Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 156
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ками не казвам как са децата Praynig Галя препоръчва ли коластра,каква марка?
Сега се загледах след промените във форума май са окастрили отчеттните за по големи деца,това ме натъжи Sad

Ама как така?
Внезапно няма да си имаме местенце!?

newsm78
Можем да се преместим в общия отчетен... или в Клюкарника... или да им дойде друг акъл?

ПП
Ми то май само ние сме си такива клюкарки... в смисъл - другите просто са поизоставили отчетните теми, като погледнах наоколо - темите открити я март, я юни... а едни с по- малко отговори от тази, настоящата ни тема - февруари 2010...  Crazy
Скучни хора...

ППП
Аз пък си държа на Дядо Мраз.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 22:31 от katiABV

# 616
  • На края на вселената!
Най-сетне Лина тръгва на училище. Затова ще имам време да обърна внимание на себе си. Оказа се, че лошото кашляне си е спазъм. Днес съм на хомеопат. А вчерашния рутинен преглед при АГ завърши с предписание за хормонални изследвания и дежурните вагинални песари.

# 617
  • София
ДУ
Мими ти не си ли на хомеопатия?В къщи само аз не ползвам не че нямама профил ами кафето и цигарите Twisted EvilМъж ми примерно пи три дни хомеопатичното му и парира червено гърло и боляща дископатия  Praynig
Кучето като че ли живна от хомеопатичните,сега сме взели една лечебна харана и му даваме-28лв кг егати храните

# 618
Добро утро!
Мда и Никола взе д апокашля вече,а кака му спря.Ама той ни витамини ни нищо не иска да пие и ще видя като го взема утре може и да го оставя.Днес не рева като влезе пупу дано да стане така всеки ден.
Аз още се чудя дали постъпвам правилно като не пускам Надина на зелено училище в Огняново.  newsm78
От днес тръгваме на балет отново,иска си тя и няма мърдане.
Дано се подобри Марк!

# 619
  • София
Яна не мисля че са готови за зелено,а пък ако има и басеин ooooh!
Ти защо даваш витамини като сте на хомеопатия?Галя пита ли,нашата не дава да давам никакви само аквасорс
Трябва да ида да платя ДГ

# 620
Ами аз на Аквасорса викам витамини  и аз друго не давам,досега го лъжех в сока сега гледа в сока иска да сменям чаши,много подозрителен.Днес ще звъня на Галя за кашлицата,а и за влошения дерматит на Надина.Страх ме еда го пипам дерматита но положението тоново излиза извън контрол с него.
Аз днес също питах за таксите в градината,за Никола и английски бил на промоция като второ дете изненадах се приятно макар че не ходи и неиска да ходи на нищо.И календари си поръчах с двамата,да ги снимат двамата на снимката.

# 621
  • София,
Добро утро
Ние добре си починахме при бабите. Снощи се прибрахме късно и сега имам купища пране,  обаче незнам защо ни спряха водата Tired.
Вероника си е в къщи - несмятам засега да я пускам, а и още е на АБ и днес и го спирам. Другата седмица имаме записан час за УНГ и трябва да е здрава, та ще си я задържа в къщи.
Ще ви изчета назад, че два дни май доста съм пропуснала и пак ще пиша. Hug

# 622
  • Асеновград
Здравейте ,
моя проблем с шарката и сватбата май ще се реши по друг начин , Тедо няма да ходи на градина , защото е болен от друго.Цяла нощ не сме спали , плака въртя се , кашля , каза че го боли ухото и гърлото както и поиска да ходи до тоалетна 2 пъти , никаква идея нямам какво му е , в 12 сме на лекар.

# 623
  • София,
БИли предполагам че е ангина - има ли Температура newsm78. Този вирус явно е такъв и при нас започна така, странно но първо с болки в корема и ходене до тоалетна, само от ухо не се е оплаквала, но имаше висока Т. Дано се оправи бързо.
Мими и ти да оздравяваш бързо Hug. Като те четох за гинеколога и се сетих, че онзи ден си взех изследванията, след половин месец, пак ги бях забравила - правих си цитонамазка, ама ги взех от регистратурата, а лекарката я нямаше. Та само да питам - пише  Рар І и Рар ІІ това беше добре нали newsm78.

# 624
  • София
Много е добре, Дани. Hug

Били, пиши после какво е станало с доктора

# 625
  • София,
Много е добре, Дани. Hug

Били, пиши после какво е станало с доктора
Така си помислих и аз де, ама да питам Peace
Били и аз чакам новини от вас, дано всичко е наред.  Peace
Момичета дайте идея, трябва да взема още едно столче за новата кола, ама хем да е по малко да не заема много място, хем да е за по големи деца, но пък не искам само седалка да е, а поне да е от тези дето са от 9- 36кг. Новите ми идват скъпи, а в продавалника - уви само кошници за кола се продават, мерси, аз си я имам освен нея да монтирам Joy. Сега съм я приготвила за пореден път да я давам на една приятелка, която чака всеки момент бебенце, и Вероника онзи ден се напъхала в нея, събира се още, само дето и стърчи и главата и краката Joy

# 626
  • sf
Туй е проблемът,че не трябва да й стърчи главата нас стола  Joy
Ние сме с 9-36кг и обикновена седалка. Ако чуя някой да продава,ще ти кажа
Айде отиваме на разходка

# 627
  • На края на вселената!
Иве, сега бях при Галя за мен. Даде ми лекарство и мисля, че бързо ще се оправя. Дано и Марк бързо оздравее.

Били, стискам ви палци бързо да оздравявате.

# 628
  • Асеновград
Нищо му няма на Тедо , малко му е червено гърлото и малко му е червено едното ухо , а той искал "да оздавее" и да му купя сладолед Laughing.Олекна ми , нещо се бях панирала.Сега отново на тръстиката.

# 629
  • София
Браво на Тедо-сладоледо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт