Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 859
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Последно за всички магазини в София ли е намалението утре, че не съм гледала рекламата. По кой канал я дават?

# 316
Не съм доволна от тампоните им Jessa. Иначе като цяло често пазарувам от там, защото цените им са доста изгодни.
 * Тампони ОБ
 * Шампоани хед анд шоудърс
 * Тяхното веро, марка ДМ е сред най-добрите които съм ползвала
 * четки и пасти за зъби
 * Почистващи препарати ...

# 317
Бихте ли дали повече инфо за био бульоните? Нещо подобно на Маги ли са?

Вече и аз ще гледам цените Simple Smile Не знаех за въпросната гаранция Thinking

# 318
Бихте ли дали повече инфо за био бульоните? Нещо подобно на Маги ли са?

Да, прахообразни или на кубчета, по избор - но без натриев глутамат и тем подобни  Wink

# 319
На кубчета са, на прах не съм виждала.
3 вида - зеленчуков, пиле, теле. Хубави са.

# 320
Само кубчета са, да. Нищо общо с боклуците на Маги - нямат овкусители, оцветители и т.н. и са от био съставки Peace

# 321
Ха, тук има и наситен  Thinking Продават го в стъклен буркан и пликчета.
http://www.yopi.de/image/prod_pics/744/e/744843.jpg
http://www.alnatura.de/assets/products/imageCache/022298-0183-0191-100.jpg

# 322
На мен ми харесва една еко серия Nature - от скоро ги гледам по магазините - таблетки за съдомиялна, сега има веро (без консерванти, без фосфати, недразнещо кожата), има и от тази серия памук, клечки за уши (били био), превръзки. Всичко е в зелена опаковка.
Тук говорим за немско качество, а не за разни измишльотини, правени в някой гараж.

Отскоро купувам тези еко-таблетки за съдомиялна в зелената опаковка, без фосфати са. Доволна съм.
Ти какво ползваш от тази серия? Верото добро ли е?

Aз използвах същите таблетки. Много съм доволна. Сега съм си купила едни други, пак на дм 60 броя. Също са хубави, но не са така еко.  Simple Smile
Иначе верото ще го започвам от днес. Снощи ми свърши едно с мед и джинджифил (жълто на цвят е малка бутилка). Това новото Nature май идва на мястото на старото Сензитив - майка ми все него искаше да и купувам, защото и е чувствителна кожата.

Превтъзки ежедневни съм ползвала, но сякаш в България няма нормалните ... още надявам се.

Пиши ако ти хареса нещо друго на Nature.

Днес всички на Славейков! Simple Smile)) Ще си купувам спирала. Дали тази новата милион лашес е хубава?

# 323
Момичета, има в дм един прах за бяло пране на таблетки - пробвали ли сте го?

Как се ползва изобщо? Моята пералня има отделение, в което или наливам течен или сипвам сух прах - други варианти няма.

Хубав ли е този прах?

# 324
  • София
А в колко часа е откриването на магазина на пл.Славейков? Че имам ходене в района към обяд.... то сигурно ще е голяма лудница де, като за първи ден... но твърдо съм решила да се възползвам от това 15% намаления. Даже едно списъче ще си направя, да не пропусна нещо. Аз съм много доволна от домакинската хартия, тоник на Балеа, ползвала съм два вида, и двата ми харесват, верото на dm, купувам си също лосиони за тяло, кремове за ръце, сапуни на Балеа и Алверде, не са лоши. Едни свещи бях взела преди Коледа, добри бяха, не горяха бързо и не капеха. Сега съм решила да опитам таблетките за миялна и влажната тоалетна хартия.

# 325
Благодаря Ви, момичета, за информацията. Още в понеделник ще ги пробвам   bouquet

# 326
Момичета, има в дм един прах за бяло пране на таблетки - пробвали ли сте го?
Как се ползва изобщо? Моята пералня има отделение, в което или наливам течен или сипвам сух прах - други варианти няма.
Хубав ли е този прах?

Не съм ползвала, не бих пробвала.
Но - перилен препарат под формата на таблети се зарежда във ваната на пералнята - там, където обикновено сипваш прахът за пране.

# 327
Минах днес през новия магазин на"Славейков"-е,такова вавилонско стълпотворение рядко съм виждала!Поблъсках се малко в навалицата,взех любимите пастети на кучето и се изнесох.Купих и разни дреболии-салфетки,шнолки за коса,маска за лице.

# 328
Намалението е ЗА ВСИЧКИ магазини В СОФИЯ, а не само за този на Славейков.  Peace Няма смисъл да се блъскате там.

# 329
До кога е въпросното намаление?

Общи условия

Активация на акаунт