Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Помощ! Токът ми спря и аз ви написах съобщение! Сега поглеждам ,пуснала съм нова тема! Какво е станало и как да я изтрия?

помоли тати да я изтрие

тези дни стана мода  Joy Joy Joy

# 241
Ей, някой да слага гредите на балкона, че да не се срути и да стане някой сакатлък.   Joy
Много преговор бе, ние вече го знаем наизуст до тук, стига сте ни припомняли. Аман, бе комши. Давайте по същество, вече едва издържаме.  Joy Joy

hiacint, _Magi, boyana2009, yana.a, Stefok, maryang, br58, Goni, sisi_h69, sisi567, gospodinova54, megitto69, ios, rei461, ani06, fiore, rik1023, boule-neige, panterovats, npackoBka, flo04, dobi-57, t.gigova, I.Ivanova, krasminikif, nadeto651965, blagoeva_sh, pepy54, Dinah, radostina.3, svetla bogeva, di-ni, sunny67, cura63, Richi, cezar, ganeva56, pavlinaio (+ 11 Скрит/и) и 41 Гости преглежда(т) тази тема.

Goni мила ти си специалиста по гредите Joy Joy Joy

# 242
Речено-сторено Heart Eyes Heart Eyes

# 243
Помощ! Токът ми спря и аз ви написах съобщение! Сега поглеждам ,пуснала съм нова тема! Какво е станало и как да я изтрия?

помоли тати да я изтрие

тези дни стана мода  Joy Joy Joy

Въобще не е смешно. Виж какво съм написала и как съм го пуснала в нова тема ,въобще не знам. Аз написах съобщение, угасна тока  и после написах друго, тъй-като предното вече не беше актуално/за повторението на серията/., изпратих го и гледам в темата съм само аз  #Crazy

# 244
Филмът ще е до 22:50, тъй че къмто 9pm може и да почне новата серия Whistling ... Явно този епизод трЕбе се напомня и повтаря ....

# 245
Цитат
изпратих го и гледам в темата съм само аз
hahaha ми шири се, тук стана много пренаселено  Joy

офф, баш това повторение можеха да ни спестят  Sick Sick

# 246
Изпробват ни нервите с това дъъъъълго повторение Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 247
Цитат
изпратих го и гледам в темата съм само аз
hahaha ми шири се, тук стана много пренаселено  Joy

офф, баш това повторение можеха да ни спестят  Sick Sick

Може да ти е весело ,но как да информирам ТАТИ ,за да я изтрие?
Това дълго повторение ме вкара в беля.

# 248
Е, от 20 часа съм строена пред лаптопа! Кой раздаваше валидол? В комбинация с едно малко ще ми успокои нервите!

# 249
# 250
А аз щях да си счупя краката да бързам, едва успях в 20,08 часа да включа, и бях радостна, че не съм изпуснала нищо, а то какво стана Mr. Green

# 251
no4Ha  Whistling .... sorry не е ... пише 'yeni bolum' , ама все още не е ... Crossing Arms Crazy

# 252
да послушаме и Горан Брегович за настроение Joy

# 253
Трябва някой от Вас да информира модератора ,защото на мен ми пише ,че от мой пост не мога да информирам.
На никой ли не му се е случвало до сега такова нещо ?
Пуснах съобщение до Tatti!
Цитат на: alians

link=topic=533900.msg16666280#msg16666280 date=1287510912
да послушаме и Горан Брегович за настроение Joy

Не знам черна котка или бял котарак ми е минал път днес!

http://vbox7.com/play:db83270a

# 254
Нашите реклами ни са виждат дълги, ама как свикнахме на още по-дълги, че и смирено чакаме! Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт