моля препоръчайте ми смешна постановка за театър в софия?

• 10 002
  • 26
  •   1
Отговори
здравейте. моля запрепоръка за хубав, смешна и разтоварваща постановка за театър в софия? нещо което сте гледали  и вие е харесало, реших да изненадам близки с билети, но незнам какво да купя, а малката не съм ходила скоро на театър.... мерси

# 1
"Колко е важно да бъдеш сериозен" - Театър на Армията Peace

# 2
Вражалец Един по различен поглед Wink

# 3
  • София
Възгледите на един учител за Народното творчество / мисля, че няма да успееш да се вредиш за билети/, Air Tango и Вечеря за тъпаци - и трите в Сатирата. На Мелпомена - Благородния испанец, но театър мелпомена гостува по театрите и трябва да видиш  къде ще поставя Simple Smile Успех

# 4
"Почивен ден" в Народния, "Красотата спи" в Малък градски театър зад  канала( до сълзи се смях).

# 5
  • София
И класиката "Мармалад".
Култува.

# 6
# 7
"Почивен ден" в Народния, "Красотата спи" в Малък градски театър зад  канала( до сълзи се смях).
Таман влизам да препоръчам "Красотата спи" - заслужава си да се види всичко, направено от Теди Москов. Има уникално философско виждане за нещата, хем се смееш, хем се замисляш. Аз съм гледала постановката във варненския куклен театър.  Мисля, че го играе и Софийския. А снощи гледах там пак негова постановка "Размишленията на един пън" - по Пинокио. Хареса ми също.
 Но неговите постановки не са за малки деца - няма да ги разберат.

# 8
"Шинел" и "Каквото направи дядо..." в Театър 199. И двете са авторски спектакли на театър "Кредо" и може би са най-свежите неща , които съм гледала последните години. До тях нареждам и "Възгледите на един учител за Народното творчество" , но за последната не знам как ще купиш билети.
"Каквото направи дядо..." - е чудесна и за деца. Дори съвсем малки дечица я гледат, затова има представления и от 16 часа.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 20:15 от iren5

# 9

Но неговите постановки не са за малки деца - няма да ги разберат.
МИслех да добавя,че  "Красотата спи" не е за всеки,но се отказах Flutter.И за доста  пораснали деца не е .
( изниза се куп народ още в началото на постановката)

# 10
Идеалният мъж в Народния
За козата - пак в Народния, но камерна сцена

Също така имаше в Армията една за Чехов - не ОТ него, а ЗА него. Режисьор Георги Михалков, но не мога да се сетя заглавието. Беше много сполучлива.

А защо не отидеш на оперета?? Знаеш ли колко е забавно Simple Smile

# 11
благодаря  на всички

# 12
"Римска баня" пак там , но не знам този сезон има ли го в афиша

# 13
  • Страната на чудесата
"Криворазбраната цивилизация" в Театър Възраждане!

# 14
Възгледите на един учител за Народното творчество / мисля, че няма да успееш да се вредиш за билети/
С две ръце го препоръчвам  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт