Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 158
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София,
Е МИми много са сладки момичетата, направо - голяма разлика има - особено  с бебешките снимки на Кати, а Лина е прекрасна балерина!  Hug
Вики, страшен е малкия, гимнастик ли ще става, как е спря ли да кашля, чистият въздух как му се отрази!  Hug
Нас ни поканиха онзи ден едни приятели за Нова година да ходим с тях в Тунис Mr. Green, е да ама няма да ходим късно се обадиха, вече бяхме капарирали колата  Mr. Green, иначе идеята беше хубава и даже щеше да ни излезе много по евтино отколкото тук някъде да отидем. Тая година май ще сме си в къщи и ние Laughing
Яна не се отчайвай толкова, понякога лошите сънища предвещават нещо хубаво, особено ако плачеш насън - после наяве ти се случват само хубави неща  Peace

# 586
Мими, забравих да ти благодаря за извадките и помощта Hug
Вико е страшен на снимката, как сте уловили момента, супер.
Аз пък преди да забременея сънувах някакви пророчески сънища, нещо все отнякъде ми се подсказваше, но сега съм пълне блокаж. нещо явно не съм се отворила.
Още се чудя тази седмица да го пускам ли, вие какво ще ме посъветвате?

# 587
  • София
Току-що ни навестиха хелоуинчета Simple Smile Хем преди няколко дни ди мислех, че трябва да съм подготвена с някакви лакомства, а пак бях забравила. Дадох им смучещи бонбони, защото само това имах, и малко пари. Те и без това уточниха, че приемат и пари  Laughing

Вие миете ли приборите на децата за хранене отделно? Аз от време навреме ги отделям и ги мия на ръка с Бочко, но май вече почвам да пускам всичко в миялната, нямам време, а и нали там мия чиниите и други съдове, които ползва и Кая. Чели ли сте дали има някакви вредности от препаратите за миялната и т.н.

Ми не знам, Бубе, може би е по-добре да не го пускаш, все пак си е заболяване, ако можеш най-вече заради това, че си бременна, да си спестиш една инфекция. Но пък от друга страна, то не се знае докога ще се върти вируса в градината...

Майче, пиши как сте!

# 588
О отдавна са с наште прибори и имат една любима пластмасова лъжица на хумана дето си я ползват но и нея мия с пур.Инъче другото в миалнята.
Бубе аз бих го спряла,в смисъл като имаха скарлатина още на първият случей я спрях Надина за седмица и като проверих че няма друг случей я пуснах.

# 589
  • На края на вселената!
Аз от кога им се каня на тези снимки в аватара, ама пусто не намирах време(пък и нямам нови хубави снимки). А днес си имаме тати в къщи, затова и имах време. До сега бяхме на детски РД и мъж ми в къщи изчистил, измил чинии. А на обяд изкъпа децата. Вчера се видях с приятелки. Като цяло два дни съм като без деца, много ми е гот.
Докато сме били на РД, са минали хелоуинчета и при нас, но мъж ми не им отворил. А аз се запасих с дребни сладки и бонбони.

Ками, аз си мия всички съдове и прибори по един начин отдавна.

Бубе, бих спряла детенце от градината. Пуснете му секрет да си сигурна дали има или няма. Вярвам, че няма, и когато в градината е чисто го пусни.

Вики, дзверих се 10 мин в снимката да видя къде е монтажа. Невероятен е!!!! smile3501

# 590
  • София
Никога не съм им мила,винаги в миялната аз и без това я пускам на 70градуса.
Аз имам готови снимки за колажа само да каже Веси да пращаме ли.
Бубе задръж го.
И при нас имаше хелуинчета подготвена бях,ама децата като викнаха че искат и те маски ooooh! айде бягаме до джъмбо те искат едни от 20 лв ние не купуваме, баща им се прави на шут накрая взехме други боклуци и така.

# 591
привет
Ние днес бяхме на разходка до НДК и после в Борисовата градина до 15.30.Еви се нащуря едно хубаво и сега четат с баща й приказка за лека нощ и заспива.Аз утре ще я оставя вкъщи.Дори се замислям дали цялата седмица да не е така,защото дават прекрасно време, а госпожите не ги извеждат и се дразня много  #Cussing outОсвен това мисля че сега като е по топло им повече вируси ,а вече половината им група са болни  ooooh!
Бубе, задръж го , въпреки че той вече е бил контактен  ThinkingКакто решиш , то тепърва ще има сблъсък все с такива неща, но пък скарлатината си е гадно нещо  Peace
Леле, Ева заспа за две минути точно  Laughing
И вкъщи минаха хелуинчета, Ева много им се израдва  Grinning
Вики , цял бащичко е сина ти  Laughing, уникална снимка  Hug

# 592
ayka  Hug
Добре сме, благодаря. Ядосвам се на форума - днес не мога да ви намеря.
Малчо е станал безобразен - тъкмо реших, че минаха ужасните две и то леко, а то взе че стана по-страшно
Не знам от хормони ли е, какво е, но много ме дразни... и сякаш на пук ми прави
Друго.. ходих на лекар, видяхме пулсиращо сърчице  Heart Eyes и така. Някак не ми остава време да се нарадвам на тази бременност. А като намеря малко време за мен си/като в момента -  в 3:40  Mr. Green/ ме обхващат едни страшни мисли и страхове... Луда работа
Весел ден на всички и приятна седмица с много разходки и без болести!

# 593
  • sf
ДУ
Аз пратих Вичо на градина рано-рано. Но ако скоро не отвори новото крило,мъжо ще ме изхвърли  ooooh! ДО 13ч съм свободна.
 Айде в сряда да спретнем някое сутрешно кафе  Flutter
Дани, там Вичо се чувства много добре,от топлата вода спира да кашля, даже плуваше и в големия,който е 25гр и не му е студено, играе и околко басейна гол, туй ако не го кали не знам кое.МИсля зимния сезон всеки месец да правим по един таклъв уикенд.

# 594
  • София
Много добре правите със закаляването.

Аз започвам да давам на Кая клеева тинктура сутрин и вечер с профилактична цел, да видим дали ще има ефект, че явно миналата година още имаше имунитет от кърменето, но тази година изкара няколко вируса откакто тръгна на градина и не ми харесва това. Сега е добре, да видим докога.

# 595
Ние сега се прибрахме. Времето е страшно.
Дели днес е неузнаваем, направо все е дно е друго дете. Държи се като неубоздан. За всяко нещо рев и тръшни. За да ме дразни цапа стените в хола, защото наскоро ги боядисахме и се наложи днес да пребоядисвам едната. Сега като изсъхна виждам, че не е успяло хубаво да покрие петната. Просто не знам какво да го направя Sad На мен още малко ми трябва, за да полудея.

# 596
  • София
Бубе,изкарва отрицателната енергия,говори ли с М,време е вече.
Марк пак повръща,баща ми взел една скапана ефтина храна,а стомаха му е чуствителен,молете да е от храната че..... Praynig И той на хомеопатия,знам че се влияят животните много добре,дано помогне

# 597
Боже Бубе , как се навиваш сама да правиш такива неща.Тя стената празна ли е или мърдаш мебели  Grinning.И Ева днес си е вкъщи ,но слуша и то много , но пък тя никога не е била буйна.По скоро крънка за това онова ,но лесно се навива на моето  Laughing
Захващаме се да готвим със свеки ,после пак навън ,че това слънце не е за изпускане  Grinning
Иве, дано  се оправи бързо кученце  HugА как са момчетата???

Аз давам Коластра за имунитета, и сега ми е гадно че трябва да я спра за месец почивка ,ама не може непрекъснато да я пие Rolling Eyes

# 598
  • София
Ками не казвам как са децата Praynig Галя препоръчва ли коластра,каква марка?
Сега се загледах след промените във форума май са окастрили отчеттните за по големи деца,това ме натъжи Sad

# 599
  • Асеновград
Струва ми се , че и преди промените махаха подфорум за родени преди 6 години и им обединяваха темите по месеци в една обща на набора в общия отчетен.
Тези дни и Тедо е невъзможен , вчера направо исках да го харижа на някой.Личи си , че се пробва докъде може да стигне , че бунта му е по-осъзнат от двегодишния , отговаря , прави ми физиономии , замахва все едно ще ме удари.Аз се карам , той предизвиква повече и повече.Накрая го наказвам , реве горко и сърцераздирателно и 15 минути след като сме се разбрали обяснили , следва нова беля.

Общи условия

Активация на акаунт