Коледна томбола-Гоблени

• 26 797
  • 571
  •   1
Отговори
# 330
  • БЪЛГАРИЯ
за кръстницата, само най-доброто  Hug

rotfImbo А ти имаш ли представа, че и децата ми знаят за теб!!! rotfImbo И мине, не мине, и ги чувам да си викат "Айде бе, бързак!". Скъсвам се от смях и когато питат "А бе, мамо, к'во прай Бързака!". Ще каже човек, че от общата софра не ставате!!!  rotfImbo ... А пък познай кой налетя да "фъка" дребосъците... - манечкио! hahaha Ходи като сомнамбул по мене и само дудне: "Нали и аз може да бродирам!? Ще ми дадеш ли и на мен!?" Кине ми нервите просто... fight

# 331
че аз ако знаех да му бях пратила и на него нещо  Rolling Eyes

# 332
  • София
Съжалявам че не се записах  Embarassed,мислех че ис пращате нещо ушито,а нали съм схваната с две ръце не посмях да се запиша.Догодина да ме броите и мен да знаете,яко ви се посмях.Еле на някой луди като мен  Whistling(Финети,Здравчето,Гуди),абе за всички да е.Аз се мъча над едни кръстчета и не мога да го почна тоя гоблен и това си е  Embarassed,явно не ми се отдава,или съм смотана да го почна.Скоро май ще тормозя Донси да ми помага  Confused,разпрах го вече 4 пъти,да го и чудото  Twisted Evil

# 333
  • БЪЛГАРИЯ
че аз ако знаех да му бях пратила и на него нещо  Rolling Eyes

Да- да...  Stop Вноска за апартамент да му беше направила! Joy Малко ли са... - едно за него, две за мен Wink ... , и така...  Laughing

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 12:14 от ФинЕти

# 334
  • sf
Дидолинкееееее, нема да се даваш  Hug само да ми намалее работата и съм насреща,а ама нищо чудно да е чак селд НГ   Tired ама тряя се работи, получаваш ли си сметките  Joy

# 335
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Аз се мъча над едни кръстчета и не мога да го почна тоя гоблен и това си е  Embarassed,явно не ми се отдава,или съм смотана да го почна.Скоро май ще тормозя Донси да ми помага  Confused,разпрах го вече 4 пъти,да го и чудото  Twisted Evil

докато донси се освободи опитай така http://www.subversivecrossstitch.com/howto/anim.html  Hug

# 336
Ето и това няма ли да свърши работа

http://www.youtube.com/watch?v=mr_LfGr1v0E

Хубави подаръци,честито!

# 337
  • БЪЛГАРИЯ
      Фръц! Хвал! Нъц!

# 338
  • София
Благодаря ви,че ме подклрепяте,няма да се отказвам де,а и изгледах всички клипчета и линкове.Аз повечето неща схванах,не мога да нацеля от де да го почна и е голяма мъка-това от средата нещо на никъде,ма май го нацелих.Забравям че пия кръстчета и яко си разпарям  Joy А и нещо с прескачането ме няма  Cry.Просто не съм сигурна в себе си,ма ще си го мъча де.
Донси не не си получавам сметките,някой ми ги вади от кутията да му се невиди.

# 339
Офф на мене тоя месец ми е много натоварен, отворихме книжарница Simple Smile и сега е лудница.
Не съм си получила подаръчето още, чакам. Утре и аз ще пратя. Hug

# 340
брей че бързак  Hug

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

т'ва е 'щото са шили двама  Mr. Green

# 342
  • БЪЛГАРИЯ

Ааааа... не мо'я та стигна ба...  Joy

т'ва е 'щото са шили двама  Mr. Green

Баш си е така!  smile3521  Crazy

# 343
аз пък днес бях на базар, да продавам готови гоблени и им направих страшно шоу, то като ми писна и седнах и си боцках, а те ме гледаха като пребозало теленце  Shocked викам шапка да бях сложила, щях да изкарам сумати пари  baby_neutral

# 344
  • София
Ми да си се сетила Бързаче.Днес/пардон вчера/ бил деня на св Спиридон.закрилник на занятчиите.

Общи условия

Активация на акаунт