите, тя може и по цял ден да го прави, но с батко и е ужас Shocked
Яна взела си го сигурна съм  Peace, айде дано излязат вече тия резултати Hug
Били в 79 ОДз са те  водили Mr. Green - така беше всеки месец давахме пари за пустите калцуни, които трябваше да обуваме всяка сутрин и вечер като водим и взимаме детето, обаче само родителя обува калцуните, а детето си се качва до групата с калните обувки Crossing Arms. Много недообмислено,  но факт. Ицко беше в тази градина, но Вероника не я приеха, за което се радвам де.
Днес всичко е минало добре, сега я питам утре дали ще ходи, а тя ми вика НЕ newsm78.
Ама мисля да ходи, че аз съм на лекции и упражнения.
Днес се наслушах на житие и битие на преподавателя по едната лекция, дойде ми в повече. Sick За сетен път се убеждавам че образованието ни е под всякаква критика в някои отношения и тези лекции са си чисто губене на време. Ами поне учебник да беше написал въпросния професор ми то НИЩО и сега от какво ще се учи, а изпитът му пък бил НЕВЗЕМАЕМ #Crazy.
Иве дай упражненията насам, и аз исакм да ги пробвам, ако може де! Ще ти пратя скайп на ЛС. Peace

# 186
  • USA
Дани, по какво е изпитът?

# 187
  • София
Дани ще ти ги пратя пиши ми на лични,но утре съм на работа.

# 188
А и най-сетне ми каза защо не иска на футбол и на танци,защото бил гладен много гладен.А те верно са слетобед и как да рита и играе детето като ме чака за храна.
Ох, милата душа, жал да ти стане  Confused
Хихи, Велинче, много забележителен Крис  Laughing
В нашата градина родителите се събуват на входа или си носят сами калцуни. Децата също се събуват на входа  Peace

# 189
  • Варна
Добър вечер вече от Варна!
Прибрах се снощи късно след неколкократно отменяне на полета, поради технически причини, което ме изнерви окончателно.Нямаше кой да звънне да ни предупреди, та се наложи да се разхождаме до летището  и обратно.Сприятелих се с още няколко таксиметрови шофъора  Wink  И така вместо в 7.00 сутринта кацнах в 21.00 вечерта. И на работа не можах да отида вчера - ужас Confused
Момичета срещата беше страхотна  Hug Много се радвам, че толкова много се събрахме и съжалявам, че нямаше как да поговоря със всяка от вас.Следващия път ще седна в другия край на масата  Mr. Green Mr. GreenМного сте хубави всички  Hug Това, че успях да ви чуя гласовете ми помага много сега в четенето  smile3503 .Направо ви завиждам, че може да се виждате често и да си бъбрите.Бременните просто грееха. Hug
И друго имаше, ама още не съм си оправила багажа  newsm78

# 190
  • USA
Аз да се отчета, че ми се реши административния проблем, който бях забъркала. Оказа се, че грешката не е била в мен, а в американската администрация. Да ви кажа, тукашната бюрокрация е достоен конкурент на българската. След 3 часа висене, се срещнахме с човек, той си погледна папките и разбра, че са сгрешили и каза, че ще ни изпратят новата бумажка до 2 месеца.  Laughing Добре, че в работата се отнесоха с разбиране.
С Криси правихме мъфини, той изяде калпаците на два и отиде да играе.  Laughing
А, в нашата градина никой не се събува.  Mr. Green

# 191
  • София
ДУ
Ники се разкашля в 5 часа и още неможе да заспи,има секрети обаче го е страх да духа че като духне по силно и му потича кръв ooooh! дадох му лекарство и малко се успокои.Аз отивам на работа.
Велина,радвам се че си поправила грешката,ама и тук е една.Ето още не са ми върнали парите от двукратното плащане на данък,даже и не се обаждат,ще трябва до общината да ходя а документ нямам взеха ми го и нищо не дадоха.Подозирам кражба.
Яна жал ми стана за Никола,може пък да прояде от лекарството на Галя,всъшност как му подейства?

# 192
  • sf
Ду
Днес съм почивка, мъжо на работа, Вико на градина. Будя го преди 7 и е кисел ужасно, вика,че не ще да ходи,ама в колата се разсънва и още преди да паркирам ми казва чао.

Иве, ти какво работиш всъщност, децата таткото ли ги гледа? Моя като са болни не можел  Rolling Eyes
А с общината как се излъга да им оставиш документа,  ooooh! сега няма как да докажеш.
КАми,какво стана с вашата баня, все забравям да питам.
Вилма, ще я запомниш тая среща  Joy

Трябва пак да зпочна диетата,че се освиних, ако бях стриктна, вече щях да съм я завършила  Shocked
ама имам напредък, сутринта подтиснах желанието си да отида за банички  Party

# 193
Добро утро!
Е,Вилма чаках твоето включване!Сподели за театъра!  Hug
Никола през нощта вдигна температура.Когато се разболява се ужасявам защото неиска никакви лекарства и е голям зор да му давам каквото и да е.Днес ще сме по лекари.Ами тя Галя и лекарството може и да му помогне,ама майка му да не го съсипе,че не съм разбрала на срещата и съм дала в повече лекарство.Ще почвам да пиша на тефтер,срам не срам вече съм опасна.Мозъкът ми е на пихтия.

# 194
добро утро
Вилма  Hug
Яна, бързо оздравяване на Никола, може Т пак да е от лекарството  Hug( връща доста стари подтиснати болести) Записвай си да, и аз имах такива издънки  Peace Хайде да излзиат тези резултати и аз нямам търпение  Grinning
Вики, добре е банята ,вече не им тече на тези отдолу, всичко се нареди  Grinning Hug
След малко Ева тръгва с татко й на градина ,а аз ще си поспя още че хич не спя по нощите ,самос е въртя и този корем все ми пречи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт