Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ДУ
Снощи всичко върви по план давам на кучето през 4 часа по 50гр храна по заръка на вета,в 21ч Ради шумоли нещо в стаята на кучето,отивам а той му дал да яде пълна кофичка с храна около 300гр Shocked Twisted Evil ужас добре че доктора беше бил инжекции и бях дала хапче,та успя да понесе стомаха му храната.Как се карах 15мин конско четох насълзиха му се очите на Ради,незнам дали разбра но бях откачила от страх.То остави че е болен ами от толкова храна може да му се обърне стомаха и да даде фира за 10 мин.
Още спят сега като станат ще видим какви бели ще сътворяват #Crazy

# 646
  • София
Миличкия Ради  Hug

Ками - какви изисквания имат от крио сейв за мястото на раждането и къде стои бебето? Аз с тях замразих и нямаше никакво значение, през нощта си дойдоха в окръжна. Променили ли са нещо? Сънят ти ме разби  Laughing

Яна, така е - трябва им време да станат приятелчета с децата в групата.

Кая от този модерен балет голям танцьор стана. Снощи съм се смяла с глас какви чупки прави на циганската вечер на Великолепната шесторка.

# 647
оо Галена и вие ли сте имали представление снощи на Шесторката.Ева се побърка от танци  Laughing Heart Eyes
Ами явно нещата от тогава са се променили, защото сега не идват в Окръжна  Thinking За Майчин дом ми искат 400 лв таска освен всичко друго.В Шейново достъпа е свободен.Иначе там бебето ти го носят за 3 часа за кърмене, докато в МД Ева беше постоянно при мен.

# 648
  • На края на вселената!
Аз да се поФаля. Днес няма и помен от вчерашното "не мога да си поема въздух и безспирна кашлица". Кашлям рядко и за по две изкашляния съм ОК. Хрема почти нямам, а вчера беше доста.Пресипналият ми глас вече е нормален. Само един път пих хом. лекарство. За сметка на това не дадох пари за Вентолин и още някакви други изписани от джипито ми  Mr. Green

Надявам се Марк е добре, Ради също  Hug

# 649
Добро утро!
Аз ей сега тръгвам към Галя че Никола си кашля вече по-сериозно.
Ками той пък точно млякото спря да яде от седмица и аз немога да се примиря с тва,дори вчера хвърлих три кофички с изтекла годност.

# 650
  • София
Мими, радвам се, че си по-добре.

Дано и Никола се оправи скоро.

Ками, Мартина с много разправии успя да ги убеди в Шейново Валери да стои при нея. Тогава й бяха казали, че е прецедент, ама щом веднъж вече се е преборила, може да се пробваш и ти.

А за ств. клетки - те много не искаха да идват, предлагаха ми някакъв диск лекарката ми да гледа как става процедурата, за да я направи сама, но тя не искаше да поема тази отговорност и те се съгласиха все пак да дойдат. Тогава не вземаха никакви пари за това. Помня, че предварително ми дадоха комплекта за вземане на кръвта да е в мен, така че по което и време да започна да раждам, да съм спокойна. Но явно има промени оттогава.

# 651
  • sf
ДУ
Мими, браво,че си под-бре.
Стискам палзи и за Марк.
Аз днес ходих до Манастирски ливади-за 1мин работа загубих повече от 2 часа в трафика  ooooh!
Сега готвя,после отивам за ВИко и ще го водя при танковете докато кака му свърши училище.
Другата седмица свеки е отпуска и той няма да ходи на градина, мъжо едва го трае вкъщи обаче  Confused

# 652
Да, Ками, Валери си беше при мен и през деня и през нощта, само за 15 минути за къпане им го давах. Имаше разправии, но те по-скоро бяха с един от неонатолозите. Аз му казвам "искам бебето да не пие АМ", а той супер злобно ми отговори "ами вашето дете като реве от глад, аз ще забраня да му дават АМ" ... и от там като се почнахме. Аз дотогава не държах 100 процента да си е при мен, просто исках да го взимам по често включително и през нощта. Този обаче ме амбицира, карахме се известно време и накрая му казах, че или ми дава бебето или се самоизписваме на секундата. Той ми каза, че не можело да си тръгваме, с което още повече ме ядоса та му обясних надълго и нашироко в какви случаи могат да те задържат принудително в болница в БГ. Тогава този влезе вътре да викне шефката, аз тъкмо се бях приготвила за втори рунд и излезе някаква страхотно положителна и приятна жена, на която с две думи и обясних, защо искам бебето да е при мен, тя само ме пита не искам ли да си почина, аз отговорих не и въпросът беше решен...Препоръчвам ти да говориш лично с нея, защото там явно царят дава, пъдарят не дава

На крио сейф им беше много лош договора,не знам дали са го оправили сега. Всъщност договорни отношения възникват не с крио сейф, а с групова практика и от там произтичаха още куп недоразумения. Иначе те са си банка на шейново на практика

# 653
  • На края на вселената!
Марти, браво, че си се преборила в Шейново  smile3501 Шапка ти свалям за смелостта!

# 654
# 655
Добре де Марти, на теб веднага ли ти слезна кърмата ???С Ева имах кърма на третият ден  Rolling Eyes, дотогава си я хранех с АМ и й давах малко коластра ,но тя сучеше много малко и вяло. Аз не мога да се карам с лекарите , страх ме е  Embarassed

# 656
  • София
Добър ви ден. Hug

Ками, спокойно. Можеш да помолиш да ти оставят бебчо за по-дълго време /за Шейново говоря - странични наблюдения върху ВИП стаите от преди месец са това/.  Не на всички бебчета дават АМ - само на тези, които са спаднали повечко или качват по -малко от очакванията им. Peace Понеже и двата пъти раждах в Шейново, не съм сигурна какво точно е имало за ядене, но в 15.15 родих, в 19 ми донесоха Виктор и това ни беше първо кърмене. Добавки не му даваха, нито веднъж не дойде с шишето АМ, а аз се бях притеснила дали му стига и щях да си искам да не са ни пропуснали нещо. Crazy Общо взето зависи на какъв лекар ще попаднеш. Peace Hug

При нас нищо ново. Училище, градина, хреми, кашлици, в къщи и отново...

Лек ден. Hug

# 657
Ками, не че съм Марти, но да ти отговоря. Природата се е погрижила ти да можеш да изхраниш бебчето си. Ако през цялото време  е при теб и  даваш, когато пожелае, няма начин да гладува. Детето след като се роди известно време няма нужда от храна и  това, което майката може да му даде е напълно достатъчно. Стига разбира се всичко де се развива нормално. Да не сте отделени, да се кърми на поискване. Ако се притесняваш може да попиташ консултантка по кърмене.

# 658
Бубе  HugТи къде си раждала???
Марти, а ВИП стаята самостоятелна ли е??Има ли и отделен сан.възел.Другото което ен ме кефи на шейново е общата баня.В майчин дом бяхме по две родилки в стая и всяка стая си имаше баня и тоалетна.

# 659
  • София,
КАми това дето го описваш за Шейново беше някога, когато раждах там Ицко, но после доколкото си спомням през 2003 - 2004 му направиха основен ремонт - стаичките ги направиха двойки със санитарен възел, но не съм съвсем сигурна в това де, кумицата ми ражда по това време и каза че нямало нищо общо с това което е било когато аз съм била там. Но как е в действителност Марти май най прясно е била там Peace ще каже   Peace
Аз днес ходих до КАТ, а после и до общината, мислех че ще вися там цял ден, но свърших изключително бързо, за няма и половин час, остана ми само да прехвърля и Каското на мое име и да дапочвам да карам Peace.
Ходих и до университета да се видя с един преподавател за един проект, а после и в библиотеката да търся един учебник, а вероника седна на един фотьол в началото при едни лелички, ама е голяма клюкарка - за десет минути им беше разказала цялата ни семейна история Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт