Коледна томбола-Гоблени

• 26 270
  • 571
  •   1
Отговори
# 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes да разведря малко темата  Flutter с два от моите подаръци от томболата

и

# 391
  • край Дунав
http://skorpions.multiply.com/photos/album/27#photo=23
С малко закъснение да се похваля с прекрасен подарък!   bouquet  Благодаря за удоволствието!

# 392
Ето ме и мен с подаръче. УиУи много ти благодаря! Този гоблен беше в следващите ми планове и много се радвам, че си уцелла моето желание.  Simple Smile Wink Sunglasses

# 393
Специални благодарности на Goody, която ми помогна да покажа своя подарък  bouquet

# 394
  • Sofia
Eто това са моите подаръци, успях да ги заснема поне с телефона  Peace

http://vessito.snimka.bg/tapestries/goblenite-mi.212166.21798009

Само едно снежно човече дойде на парчета  Sad Но ще се опитаме да го залепим и ще го покажа и него  Peace

# 395
Радвам се , че е пристигнал, Веси.Жалко, че има повреди по сувенирчето.Дано ти хареса и да си ушиеш нещата с удоволствие.

# 396
  Юхууу , получих си подаръчето и сърдечно благодаря на dauym  , много ми хареса ... довечера ще снимам и ще покажа  Crazy Heart Eyes

# 397
ей, пак ще съм последна с подарък

# 398
ей, пак ще съм последна с подарък
E не си последна Simple Smile
Искрено ви завиждам на дименшанчетата Simple Smile С удоволствие да си ги ушиета Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 13:35 от Sunrice

# 399
тогава една от последните  Whistling като миналата година

# 400
  • БЪЛГАРИЯ
моето подаръче отпътува.мило другарче най-късно в понеделник ще си имаш пакетче

Heart Eyes Hug Мило другарче, наистина си имам пакетче! newsm51

newsm44 И съм много, много, много... щастлива и доволна!  newsm44

( newsm47 Кат' си идва на негУ Асан- най- УбразУваното на къщата- шааа снима, шааа са Фалим, шааа гУ фръцкам... smile3533)

love001 Скъпа ми lili2024, само те моля да не се ядосваш от вида на органайзера- ще отстраним всички възможни щети, нанесени от Велики Български Пощи newsm11 !!! Ще се ползва "до дупка" след това! smile3521

На ощастливените  smile3501 ! Радвам се за всички- и получили, и неполучили... все още!  smile3503

# 401
ех значи така си и знаех.гадни са тези пощальонки и пощальони.само знаят да обещават "няма страшно нали е в противоудърен плик"да бе ще видим какво не му е страшното.ФинЕти много съжалявам.надявам се все пак да ти е харесал подаръка

# 402
  • Варна
Цитат
Юхууу , получих си подаръчето и сърдечно благодаря на danym  , много ми хареса ...
Радвам се 4е ти е харесало подаръчето, с удоволствие да си го ушиеш!

# 403
  • БЪЛГАРИЯ
       Stop Не се кахъри, мило ми lili2024! Щом сме живи и здрави, всичко е поправимо! thumbsup По-здравословно е да "гъбаркаме" с подобни "бели" ядове! Sunglasses
       Сега е ред на фукнята smile3534:

И понеже второто ми име е "Едно за гъз, друго за глава" Crazy... не изтърпях и го метнах! А пък и така ми се размириса под носа, че реших да го ушия докато не съм го изпасла! #Silly

# 404
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Страхотни подаръци, момичета!
Поздравления за тези, които са ги избрали!
Аз също още нямам подарък!

Общи условия

Активация на акаунт