Тръгна вече на детска градина ЮЛСКАТА дружина!

• 21 191
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вико баща им ги гледа,аз пиша едни документи на компа.
Яна колко даде?Аз също откачам като и двамата са болни и трябва да давам 5 вида лекарства.

# 196
Верно ли може да е от лекарството?След 9ч. почвам тъй или инъче да звъня на Галя.
Ами обадих се и на инструктора хем да отменя курмуването за днес,той каза че за първи път толкова се бавят листовките и ще ходи да проверява там,еми то като за мен едно нещо няма да е лесно.

# 197
  • София
Сега има ли Т?разбира се че може от л. да е,ако е от него е чудесно,за хомеопатията Mr. Green
Ти нали мислиш положително Яна за изпита? Wink

# 198
  • Асеновград
Добро утро ,
пратих Тедо на градина , два дена вкъщи не се влоши , дано му се размине и там.
Уж не иска да ходи , а снощи като взе да разправя за децата.Напоследък много си играе наужким , онзи ден с мишките , вчера беше в детската градина и ми разиграваше някаква ситуация , преди не го е правил.
Миличкия Никола , умрял от глад , ти носиш ли му нещо да хапне веднага , още по пътя.Дали ще се отпусне да яде , ако свикне повече там?
Тедо понякога ми казва , че за обяд имали "ляп" , което означава , че само това е ял.Какъвто беше ящен като малък и не отбираше , сега започва да прилича на майка си по капризност.Има неща , които знам , че ако опита , ще му харесат , но няма сила , която да го накара да опита.
И Яна , стига с това ниско самочувствие , всички правим грешки и въпреки многото грешки , които ще допуснем , децата ни ще пораснат прекрасни хора.Я ме виж мен , нашите , ако знаеш колко грешки са допуснали с мен , пък сега каква съм и умна и красива  Mr. Green, е малко по-скромна , отколкото трябва.
Децата ти имат нужда от по-уверена майка.Надявам се , че не прекалявам  Hug.

# 199
Ми подържам някакъв позитивизъм и самочувствие,но на моменти почивам и се свивам.
Мани Иве,дадох три дни в повече от което е трябвало,ама не можех да се и свържа с нея за разяснения уикенда.
Да Били,сутрин го закусвам,а слетобед още като излезе от стаята и почва да си иска храна и докато му обувам обувките вече яде.
Сега го гледам,закусва разни неща,няма темп.,в добро настроение е,че не е на градина.Но оичте му блестят и гласа му е пресипнал,мисля че може и от гърло да е,слетобед е педито.
Надина откак взеха да учат в детската повече неиска да ходи.Вече не се мотат из стаята като свободни радикали,постоянно се прави нещо,слетоед учат стихове и песни.Идва й в повече,всеки ден се пазари че не иска и нея едва пращам,а в училище какво ли ще правим незнам.Коя от вас беше с термин за водолей,тва ис е голямо предизвикателство с дете водолей,макарч е незнам вие сте с момчета при тях как е незнам.Ками и аз съм била бременна с твой термин и на Борянчето и като се сетя с корема зимата в снега като патица се клатих и никакво яке не ми ставаше.  Joy А пак зимата вече към 8-9 месец не можех да спа и по цяла нощт само се местих от хола в спалнята.
Там в детската им пускат костенурките нинджа на Никола и като го взимам той все иска пица.Та ще го водя на пица днес.

# 200
  • Асеновград
Знаеш ли , и Тедо постоянно разнася една книжка като табла и казва "Една пица , моля" , беше ми странно от къде е това , хич не съм се сетила , че може да е от костенурките нинджа  Laughing.

# 201
Говорих с Галя и тя ми каза че това е от лекарството,защото предозирането дава симптоми на грип.В смисъл такъв очистването става много ускорено в организма.Слетобед пак да й се обадя и да го задържа в къщи да не го пускам на детска.Казах й че се чувствам много виновна,че съм се объркала,обаче тя ме успокои и каза че щом е станало вече трябва да го приема и може би е за добро.Ох,дано!

# 202
Спокойно Яна, не се упреквай, имаш хиляди неща на главата.Ще се пребори дечко, щом и апетит има Simple Smile)))))))Какво каза за Т , ако вдигне да оставиш така или да даваш нещо ????

# 203
  • София,
Добро утро
И ние се оставихме днес в къщи,  Embarassed, а уж снощи приготвихме и дрешките и всичко. Легна, заспа никакви проблеми Crossing Arms, но в 12,30 се събуди повърна и пак легна, после в 4 корем я заболя та я гушкахме при нас цяла нощ и я топлихме, давах лекарство и и мина, сутринта пък стана с Т и така. Какво и става незнам нов вирус ли е, от стрес ли е нещо, за първи път ми се буди през нощтта с рев и неможе да ми обясни какво и е. newsm78 Пък не е имало нищо стресиращо, доколкото успях да разбера в градината newsm78, ама знам ли тя може вътрешно да го е приела. Сега ще ходим до аптеката да и взема една биогая и нещо за коремчето да и давам, дано и се размине. Crossing Arms
Яна и Никола да се оправя бързо, дано е от лекарството и да не вдига повече Т.
Велина изпита е по Бизнес предприемачество Thinking.
Ох, пак я заболя корема, май и аз ще я водя следобед при личната поне да я види, че така е странно само да я боли newsm78, а и неможе да обясни точно къде я боли Rolling Eyes, уж в областта около пъпа, по средата Sick

# 204
  • София
Е не е нормално така да се разболяват Twisted Evil Twisted Evil милите деца. Hug

# 205
  • София,
Е не е нормално така да се разболяват Twisted Evil Twisted Evil милите деца. Hug
Това си мислех и аз като те четох, какво им става и на твойте и на мойта, ей го и ние точно два дена изкарахме на градината Crossing Arms. Иве предлагам да си направим с тебе една домашна забавачница и да се редуваме да  си ги гледаме - какво ще кажеш,а? Малко сме далече ама аз ще се науча да я карам тъпата кола и готово Sick. Аз сериозно се замислям - то поне като боледуват да ги изкарват всички вируси навъднъж и да минава Twisted Evil

# 206
  • sf
МИлите деца  Hug всички да се оправят бързо!
Чак не ми се вярва да е от градината туй чудо. Дани, твойта само вчера ли беше ? Направо ад, ама си има такива периоди при някои деца. И моята боледуваше по едно време страшно много, аз и друг път съм казвала. ИМАче период всяка седмица беше с различна болест,ама мина. Тръгна на грдина и спря  Rolling Eyes

Отивам да печа чушки, пак съм на диета  Rolling Eyes

# 207
  • София
Хич не ти вярвам Вики  Whistling
Дани,моите не са добри "другарчета" Joy иначе съм много ЗА

# 208
  • София,
Хич не ти вярвам Вики  Whistling
Дани,моите не са добри "другарчета" Joy иначе съм много ЗА
А пък моята да не мислиш че е цвете Mr. Green, само когато я гледам пред себе си, ама обърна ли се и тя ги наготвя едни. Вчера батко и я учи на една песничка на английски, тренира за едно училищно тържество, и всичко е с мимики, жестове, учи я той, идват казват го, ние им пляскаме с таткото и те се гушкат щастливи, да ама дребната е хитра така захапа батко си по рамото докато я гушка Sick.
Вики два дена беше на градина - понеделник и вторник. Мислех че може и да е простинала в понеделник и бяха свалили чорапогащника и с един клин къс я бяха обули - беше умряла от студ .Вечерта ми пишкаше през половин час, а вода не е пила #Crazy. Но пък като вдигна и Т сутринта, вече няма съмнение че е вирус.
А ти кажи с какво започваш днес, какви са тия печени чушки? А вие диетата как я спазвате, рецепти откъде. Аз тук сега чета една книга за хранене при затлъстяване и се опитвам да готвя по нея. Та снощи правих една скумрия с домати на фурна и децата също ядоха, Ицко го заболя корем още снощи, но при него често се случва - той ходи все разгащен и червата много му простиват, изкарва го на разстройство, но като му дам ментови капки и се загравя и веднага му минава. А през нощта и тя като взе да реве от корем, замикслих се да не е нещо от рибата, но на нас ни няма нищо. newsm78
ВИлма добре че не си висяла цял ден на летището, ама то пък и да се върнеш три четири пъти до там хич не си е работа ooooh!

# 209
  • София
Е, стига вече, де, аман от болести!

Аз се чувствам много странно – изтръпнал ми е езикът и ме стяга главата отзад. Мерих си кръвното – 125/75. Не мога да разбера от какво е, но е много дразнещо.

Вие стрелците, по мое наблюдение над сестра ми, имате нужда от редовни пътувания и срещи с хора.

При нас също не може да влизаме вътре – само в коридора на първия етаж. Децата минават през една врата и влизат да си вземат пантофите от гардеробчетата. Звъним на един звънец, госпожата слиза от втория етаж и ги качва догоре. Според мен това е добре, само дето като чакат да ги вземем и като чуят звънеца, децата търчат надолу по стълбите да видят за кого идват, и госпожите трудно ги озаптяват.

И Кая си дойде в петък с чужди чорапки. Аз ги изпрах и ги върнах в понеделник на госпожата, на мен не са ми върнали нейните, ама здраве да е. А един ден Кая я бях пуснала с едно ново долнище и тя след сън упорито твърдяла, че това не е нейно и отказвало да го обуе. Laughing

Приказката ми звучи добре, ама оттук в работата тези сайтове ми излизат като забранени, ще пробвам довечера отвкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт