Коледна томбола-Гоблени

• 26 108
  • 571
  •   1
Отговори
# 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
започвам с най-важното: йоана_д; слънце златничко, пиши ЛС на лили проданова и дай номерчето Wink стават чудеса  Hug

джо, пепен, йоана  Hug

Доня Финя Етиня, духоубийка такава! Уже пора да се засрамиш, да спреш да спамиш, че и на чужди езици даже!!Не те е срам!! (тук летят плюнки, но не мога да ги докарам)
И да престанеш с убиВството на коледни и всякакви други духове! МЕсто при Ghost Busters  нЕма  Mr. Green Оти Я съм ги заела сичките: едната ми половина е с червения бански, а другата, по-убавата, е У другото лЕво.

и пак ще повторя, щото от сълзите в очите и щурците в ушите не си ФанАла най-важното:

Цитат
А ти, пий живителни жидкости и се оглеждай и ослушвай, както да си на прелеза на теснолинейката  

превод трЕбе ли, Али да?

И за протокола: спам е когато поста няма никаква връзка с темата.

# 436
Пепен е права, те са светъл лъч и много се радвам че ги има.Само не се променяйте разчитам на вас  bouquet

# 437
Честито на всички момичета за прекрасните подаръци!
Много коледен дух и настроение носят,личи си,че са избирани с внимание и вкус.Със здраве да си ушиете придобивките и да им се радвате!

Имам молба,дано не ви засегне,но Goody и ФинЕти,проблем ли ще е да си размените скайповете и да си комуникирате там? Ужасно е за четене този диалект и спам,унищожавате красотата на прекрасната тема...

На всички желая весели празници!
На мен ми е трудно даже да ги чета, после да ги осмисля. Затова просто ги пропускам. На който му е интересно да си чете. Ама чак пък светъл лъч.....

# 438
  • София
Хиляди благодарности на моето далечно другарче barbie   Hug Великолепен подарък!!! Ето, да се убедите сами:

Розичката от чантичката се изважда и се прави на гобленче, за първи път виждам такова нещо  Hug Момиченцето си го започвам още тази вечер  smile3508, нямам търпение да си го ушия.

Още веднъж - МНОГО, МНОГО благодаря!  Hug

# 439
Ох,отдъхнах си .Радвам се че пристигна  преди коледа вече се бях притеснила   Heart Eyes Приятно боцкане и да показваш етапчета  Hug

# 440
  • София
Ох,отдъхнах си .Радвам се че пристигна  преди коледа вече се бях притеснила   Heart Eyes Приятно боцкане и да показваш етапчета  Hug

Hug Бележката дойде още вчера, но се прибрах много късно и не можах да изтичам до пощата.
Задължително ще показвам, сега сядам да разделям конците  Hug

Съвсем не се е забавил, в България пратката пътува от 2 до 3 дена

# 441
  • БЪЛГАРИЯ
               Ехааа... Какво празнично и ведро настроение цари тук!...

Деска, радвам се за теб! Толкова чакане му дръпна!... Почвай, че да го видим готово!... Остава Бързака! Ослушвам се с нетърпение за радостните му крясъци! Споко, Бързаче, и теб ще те огрее!

Скъпи ми рожби, гушкам и цунквам всички ви!

( За любознателните и тези, които желаят да обогатят речевия си фонд, или искат да си припомнят Класиците, или просто им доставя удоволствие да се СМЕЯТ на гротескното... : http://elin-pelin1.alko-lafove-ot-opluka.tutmanik.com/
      Аз с готовност и напълно безвъзмездно ще помагам в превода и редакцията на затрудняващите се!)

# 442
я да се преброим, които сме още без подарък
1. Бързия

# 443
 newsm68 newsm44 newsm68 Имам си подаръциииии, имам си по-да-ръ-циииииииииииии!  Joy

Скорпионче,  newsm51    много благодаря за чудесните и мноооооого изненади! Ех, как се зарадвах като видях известието - с 300 се изнесох до пощата и обратно, снимах и сега да ви покажа, вижте само колко неща  Shocked цяло албумче си направих!  Grinning Ето една обща снимка, а от публикувания линк нататък са само снимчици на прекрасните неща, които моето другарче ми е изпратило и повечето, от които са вече почетно подредени!

http://antoniabg.snimka.bg/tapestries/koledna-goblenarska-tombola-2010.558204

Нещо със снимка не ми се получи, така че нея я слагам да се вижда, то и компа забива нещо точно сега, точно в този момент реши да се лигави  hit

Ех, че хубава емоция било това! И в тази връзка - кога ще има пак томбола  Embarassed

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 16:58 от antoniabg

# 444
1.Бързия
2.tuly

аз днес ходих до пощата и изрично питах има ли нещо за мен и ми казаха,че нямам никаква пратка.Нямам представа моето другарче от къде изпраща и кога /дали е изпратило до сега/, но се отчитам,че до днес следобед-нямам нищо.
Понеже виждам,че и моето другарче не пише,предполагам че не е получило и накрая ще издам - пратих на sayonara още в петък, но както и преди това писах, казаха ми,че пратката ще тръгне чак в понеделник на обяд... Rolling Eyes
Да му се невиди тия пощи как развалят изненадите....добре мислех да пусна по куриер,ама ми искат мобилен номер на получателя, а аз не го знам,а за да е изненада - не исках и да питам...ама май трябваше

# 445
спокойно, ще стигне  Hug просто са ни бавни пощите

# 446
1.Бързия
2.tuly
3.barbie ,ще стигнат къде ще ходат  Wink

# 447
О, tuly значи ще си имам подарък  newsm44.Тази вечер имам известие в пощата,но не знаех от кого е.Утре го вземам и ще се похваля  newsm51

# 448
ох,успокоих се....само дето напразно се издадох и развалих изненадата донякъде...дано си доволна,ако ли не-ще се поправя

# 449
Tuly и аз съжалявам че ще разваля изненадата, но..... joana-d изпраща на теб......  Confused А тя писа че е изпратила още на 10.12...........  ooooh!

Цитат
Момичета,какво да правя ?Моето другарче още не си е получило подаръка,а е пуснат на 10.12.2010?

Ако може Лилето да се намеси....  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт