Коледна томбола-Гоблени

• 26 797
  • 571
  •   1
Отговори
# 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy Joy финети се облизва, а деси ще пийне лУта рИкийка  Joy Joy

а наздраве и дано тоз лек излекува всичко болежки  Hug  Heart Eyes Hug

джи-бързак,  Mr. Green знаех си аз че ще се метнеш ... ама ако ти дойде на крака като на сис ще има да се свиваш  Whistling
и само за финети на ушенце да прошепна. "голямото момче" е половинката  Blush дЯцата си аз така лесно не отписвам  Wink

# 316
  • БЪЛГАРИЯ
     На печелившите "ЧЕСТИТО"! На останалите- топки... снежни!  newsm62
     d_h_ruseva, това "БУТИКОВ" ме размаза като масло върху препечена филийка!  newsm47

newsm20 ГАЛЛЧЕ, ЕВАЛА ДУШО! newsm20 За една бройка да си глътна граматиката! lovekiss ЧЕСТ е за мен да те познавам!!!  newsm10 Много мъжкарска постъпка, макар всичко да беше закачка, шега! Най- искрени уважения за жеста!  smile3501  newsm51

Ооооооооо, Гу(гу)т- е ле, гълъбе Hug... Яз, че съм ся Збъркала, Збъркала съм ся... newsm78  , ма те не сЪ ли "врло" пораснАлите ни дЕца, от най- гледаньите, от най- мазаньите bambam... Да си идва, че да га ЦУНЕШ (цуни и малечките деца!) и нагъльчиш!  Joy  smile3503

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 19:11 от ФинЕти

# 317
  • Варна
Здравейте момичета, ето и обещаните снимки Antoniabg  Hug

# 318
Честито на всички момичетата, които са получили подаръци! На големи красоти се нагледах! А пък като се ушият ... Grinning

# 319
ей, завиждам ви за подаръците.
Гудева, давай го мъж ти смело. така като ме гледаш със синята коса, дали съм срамежлива  Mr. Green

# 320
Много ви се радвам и за емоцията ,която ви е обзела и за това ,че искате да сте себе си и си струва,повярвайте да изживееме всяка минута така както  я чувсваме.Хубава вечер на всички!

# 321
Здравейте, момичета. Дойде и моят ред да се похваля.
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на vesito за прекрасната изненада.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 322
# 323
  • Sofia
Ха, тези от пощите този път много приятно ме изненадаха  Mr. Green

Тони, радвам се,че ти хареса подаръка!Наистина съм го избирала с желание и понеже видях, че преди време си харесала едно черно беличко гобленче, реших че тази финна мацка ще ти допадне   Hug

# 324
  • БЪЛГАРИЯ
      БЪРЗАК... , какво да кажа... ! БЛАГОДАРЯ!!! МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!  Kissing Heart Стопли ми сърцето! Радвам се, че съм тук, радвам се, че една чиста случайност и поредната ми прищявка ме доведоха при такива Хора!!! newsm51 Прегръщам те с много обич, Бързаче!  love001

Фотото е дело на безценното съпружеско тяло! smile3503... Пликът беше пристигнал, когато сe прибрахме, а нашите два "вампира" подскачаха в някакъв транс около него и крещяха "Мамооооо, имаш си подаръъъъъък... !". newsm62 А не са малки- на 16 и 12 г. са. ... Голяма суетня падна! rotfImbo

# 325
       Пликът беше пристигнал, когато сe прибрахме, а нашите два "вампира" подскачаха в някакъв транс около него и крещяха "Мамооооо, имаш си подаръъъъъък... !". newsm62 А не са малки- на 16 и 12 г. са. ... Голяма суетня падна! rotfImbo
Това ме развесели много . Чак започнах да обмислям идеята да изпратя  подаръка в понеделник.
Честито на всички получили. Весели моменти с изработката им Simple Smile

# 326
  • София
И моят подарък съм го приготвила за изпращане в понеделник, време е.

# 327
  • Plovdiv
Като гледам какво настроение ви е обхванало всички, ще взема и аз да се метна до пощата в понеделник! newsm78

# 328
за кръстницата, само най-доброто  Hug

# 329
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Страхотни подаръци, момичета! Поздравления!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт