Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Радвам се за Тедо.
Мими ще помогне,знам
Бубе как сте?
Ние ходихме да платим градината Mr. Green жената вика вие сте първи,даде ми да попълвам декларация че са близнаци,после ми доставиха фитнес уред,дано съм редовна в упр.и да помогне за стягане.Мъж ми дойде по спешност да заведем кучето че пак повърна,направиха му три инжекции,доктора каза че е от клечки които дъвче на вън Twisted Evil дано е прав,даде хапчета за стомаха да премахнат киселинноста.Ако на някой му е нужен го препоръчвам с две ръце,тип Масларски Laughing бяхме всички в клиниката и децата успокояваха кучето че то помни и се разтрепери милото.

# 631
Много ми хареса на Говедарци, прекрасен е въздуха, много е близо до Сф и просто се чудя за какво ходим до това Банско като Боровец ни е под носа. На Никола също много му хареса. Бубе, в този ред на мисли, и аз виждам Никола колко е щастлив, като е с нас, уж му харесва и в ДГ (освен ако не го казва за мое успокоение, защото и това ми е минавало през ума), ама с нас си е друго

Мими, много са ти красиви дъщерите  Hug

Иве, "Моята първа книга за дядо Коледа" се казва, ние вече сме на Коледна вълна - пишем писма, четем, слушаме песни  Grinning

# 632
Марти , на Говедарци къде спахте ,има ли сайт?Ти къде роди вторият път???
Аз днес нещо не се чувстам добре, май кръвното ми е ниско  Crazy
Бързо оздравяване на Тедо  Hug

# 633
Оставих Надина на балет,преместили са часът от 6ч вечерта защото вече е в голямата група-никак не ми е удобно,но като иска да ходи ще трябва всякакви въртели да правя. Сега с Никола се прибрахме за час и после ще ходим да я вземем.
Днес сутринта Никола си влезе сам без да плаче,но точно както си мисли марти и той го направи заради мене само,но после като го взех ми каза че е бил много тъжен цял ден и искал да е бебе за да не ходи на градина.

# 634
  • USA
Ох, като ви чета съм много благодарна, че Кристиан ходи с желание на детска градина и му харесва там.

Днес пак говорихме за Дядо Мраз и той ми обясни, че първо щяла да дойде пуйката и после Дядо Мраз.  Joy Явно нещо за Деня на благодарността са си говорили и той си представя пуйката като герой някакъв.

# 635
 Laughingпуйка герой .......
Леле Никола ме гръмва с коментартите си ,милото мишле, явно страда.Яна дано скоро да свикне и да ходи с желание ,а не по принуда Peace
Извеждат ли вашите деца в градините??Днес цял ден беше страхотно , моята приятелка каза че пак не са изкарвали нашата група  #2gunfire

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 19:23 от kami27

# 636
Да Никола го извеждат и сутрин и слетобед сега,но Надина само слетобед а вчера и слетобеда бяха в стаята.Имали са много мероприятия и така,но аз недоволствах.
Така да направят мероприятия хубаво но при това време трябва да ги изведът.
Според мен при Никола идва проблема,че не общуват децата по между си както си трябва.Виждам ги навън стоят на пейката и почти не си комуникират,неразбирам защо така.Все гледам да го наблюдавам преди да го взема,но още невиждам да е завързал приятелство.Има ли такива ще е по-лесно.

# 637
Яна миналата година и аз забелзях такова неща- децата страняха едно от друго ,някак бяха като чужди .Когато питах Еви има ли приятелчета там , тя все казваше да - Бобо- а това момче е от нашата площадка ,израснали са заедно.Догато сега вече изброява всички дечица и за всяко казва нещо.Явно и на тях им трябва време да се опознаят  Peace

# 638
  • USA
Определено им трябва време на децата. Кристиан от тази година си има приятели и то деца, които познава поне от 1 година. И винаги предпочита българските си приятелчетата от площадката, с които са израстнали. Също ми прави впечатление, че децата които са по цял ден на градина са си по-близки от тези които са до обяд.

# 639
Цитат
Марти , на Говедарци къде спахте ,има ли сайт?Ти къде роди вторият път???

една вила извън селото, в посока към ски пистата, "Бар шишарка се казва"  Laughing. Приятна е, с хубаво дворче, стаите са новички и чисти, със сателитна, тоалетна и баня към всяка стая, но няма хладилник. Ресторантът е отделна постройка в двора.

Раждах в Шейново, при д-р Чалманов, ти в МА ли ще си пак?

# 640
Ами май в Шейново ще раждам, нооще не съм решила на 100%.Исках детето да е при мен постоянно , но пък тези със стволовите имат други условия , та така.

# 641
Здравейте!
Днес изведох Дели сутринта, той започна да мрънка и да плаче за баба си. Мислех си, че има нужда да е с мен, да навакса, но не. Заведох и го при майка ми и отидох да правя компания на мъжа ми докато работи. Там успях да се разходя, отидох и до Джъмбо.
Иначе Дели кашля, през деня много рядко, но като легне се засилва. Давам и от двата сиропа- и от този с варените ябълки и др. и този с ряпата. Аз също ги пия, защото вече почти месец не спирам да бухам. Най- ми е трудно сега с разходките, защото той все при децата иска да играе, а аз все пак се опитвам малко да го изолирам заради тази скарлатина.
В събота живот и здраве ще ходим до Банско. Дават го 18 градуса и си го представям много приятно. Дано! Ще бъдем доста голяма компания, май над 20 човека се оформяме. Вечерта е запазено в Молерите.
Дели също не ги водят много. Сега в това време да, след четири, аз обаче тогава си го взимам. Но само леко да застудее и не ги водят. Много глупаво ми се струва това.

# 642
 waveyЕхо, привет. Минавам за едно здрасти пак. Върнахме се от Русе, а утре отиваме пак до Сапарева баня. Голям ми е  кеф с тази почивка, Мимко доста ме слуша, а и прекарваме доста време заедно.
Днес в Борисовата градина видях на Вики мъжа й и Вероника. Така ги загледах и им се усмихнах, че сигурно ме помислиха за луда    Laughing
Прегръдки на всички и до скоро  Hug

# 643
здрасти Мими   wavey
Ние пак сме ранобудни   Laughing Много се ядосвам на закуската на Ева сутрин- иска постоянно филии ,но ги дъвче по час и издивявам  Crazy Ета я сега зяпа майстор Мани , а залъка си стой в бузата й  Rolling Eyes
Яна, цяла сутрин ви сънувам - теб и семейството ти  GrinningВие с мъж ати правехте нещо като разчистване вкъщи ,а аз бях дошла да гледам Никола.Трябваше да му дам да яде и това което му давах беше кофичка кисело мляко , възхищавах му се как я яде ,защото Ева не вкузва такова  Laughing Hug
Днес мисля да правя мъфини някакви и сега ще погледна да си избера някои.Ама ми се ядат и солени и сладки  Flutter
Приятен ден на всички   bouquet

# 644
И ние гледаме майстор Мани Grinning
Мъжът ми вчера ми каза, че задника ми е пораснал повече от корема Mr. Green Казах му, че изобщо не ми пука и че има време и ще свалям. За пръв път в живота си се отпускам с яденето.

Общи условия

Активация на акаунт