Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Така е то, тайни няма да имаме вече...

http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ - за който разбира английски, аз се смях със сълзи наистина!

# 661
Ками, раждах в Тина Киркова. Там не само ти позволяват бебчето да е при теб, ами е задължително. Само първата нощ правят компромис. Поне тогава при мен беше така. Като цяло изобщо не съм доволна от болницата.

# 662
Дани , моя приятелка роди преди два месеца там , няма баня и тоалетна във всяка стая  Peace
Извинете че оспамих темата  Embarassed

# 663
  • София,
 М може може, ама това е много гадно. Дори в ТК където условията ми се сториха отврат всяка стая макар и мизерна си имаше санитарен възел  Rolling Eyes. сори и аз за спама Tired

# 664
  • Асеновград
Ама като вземете така да се извинявате , ми иде да ви нашамаря  Mr. Green.
Едва ли някой се дразни , че не пишете стриктно и точно по темата , ние / особено аз / се вълнуваме за вас / бременните /, искаме да знаем как сте , какво ви притеснява , какво ви радва.
Тедо не успя да се качи до горе , даде фира на първия етаж , постоянно иска да кисне там и Гошо го е оставил , че е по-лесно , вместо да го убеждава да се качи вкъщи.Много се дразня , неудобно ми е да е всеки ден там.

# 665
Били  Hug Не му се сърди на човечето ,явно долу при каката му е по забавно( ако тя му обръща внимание).Аз забелязвам че напоследък Катрин някак се дразни да играе с Ева- пораства явно и не й е интересно.Разбирам я напълно.Ние със сестар ми имаме разлика 4 години и имаше период ,в който много се ядосвах че трябваше да я мъкна някъде с мен или да я занимавам с нещо  LaughingНо пък после когато порастнахме станхаме неразделни  Heart EyesСега ми липсва много това време. Rolling Eyes
В края на краищата направих само солените мъфини , нещо ме домързя.Сутрин съм доста дейна, следобяд отпадам и нищо не ми се прави

# 666
  • sf
Аз и двата пъти раждах в Тина Киркова,като първия съм по-доволна, но и втория не беше чак толкова зле. Санитарния възел беше между две стаи. Вико се роди в 3:30 през нощта, а към 6 вече ми го дадоха и не си го взеха повече  Joy е,вервайте ми искаше ми се да го вземат поне за час-два ама нъц!  Joy
Днес съм доволна от деня, като сме си само двамата и много ме слуша.

# 667
Вики и при нас е така, вечер когато се върне мъжа ми настава постоянна драма, карат се двамата, тя реве защото е уморен а,главата ме заболява ooooh!Вече не иска да спи вкъщи наобяд и вечер иска да ляга в 20.30.Но пък сутрин се наспива до 7.00 и изкукуригвам  Laughing

# 668
Аз утре ще съм с двамата,а Никола и в петък ще го задържа.Днес не е кашлял в детската,но нищо не е ял нищо.Немога да проумея как издържа.Надина пък е с много влошен дерматит.Галя днес ми даде и за двамата лекарства и ми записа този път хихи и каза утре да ги наблюдавам за реакции.Дано помогне най-вече за дерматита на Надина защото е голямо мъчение,чеши се до кръв и ни кремчета ни нищо не помага.Учителката на Никола ме ядоса защото аз й казах че ще го задържа само в четвъртък и ако преценя че е добре ще го пусна в петък,а тя ми казва ако ще го оставям да го оставя направо 4 дни да съм сигурна че ще е напълно добре.Аз не се сдържах и казах че аз ще го задържа ама каква полза като го пратя пак при болните здрав.Тя се сепна първо,а после ми каза че затва ставало така щото родителите не сме си доизлекували децата и ги пращаме недоизлекувани.Че здравето им на децата е най-важно,да важно е но тва е омагьосан кръг ако искам да е здрав не трябва да го пускам въобще на градина и той как ще свине въобще,тъкмо два дни не плака.Както и да е,всеки си гледа него в системата.
А той днес ме пита ''мамо аз нали не съм глупак и бебе?'' И аз веднага казвам ''кой ти каза че си',а той ''Вики'' и аз незнам сега какво да отговоря защото се почва и знам че децата си говорят такива неща ей така като добър ден.Убедих го че не е глупак и бебе и поговорихме,неискам да се научава да говори така но как ще стане.А и като имам едно дето обижда по същия начин чудя се,той е друг по-чувствителен.

# 669
  • Асеновград
Там е работата , Ками , че не е при каката.Каката му е първа братовчедка , с нея проблем няма , обаче на първия етаж съседите са просто съседи , тяхното дете е на 8 , а Тедо е още малък , иска си възрастен около себе си , обръща им къщата с краката надолу , и детето не го иска напоследък по същите причини , които ти описваш - скучен му е , дразни го.А аз се ядосвам на баща му , че се предава лесно , после аз ще ходя да си го взимам и да се извинявам за бъркотията , която е създал.
Милия Никола , наистина е много чувствителен  Heart Eyes.

# 670
  • София
И в окръжна бебето е денонощно при майката, там по принцип не разрешават АМ и вода. на мен товеа не ми тежеше, напротив - така по лесно свикнах още в болницата да не се страхувам да държа бебето, да го вдигам, посвикнах с кърменето и т.н. 2007-а вип стаите бяха с една баня на две стаи. Знам, че после правиха някакъв сериозен ремонт но не знам какъв точно.

# 671
  • София
Цитат
Марти , на Говедарци къде спахте ,има ли сайт?Ти къде роди вторият път???

една вила извън селото, в посока към ски пистата, "Бар шишарка се казва"  Laughing. Приятна е, с хубаво дворче, стаите са новички и чисти, със сателитна, тоалетна и баня към всяка стая, но няма хладилник. Ресторантът е отделна постройка в двора.

А цени може ли?..

Тази нощ Давид се изтъркаля от леглото...  Crazy Махнахме му предпазната мрежа преди няколко седмици, че само я използваше за шведска стена... как успя да се изтърколи - не знам, викаше ме да го вдигна... а най- забавното е, че на сутринта изобщо нямаше и спомен, че е падал...  Crazy

# 672
и аз харесвам Окръжна болница и като база и като отношение,но заради Крио сейв няма да мога да родя там.
Утре мъжа ми заминава за Велико Търново- аз му викам , да не вземеш да караш на аварийни като те привикам да раждам след ден ,два  Laughing
Никола е много мило дете  Heart EyesАз се страхувам от детските приказки по принцип.Вчера на една площадка, едно момиче на 4 години започна да казва на Ева че ако не спре да играе в къщичката ще умре  Shocked Като чух скочих и веднага започнах да обяснявам на Ева че това момиче се майтапи, тя пък ме апострофира - "не , не е майтап, аз мога да умъртвявам хора  Crazy "Майката седеше на една далечна пейка, изобщо не чу нищо  Rolling Eyes
Ммм Били ,кофти положение  Laughing,но все пак ако имат нещо против съседите ще си кажат  Grinning

# 673
  • София
Така е то, тайни няма да имаме вече...

http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ - за който разбира английски, аз се смях със сълзи наистина!

rotfImao rotfImbo Якоооо...

Ама като вземете така да се извинявате , ми иде да ви нашамаря  Mr. Green.
Едва ли някой се дразни , че не пишете стриктно и точно по темата , ние / особено аз / се вълнуваме за вас / бременните /, искаме да знаем как сте , какво ви притеснява , какво ви радва.

Ама ние задължителна тема за разговор ли сме имали?

На мен също ми е приятно да слушам "бременните" разговори... миличко някак... и тайничко се надявам (вече не особено, ама... все пак) някога тази информация да ме касае / да ми е от полза...

# 674
  • USA
Ками, кога ти е термина?

Общи условия

Активация на акаунт