Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
 Hug
Набързо ви хвърлих едно око  Blush
Вико е страхотен на снимката  newsm10
Вчера изкарах един прекрасен ден с Ина - много се забавлявахме и съм много щастлива, че можем да си откраднем от всички и всичко такива прекрасни часове
Осъзнах колко ми е малко времето, което прекарвам с малкото човече  Sad
Днес ме нагънаха в офиса от сутринта
Казвала ли съм ви, че ужасно много мразя понеделниците  Tired

# 601
  • София
Бубе, ще ти даде бележка без проблем. Какво имаш предвид под повече от 30 неизвинени? Имаш право на 30 дни за учебната година (септември-май) по домашни причини, а с бележка от педито няма ограничение. Педито няма да ти откаже бележка. Но ако ти се съберат повече от половината дни в месеца да отсъства ще си платиш пак 30лв

Хм, ние 4-та седмица сме си в къщи - това си е практически месец... Sad

# 602
  • София
Били май го няма тази обединена тема,търсих
Марти ти ли беше купувала книжка за Дядо Коледа?Яна казвай че ти си в бизнеса Wink Нещо хубаво за да ги запозная с дядката и да пишем писмо после.?Ако някой се сети да казва?

# 603
  • sf
Аз не поощрявам митът за Дядо Коледа, казвам си,че ние купуваме подаръците. Няма после некякъв си дядка да обира лаврите  Joy
Свеки завела Вико на фризьор и той казал на фризьорката,че е много грозна  ooooh!

# 604
  • Асеновград
Ми има мнение детето , какво  Laughing , забравих да кажа , че ми скри шапката , снощи гледах снимките.
Иве , не ми се търси линк - общия отчетен е в Хоби , под Клюкарника , темата за родени 2004 е на втора страница , аз проверих одеве , преди да напиша Wink.

# 605
  • София
Златна си Били,камък ми падна Hug Hug
Вики защо тогава бродираш елени лосове и тн????

# 606
Иве, на лични ти писах. Питах те за рецептата за сиропа на М за кашлица.
Ками, нищо не мърдам, само една картина свалям.
Били, ние сме точно така. Плаче, обещава и след това пак.

# 607
  • Асеновград
Бубе , ще мине , такъв им е начина да опознаят света и правилата.Може и от градината да е, Тедо е много изпълнителен там , може да има нужда да пристъпва правилата вкъщи.На теб ти е по-трудно , че не можеш да пиеш  Mr. Green , аз го преглъщам някак.
Иве  Hug , може да имам 42 мнения , ма съм воайор голям.
Личи ли ми , че не ми се работи вече Mr. Green?

# 608
  • София
Веднага съм ти отговорила Бубе,Още "заран"
Пиши ми дали го има личното?

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 16:51 от Ива&СиЕ

# 609
  • USA
Вики, страшно ме изкефи Виктор с тази снимка.  Grinning Голям атлет. И аз ако можех щях да ходя често хем на планина, хем на топла минерална вода.

Нашият уикенд беше пълен със събития. Сега си почивам Simple Smile. Много хубаво прекарахме на Хелоуин, големи обиколки паднаха и Криси събра много бонбони. Ще ви покажа снимки тези дни, че снощи нямах сили да ги сваля от апарата. В моя квартал много се празнува този празник. Направо тълпи деца обикалят. Някои къщи правят цели представления за децата и купища бонбони. Ние вчера обикаляхме 2 часа, после раздавахме бонбони вкъщи. Абе, супер беше, но сега много ми се спи.

Кристиан е добре запознат с Дядо Коледа. Сега той ни е оръжието за пазарене.  Mr. Green Вчера като му обяснихме, че вече свърши Хелоуин, след 1 месец говорене за Хелоуин каза "Айде, сега Кристмас и Дядо Коледа. Ама не днес, а като стане светло"  Grinning. Голям кеф е да си дете.  Laughing

# 610
  • sf
Вики защо тогава бродираш елени лосове и тн????
А, това няма нищо общо- аз ги шия за картички за подаръци. Инак не отричам дядо Коледа, а това,че той носи подаръците под елхата. ИНАк дядото нека си живее някъде на север  Mr. Green

Някой ползвал ли е скоро услугите на оптика- търся някоя с прилични цени на рамки и фотосоларни стъкла  Thinking

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 17:10 от donsita

# 611
Иве, Галя е за Колактива на Аква сорс и за другите им продукти.На Ева казва че Колактива й е достатъчен засега  Peace
Аз харесвам мита за дядо Коледа, някак мило ми изглежда да има един дядка някъде ,който да помисли за всяко детенце на земята.Докато е малка мисля да поддържам тази идея в главичката й  LaughingОбикновенно й чета книжки за дядото , като най сполучливата досега е една: Моята първа книга за дядо Коледа, на изд.ПАН.Има хубави илюстрации и текста е малко, но пълно описващ събитието - писма, желания, изработка на подаръците от помощниците на дядото и след това тяхното носене из всички краища на света.Освен това мисля да й сваля някое филмче - коледно  Peace
Утре ще ходя до педито да взема бележка за Ева , да не ходи на градина тази седмица.Колкото повече наближава раждането ,толкова по умислена ставам за нея- определено ще съм нервна, капризна( поне таква бях първият път ) и тя ще го отнесе  Rolling Eyes

# 612
Вики аз си правих очилата в оптиката на Кауфланд и около мен всички там си правят,доволна съм макар че ми се обелиха рамките,но стаклата са ми ок пупу.
Иве,ще разгледам какво освен книжки за оцветяване ще напускат сега тематично за Коледа.Аз харесвам празника нямам претенции нито предрасъдаци,а и обичам подаръците колкото повече толкова по-добре.
Днес такъв релакс ми беше,разходих се хубаво после пих кафе с приятелки,позамазах в къщи и даже не ми стигна времето.
Дано са добре децата и утре пак.Колкото и да ми е притеснено за здравето и градината немога да си икривя душата,че ми е хубаво като имам време без тях.И двамата все се тръшкат за нещо,спре единия почне другия,а като е едновремемно просто ги зарязвам.Напоследък никак не ми се занимава с тях.Все гледам да се изолирам,макар че е кажи речи невъзможно.
Ками при мен Надина отнесе много такава и била кармата,но и много получи.

# 613
  • София
Вики в този ред на мисли,можеш да бродираш великденски зайци и яйца и да им подаряваш за Коледа Joy аз няма да откажа,а и си пазя нещичко. Hug
Ками мило ми е като говориш така.

# 614
Иве, извинявай! Много ти благодаря! Вече е готов и го пи, макар да му е  гаден.
Били напоследък много ми липсва алкохола и цигарите. Не съм пила капка алкохол вече година. Ето сега ще ходим на гости на брат ми, аз пак ще блея, добре, че поне вече ям, щото преди и това не правех.

Общи условия

Активация на акаунт