Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
На 9-ти декември Велина  Grinning
Еви ляга, а ние ще печем на балкона риба,така мис е яде ,но си представям после какви киселини ще имам  Whistling

# 676
Добро утро!
И така днес съм с двамата,снощи дадох лекарствата.И имаше влошаване и при двамата още през нощта.Не съм спала,Никола кашляше,а Надина се буди поне 4-5 пъти.Сега ще чакам да стане обед да звъня на Галя и тя каза,че евентуално мога да давам Проспан.Изведнъж както само покашляше започна да кърти с кашлицата Никола.Мъжът ми се шашка как така се влошава нали незнае за хомеопатията,иска д аходя на лекар.Обаче мен ме е страх да го водя при педито кой знае какво ще открие и ще ми каже.Ще видим,дано се оправят.Инъче от сутринта се бият и се карат,трудно ще избутам тези дни.

# 677
  • София
ДУ
Яна днес не ги води при педито,утре най рано.Много добре е станало при вас Hug
При нас като станат и кашлят иначе имат подобрени през ноща.Аз нещо съм изнервена снощи си и поплаках,пак съм май в депресия Confused
Вчера правих упражнения,имам мускулна малко.

# 678
Като бях при Галя й казах,че все си казвам  децата няма да боледуват,че аз няма да боледувам,че сме здрави и държа тази мисъл в главата си.А тя ми отговори,че трябва да се приеме болестта,че тя изчиства,подготвя.Че няма защо да я отхвърлям или да се плаша от нея,а когато дойде да я допусна.А аз все им повтарям ''ние в къщи сме киборзи и не боледуваме'',явно трябва да го променя.  newsm78
Иве поневреемто е що годе хубаво,излезте да се разсеете.Макар че то едно излизане е с децата.Аз като свикнах на свободно време сега ми е мъка направо с тях,ама какво да се прави.Поне сега оценявам всеки момент когато са на детската,много неща не ми харесват там но гледам да не се замислям вече толкова,че ще изтерясам инъче.

# 679
  • sf
ДУ
Днес всички сме почивка. Ще видим какво ще измислим.
За уикенда мислим пак да сме на Велинград, на мързел в басейна преди да почне гърча.  Joy
Ако има желаещи да свиркат.

# 680
  • София
Вики мерси Hug ние сме по вътрешните басейни не се каляваме,а се топлим
Яна ти на какъв спорт ходеше по едно време?

# 681
  • sf
То басейна е 38гр,а и навън сега е топло,та не се усеща студ.Ама вие си знаете,де.
Чудя се следобед какво да го правя Вико, почна да ми писва да обикаляме насам-натам.

# 682
Аз ходих на каланетика.Сега от другата седмица мислих с една приятелка да тръгнем на комбинирана гимнастика във Васил Левски.Понеделник,сряда и петък има от 10ч и от 11ч сутринта.Обаче мен ме мързи нещо до там да ходя а и имам кормуване преди това.Аз най-си обичам на фитнес кой каквото и да казва,чудя се дали когато ми е удобно да не си тръгна и до нас има.Лошото е че ще съм сама пък и с тия дето ходят там,брр.
Уикенда сме на рож. ден на детето на кумата,в неделя може на Зоото.

# 683
  • София
Я кажи каланетиката има ли файда от нея?

# 684
  • София
Много хубаво сте се замислили за спорт, на мен много ми липсва да правя нещо, но засега само със замислянето си оставам. А и, Иве, по-добро от това срещу депресия няма.

И аз почнах нещо да се депресирам, защото на 4 декември имам един изпит, за който хората учат поне по 3 месеца, аз още не съм прочела и 1 страница, а служебно ни задължават да го държим и като ме скъсат, ще ме е срам...По този повод всяка сутрин си навивам часовника на 6 ч. с надеждата да почета преди работа, но като звънне, хем не ми се спи, хем не ми се става, а ми се гушка при Кая и мъжа ми и така си лежа около един час  - броя до 100, после до 60, после още един път до 100 и накрая нямам избор да не стана защото ще закъснея.

Кая вчера ми разказа, че като вървят от тяхната група към музикалния салон, казвала на Никола “Горе ръчичката, горе ръчичката!” и той я слушал и си държал ръчичката горе и я смъквал чак когато стигнат в салона. Попитах защо и ми обясни, че защото Евичка искала да го държи за ръчичката. Аз й казах, че Никола има две ръчички и могат едновременно и Кая и Ева да го държат – да, ама им били казали да вървят по двама.  LaughingЗагрижих се аз за Никола и попитах той за кого иска да се сържи, според Кая искал да се сържи за нея, така че всичко е наред. Wink

# 685
Ей немогат да го разделят жените в групата тоз хубавец Никола,голяма конкуренция има Кая виж колко е изобретателна.  Joy Много се радвам като чета,все пак имат някакви нормални отношения децата в групата ви и това е много хубаво.
Галенче така е много трудно се учи в нашето положение,просто не са нив това мислите и енергията.
Незнам дали има ефект и какво има ефект вече,на мен ми доскуча и ме домързя.

# 686
  • София,
ДУ и от нас
И ние сме си в къщи, рано сме станали и се чудим какво да правим, то аз не че нямам какво да правя ама и мен така ме мързиии  ooooh!.
Сега точно се чудя дали да не се обадя на фризьорката и да отида на фризьор newsm78, да си пооправя малко прическата. Ще взема верно да и звънна и без това ми се излиза навън, само чакам да донесат хранат от Ози, но при нас много късдно минават и все се ядосвам,  Twisted Evil.
Никола наистина е много търсен, как ще го разделят  Joy.
Иве каланетиката е доста добър и интензивен спорт и добре оформя тялото, ти така и не ми изпрати упражненията  Sick. Не че съм тръгнала да ги правя де,  Mr. Green, ама може и да реша, да се запаля Crossing Arms. Днес нещо не съм във възторг от диетата и се чудя аз ли греша някъде. Днес след белтъчния имам плюс  Sick

# 687
  • София
Давид пак се озова на пода посред нощ - ще връщаме мрежата, видяло се е. И се и напишка през нощта, след падането (доста по- късно, де) - а това пък не му се беше случвало от повече от месец...  newsm78 мислех, че съм приключила с тази страница...

# 688
тази пък Ева коя е сега  Laughing Никола през нощта подържаше 37.8 и днес си е вкъщи. Гърлото му не е червено и не знам от какво е Т. Първо си помислих, че е от това, че вчера си премаза пръста на вратата и е подут и син, обаче като звънах сутринта на госпожата, каза, че съм четвъртата, която й казва, че детето е с Т, та ясно какво е. Сега няма Т и е весел...питах за Ева, версиите съвпадат Laughing казва ми :тя е една много мъничка и иска да ме държи за ръчичка, и Кая не дава, Ева се разплака, после аз я хванах за ръчичка и се успокои: ooooh! да им имам проблемите

Цитат
Добре де Марти, на теб веднага ли ти слезна кърмата ???С Ева имах кърма на третият ден  , дотогава си я хранех с АМ и й давах малко коластра ,но тя сучеше много малко и вяло. Аз не мога да се карам с лекарите , страх ме
Вторият път си поисках бебето да го кърмя още на родилната маса. Те ми отговориха разбира се, че няма с какво, аз им казах добре. Валери като засука веднага ми тръгна коластра, естествено не пропуснах да го отбележа (много ме дразнят привичките им в болниците, трябва да им се молят жените едва ли не за някакви съвсем нормални неща). Ками, млечните жлези са като другите жлези - стимулират ли се, произвеждат. Бубето го е казала много точно - всичко, което му трябва на бебето първите дни е една чаена лъжичка коластра, способна си да му я осигуриш, повярвай ми. Трябва само да го кърмиш при първите признаци на глад - размърдване, отваряне на устичката, събуждане. Желателно е да е по-често кърменето от три часа и да има нощно кърмене - това за да може да се стимулира достатъчно добре лактацията. Ако бебето спи на по-големи интервали, дебни го за леките фази на сън и го кърми, спейки. При всички случай гледай да имаш поне 10 кърмения на денонощие с не по-кратка продължителност от 40 минути...общо взето животът е кърмене първия месец Laughing Аз те съветвам да не даваш адаптирано мляко, защото има голяма вероятност да влезеш в едни филми, от които се излиза с ранно отбиване на детето.Разбира се има и изключения, но са много малко. Ти се беше допитвала до Христина с Евичка, ако не й пазиш номера, ще ти го дам дах й звъниш пак

Кати, 40 лв

# 689
  • София
Бързо стабилизиране на болните. Hug

Кати, случва се.  Hug
И при нас ако не е барикадиран с възглавници /а и с тях/ Виктор си пада почти всяка нощ. Вече постилам по едно дебело одеяло на пода, та да тупва на мекичко. Понякога се плаши и идва при нас, понякога сам се качва и само измрънква че е паднал. Мен ме е страх големия да не полети от втория етаж. Всяка нощ има по един заклещен или преметнат от невъзможни места крак. Как спят тези деца и кога ще спрат да преживяват всичко. newsm78

Всеки ден след преяждане се каня да започна диета, всеки ден си мисля какъв спорт да подхвана и дотук нищо. Станала съм много слабохарактерна и не се понасям. Tired

Трябва да мисля подарък за РД на Гого, а той иска само поредните коли. Трябва ми нещо по-различно и интересно. newsm78

Лек ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт