Никола още не е направил контакти в детската.Гледам ,че все до момчета стои.А и най-сетне ми каза защо не иска на футбол и на танци,защото бил гладен много гладен.А те верно са слетобед и как да рита и играе детето като ме чака за храна.
, айде дано излязат вече тия резултати 
. Много недообмислено, но факт. Ицко беше в тази градина, но Вероника не я приеха, за което се радвам де.
.
За сетен път се убеждавам че образованието ни е под всякаква критика в някои отношения и тези лекции са си чисто губене на време. Ами поне учебник да беше написал въпросния професор ми то НИЩО и сега от какво ще се учи, а изпитът му пък бил НЕВЗЕМАЕМ
.
И така вместо в 7.00 сутринта кацнах в 21.00 вечерта. И на работа не можах да отида вчера - ужас
Много се радвам, че толкова много се събрахме и съжалявам, че нямаше как да поговоря със всяка от вас.Следващия път ще седна в другия край на масата
Това, че успях да ви чуя гласовете ми помага много сега в четенето
.Направо ви завиждам, че може да се виждате често и да си бъбрите.Бременните просто грееха.
дадох му лекарство и малко се успокои.Аз отивам на работа.
сега няма как да докажеш.

( връща доста стари подтиснати болести) Записвай си да, и аз имах такива издънки
Хайде да излзиат тези резултати и аз нямам търпение