ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ ЗАЕДНО! - 2 част

• 43 083
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
...Сега мисля, че ключа е само в моята глава, дано този път да успея.

Вярно е ,щракне ли успеха е гарантиран  Peace

# 646
  • out of space
Добре дошли на новопристигналите! Успех ви желая!   bouquet

При мен е 28-ми ден без цигари. Сънувам ги тези цигари почти всяка нощ и се будя с облекчение, че съм пушила само в съня си...
2 кила съм отгоре, ама все едно 10 съм качила- имам чувството, че ще се пръсна. От вчера съм на лека диета и повече домашен спорт, а на заплата ще си взема L-карнитин....лято идва...

# 647
  • Варна
Втори ден без цигари.
Освен това съм на диета (строга), защото трябва да свалям, недопустимо е да качвам!
Положителен момент:  не знам повече ми се пуши или яде! Mr. Green

# 648

Положителен момент:  не знам повече ми се пуши или яде! Mr. Green
Joy

# 649
  • out of space
Ментова, браво! Втория и третия ден са най-тегави за издържане, но успееш ли- ще става все по-лесно.
Запомни, че зависимостта трае толкова дни, колкото години си пушила.
При мен беше точно така. На 20-ия ден вечерта изведнъж се усетих, че за първи път цял ден не съм се сещала за цигари дори за секунда....

Бъди търпелива към себе си!   bouquet

# 650
Запомни, че зависимостта трае толкова дни, колкото години си пушила.

Arayа При мен беше абсолютно същото. Сега като те прочетох се усетих, даже си проверих публикациите и последната, в която съм писала, че "ще припадам" е на 10-тия ден! Аз бях пушач  от 10 години  Rolling Eyes Много ми е странно това  Thinking Иначе съм супер, даже като видя човек с цигара ми идва малко странен, не знам как да го обясня... все едно цигарата му е излишна, все едно, че е нещо, от което той няма нужда ... грозно ми е някакво да гледам колегите да се разхождат насам-натам  захапали димяща пръчка ..

# 651
Включ и аз при вас.
От 3 месеца съм непушач и се чуствам прекрасно.
Успех на всички решили да не правят компромис със здравето си!
Цун Heart Eyes
Истината е, че аз откакто отказах цигарите, почнах да боледувам Crazy
Или подкашлям, подсмърчам, дразни ме гърло,
потя се през ноща, изнервена съм, но удържам фронта
Не пуша пвече от година

# 652
оф-ф-ф , не знам от къде да започна.... чувствам се много зле....
Бях решила да се отчета на четвъртия ден, защото на мене третия ден ми  е критичен.
Но вместо да се похваля ще се оплача, че днес запалих  doh знам, че това не е оправдание, но ми се струпа мног - от свинския грип и зверската кашлица се сдобих с един  много болезнен хемороид - не съм ходила по голяма нужда и до момента, дойде ми с 8 дена по- рано,  няма никъв апетит, постоянно ми е лошо и ми се вие свят до повръщане, малката не беше на ясла защото ни се развали колата, комшийката .... и т.н., няма да се обяснявам, че на мъжа ми цигарите ми бяха под ръка.
На всичкото отгоре се почувствах още по-зле като изпуших една цигара.
От утре започвам на ново  Tired

# 653
betunga,споко- ни си сама... и аз така. Hug
  Да се отчета: 5 цигари и 2 ...фаса. Laughing

# 654
Betunga, Hrista  Hug Разбирам ви много добре-първите дни са трудни!Пожелавам ви да са били последните цигари  Wink

# 655
Аз съм си избрала 1.04  Rolling Eyes

# 656
  • София
Аз съм си избрала 1.04  Rolling Eyes

И аз натам съм се насочила. Сега се настройвам психически.

# 657
Не се настройвайте, направете го като на шега
Аз съм правила няколко неуспешни опита, преди да ги спра
Винаги от далече, определях дати, самонавивах се,
а всъщност мислех, как ще си изпия сутрин кафето без цигара

# 658
  • Варна
...как ще си изпия сутрин кафето без цигара

Мислех, че не е възможно! Това ми е най-критичният момент. Снощи запалих, но не допуших. Отвсякъде ме дебнат събирания и пушачи. Mr. Green
Но тази сутрин ми се допи кафе, въпреки, че си беше ясно, че ще е без цигара, предните дни не ми се пиеше. Ще го броя като напредък!
Както каза Arayа, нека сме търпеливи към себе си! Много търпение си трябва.
Мъчи ли ви постоянна жажда?

# 659
  Hug  Точно на 01.04.2010  ги спрях цигарите.  На шега ! Не съм планирала нищо... отидохме с мъжът ми да си купим. Казаха му една цена - с 40% по-висока от предния ден (тогава точно рязко ги увеличиха).  Той погледна кутията, върна я и каза "благодаря, не пуша вече".
От тогава не пушим и двамата. Нещо ни щракна тогава и през първите дни не ни беше трудно- беше ни странно и интересно и постоянно се чудехме един на друг, че не ни се пуши  Laughing
Сега вече, смея да кажа, че не искам никога повече да повтарям тези загърбени 10 години от живота ми - поне не и с цигарен дим.

Пожелавам ви много слънчево настроение момичета ! И  мислете в друга посока - колко много страхотни неща можем да направим в свободното си време , ако не се вторачваме в цигарите или липсата им  Peace   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт