Коледна томбола-Гоблени

• 26 163
  • 571
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Това ми напомня миналогодишната ми драма, пратката ми се върна въпреки, че другарчето ми ходеше през ден да проверява в пощата и са и казвали, че няма такава. Е, втори път пратих и разгеле пристигна...Така че спокойно, нещата ще се оправят  Peace

# 451
  • Plovdiv
1.Бързия
2.tuly
3.barbie ,ще стигнат къде ще ходат  Wink
4.tanit
...................... и аз на кофти опашката #2gunfire
Ама съм упорита и всеки ден питам пощаджийката  Embarassed

# 452
  • София
Ето го и Лилето.
За протокола да кажа проверих в системата ако може така да се каже , но за съжаление такъв номер даден ми от Йоана не се вижда.
Моят съвет:отиди до пощата и нека да ти кажат кога и как е тръгнало.
Много съжалявам за закъсненията ама има си доста работа момичета, но в рамките на ден два пътуват.
А за Бързака и Барби-отворете летищетата и получавате подаръци  подарък.   newsm62 newsm47

# 453
егати пощите....аз пратих преди три дни и е пристигнало, а за 12-13 направо нямам думи...
А Лилето защо трябва да се намесва, в пощите ли работи?
Ох, с моя късмет -нищо чудно да не пристигне нищо...Аз затова днес изрично ходих да проверя на колетно гише, но по принцип винаги съм си имала известия за колети, а и последния път на вратата дойде жена с тетрадка,в която се подписах,че съм известена,че имам колет /пристигна от София за 2 дни/, който взех на следващия ден след известяването...
Догодина ,ако участвам в томболата, живот и здраве, задължително ще пратя по куриер и ми се ще и на мен така да ми пратят Confused

# 454
кое летище, бе Лиле, моя е за Божурище предназначен  Whistling

# 455
Така! Остана да получават: Дж-то, sayoonara/ ИЗПРАТЕНО/, tuly/ИЗПРАТЕНО/, Aetera/ИЗПРАТЕНО/, tanit, Eminav, Barbie/ИЗПРАТЕНО/  Hug Ако съм пропуснала някой можя да пише!  Peace

tuly Лилето работи в пощата да! И може да удари едно рамо за проследяване...  Wink

Джо Бързия не е!  Peace

# 456
значи моя даже не е пратен  Cry пък аз се надявах като си дойда на 27ми да си го отворя

# 457
значи моя даже не е пратен  Cry пък аз се надявах като си дойда на 27ми да си го отворя

Confused Това е като инфо, което имам от темата!  Peace Все пак Надеждата умира последна!  Hug

Моя подарък пътува 15км /реални/ почти за седмица....  Rolling Eyes  Wink

# 458
ихаааа, ясно

# 459
За протокола да кажа проверих в системата ако може така да се каже , но за съжаление такъв номер даден ми от Йоана не се вижда.
Моят съвет:отиди до пощата и нека да ти кажат кога и как е тръгнало.

Лиле,това,което ти пратих пише на разписката,но днес ще се опитам да отида на място да видя какво става,ако може някой да ми каже.

tuly ужасно много съжалявам,че се развали изненадата,но аз ще съм благодарна и на това да я получиш
все пак   Praynig  Praynig  Praynig

# 460
 Ура ,Ура аз имам подарък. newsm68 newsm44.Момичета не се ядосвайте-последните ще станат първи с най-хубавите подаръци.Tuly огромно благодаря за всичко.Имам си много хубав и разнообразен подарък. smile3501.Имам от подвижната лампа за шиене newsm44 ,за която много се чудих дали да се включа в общата поръчка-добре че не съм-ти сякаш си знаела ,една ръчно изработена-изплетена  нежна бяла топка за елха-вече закачена,две комплектовки  за шиене,едната на черна панама-чудех се как да се пробвам и аз на такава,но вече ще шия  ,списание галерия-бродерия с коледни мотивчета и картичка с пожелания.
Благодаря ти още веднъж Tuly за хубавия подарък.За първи път участвам в тази игра и съм много щастлива.Нямам търпение до следващата.
На всички пожелавам весели празници.
Дано и моето другарче да получи скоро.

# 461
радвам се,че пристигна и че ти допада, дано и гоблените са сполучливи, за първи път виждам тази фирма - взех си и за мен един техен гоблен да пробвам, но видях "Мелницата и лебедите" ушит и ми грабна интереса,много красив беше и реших да ти взема и на теб,въпреки че си почитател на кръстатия бод Wink...С интерес ще чакам след време да покажеш етапчета и завършен вид...

joana-d, дано да пристигне, въпреки че много ми е чудно на какво се дължи това забавяне Rolling Eyes Ако пристигне пратка - веднага ще пиша. Не съм знаела,че ще ми се праща изненада от Русе, майка ми преди две седмици беше там, можеше да я вземе  Laughing / шест години съм живяла и учила в Русе,страхотен град/

# 462
Tuly,аз ще си ги ушия с удоволствие и двата. Не съм почитател само на кръстатия бод-шила съм и гобленов ,и 1:1,просто кръстчетата ги открих като се записах в този форум и ми станаха интересни като нещо ново.Дано си получиш скоро подаръка. newsm10

На моето другарче -в София -колета стои в пощата от 18.12.10. Който иска подаръци да отиде и да си ги вземе. wavey

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 18:25 от sayoonara

# 463
  • Plovdiv
[][[/URL]
Имам си подарък     bouquet  eminav  Hug Благодаря ти, много ме зарадва!
На всички пожелавам Весели празници  и много подаръци!!!

# 464
  • София
tanit радвам се, че го получи навреме (пратих го на 21 следобяд). Надявам се наистина да ти е харесал-да го покажеш скоро готов.
Пожелавам Ви много весели и безгрижни празници и най-вече здраве и любов за цялото семейство.
По повод подаръка ми и на 21 ви, 22 ри и днес ходих до пощата и ми казват, че няма, ноооооооооооо вече имам номера на пратка и в понеделник ще летят глави #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт