Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 848
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
В събота отново посетих ДМ и какво да видя- 4 пластова тоалетна хартия от 8.39 (последното увеличение, за което писах преди около 1 месец) сега е 8.99. Кухненскат ахартия от 5.35 (пак увеличена преди 1 месец) сега е 5.75.
Не знам какви са тези крупни увеличения с по 40 и 60 ст.
Не купих хартия и излязох. Ще су търся други заместители.
Но си мисля, че докато има хора, които още масове пазаруват, ДМ ще продължи да вдига цените.
До кога ли...

# 301
  • Mediterraneo

Ами ще вдигат цените, докато не усетят осезаемо отлив на клиентите, поне така си мисля.

# 302

Ами ще вдигат цените, докато не усетят осезаемо отлив на клиентите, поне така си мисля.

Отливът го има. Обикновено магазините им са полу-празни, и трите, от които имам наблюдения.

# 303
  • София
Не и в обедните почивки в Бизнеспарка, обаче.
Имам преки наблюдения.  Wink

# 304
Кой в момента не си вдига цените? Всичките хранителни магазини ни атакуват с все по-нови и по-високи цени.

В дм съм намерила обаче най-качествената хартия - тоалетна и кухненски ролки и носни кърпички. А салфетките им ... ммм... сега има едни с жабки и четирилистни детелини и зайци ... Великден!

На мен ми харесва една еко серия Nature - от скоро ги гледам по магазините - таблетки за съдомиялна, сега има веро (без консерванти, без фосфати, недразнещо кожата), има и от тази серия памук, клечки за уши (били био), превръзки. Всичко е в зелена опаковка.

Тук говорим за немско качество, а не за разни измишльотини, правени в някой гараж.

# 305
Е, хубаво немско качество, но за 6-7 месеца някой продукти скочиха с 2-3 лв..Не може едни медени вафлички да са били 4 лв, а след 6 месеца 6.. А и цените се вдигат постоянно, а не да кажеш сега заради петрола примерно.

Аз също ползвам санитарните на Nature. Дали в Германия има и други видове дамски превръзки от серията, че тук само ежедневни са пуснали?

# 306
Гледах реклама тази сутрин - по случай откриването на нов магазин на пл. "Славейков" във всички магазини в София има 15% намаление! От днес до 2ри или 4ти април Rolling Eyes

# 307
Гледах реклама тази сутрин - по случай откриването на нов магазин на пл. "Славейков" във всички магазини в София има 15% намаление! От днес до 2ри или 4ти април Rolling Eyes
На мен ми се стори, че снощи по тв-то чух от 31(не 30-ти) до 2-ри.

# 308
хах, точно това очаквах и го написах в темата за Лидл, вдигат цените с пъти и после -15% намаление, хах

# 309
И само за София Wink

# 310
  • София, откъм тъмната страна
Записвам се да ви следя. И на мен ми направи впечатление непрекъснатото увеличение на цените на някои продукти. Те вече съвсем за мезе ни взеха.

# 311
Новият магазин ще е на мястото на "Бонжур"-а на пл."Славейкав".Мисля,че утре ще е  откриването.
Ние от ДМ купуваме най-вече кучешки пастети-доволни сме.

# 312
  • Sofia
Да, утре е откриването на Славейков Simple Smile
Аз съм много доволна от водата за уста на ДМ. Не е прекалено лютива, както повечето. Много свежа е. Душ-геловете също са им добри, изпробвала съм няколко.
Скоро си взех от био щанда едно доматено пюре в тубичка. Уникално е! Съдържа само домати без консерванти, сол, захар и т.н.
Напоследък забелязвам в магазина в подлеза на СУ, че много е намаляла секцията с декоративната козметика. Повечето рафтове са празни и няма голям избор от по-евтините марки. Не знам на какво се дължи, но е разочароващо.

# 313
На мен ми харесва една еко серия Nature - от скоро ги гледам по магазините - таблетки за съдомиялна, сега има веро (без консерванти, без фосфати, недразнещо кожата), има и от тази серия памук, клечки за уши (били био), превръзки. Всичко е в зелена опаковка.
Тук говорим за немско качество, а не за разни измишльотини, правени в някой гараж.

Отскоро купувам тези еко-таблетки за съдомиялна в зелената опаковка, без фосфати са. Доволна съм.
Ти какво ползваш от тази серия? Верото добро ли е?

# 314
Аз искам да потвърдя за памперс-гащите.Тъй като не сме от Сф и трябваше специално и само за пампи да ходим,реших да пробвам други гащички.Взех на Памперс-ми не ми харесаха.Пропускат и то не покрай крачетата или кръстчето,а от самия памп.Сутрин се будеше малката с мокро боди.Взехме си пак на ДМ-изглеждат по-грозни,но са по-качествени. Simple Smile
Друго,което ми хареса е едно шампоанче за голямата ми дъщеря ,Prinzessin Sternzauber-много мекичка й става косата и мирише добре. Simple Smile Ето това:

Редовно си купувам по литър течен сапун,изредих всички-сензитив,с манго... Simple Smile Хубави са.
После ще допълня ако се сетя още нещо,което не съм споменавала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт