Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да сок от вишни,ако нямаш прати мъж ти да вземе имам един отворен вчера/домашен/
За мен подобре да не повръща повече и да се лекувате в къщи,милата какво и е от тези болници Sad

# 271
охх Дани ,много съжалявам , направо незнам какво да ти кажа.Действай както намериш за редно ,аз определно бих била по спокойна под лекарско наблюдение, но пък и вероника е важна, за нея стоенето вкъщи ще е по добрият вариянт.Милата, бързо да се оправя  Praynig
Аз стоя и се чудя пеша ли да ходя за Ева или с колата ooooh!Много духа ,но ми се иска малко да я разходя знам ли..............

# 272
  • София
Ние имам запазена стая за Велинград Олим в събота,но утре ще видим дали ще ходим.Така ми се ходи

# 273
  • София,
Вики и аз ти отговорих в другата тема Hug, ама и тук само ще спомена че при високите поазатели в кръвта говори за силна вирусна инфекция, която е преминала вече в бактериална, поддържането на Т го доказва, без АБ няма да се размине.  Сега я вдигнах, едва диша носът и е запушен, пийна малко вода и хапна малко супа. Сега като се прибере баща и ще решим какво да правим. но видимо не е добре, страшно е отпаднала пак. Едва стои права Tired. А болницата колкото и да са добри условията си е болница и страшно натоварва, особено боцскането,- слагането на абокатите, дори вливането на лекарствата, ужасно е, болка си е.  А и по цял ден да гледаш как реват децата е супер натоварващо.
преди си говореме тук за плача, кой кога и защо плаче. Знам ли аз преди непомня така да съм ревала, имам чувството че през цялата бременност и през всичкия престой по болниците толкова сълзи съм проляла, за нищо друго не съм ревала така.
Навсичкото отгоре и пак ми идва, нестига другите притеснения ми сега и това, затова хич не ми се ходи в болницата, щото там от напрежението кой знае пак какво ще се ми се случи Twisted Evil

# 274
  • Асеновград
Дани  Hug , дано не повръща повече и останете вкъщи , кураж.

# 275
Ох, Дани, направо не знам какво да кажа. Много ми стана мъчно за милата Вероничка. Много кураж и сили, дано бързо се оправи  Praynig  Praynig  Hug

# 276
 Hug
Дани, дано Вероничка спре с повръщанията и си останете вкъщи  Praynig

# 277
  • USA
Ох, Дани, толкова е трудно това, през което минавате. Много ми е мъчно за Вероничка! Дано бързо да се възстанови детето. Много е трудно да вземаш такива решения. Наистина, виж как се развиват нещата и ако няма подобрение, направо я води там да я сложат на системи. Аз съм била много дехидратирана, системите направо съживяват в такива случаи. Дано да и помогне глюкозата. То обезводняването е най-големият проблем, другите неща ще се решат от лекарствата. Изпращам ти много положителни мисли и дано скоро да са хубави новините.  Hug

# 278
  • София
Кураж, Дани!

# 279
  • София
Дани  Hug за Вероничка Praynig Heart Eyes
При нас,може да ходим на В,аз не смея да се радвам да видим утре как ще е.Чисти им гърдите остатъчна кашлица.

# 280
чудесно Иве  HugА то какво се оказа всъщност- ангината и при двамата  ли???

# 281
  • София
Ками, за селото - мисля, че говориш за  с. Гайтаниново. Нямат сайт, но имат страница във фейсбук.

Дани, как сте?

# 282
  • София,
Още сме си в къщи - но багажа е приготвен и чака до вратата, дано утре да се наложи да  го разопаковам. Сега и дадох антибиотика, ако го задържи поне два часа без да го повърне сигурно ще има шансове да се размине Praynig Praynig Praynig
Иве вървете и почивайте  Hug

# 283
  • София
Ох, браво, стискаме палци!!!

# 284
  • Варна
Дани стискам палци и аз ! Ще гледам часовника. Дано не заспа ще надничам тук  Rolling Eyes
Изпращам ви много,много  положителни мисли  Hug
Някой ме пита за театъра. Гледахме "Комедия на слугите"- на Т. Москов. Не ми хареса.Ама може проблема да е в мен- хората ръкопляскаха и ги връщаха на бис  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт